Καλά έχω πολλές αδυναμίες άσε άμα βρούμε τρόπο να φαίνεται η εικόνα θα το επαναφέρω
Printable View
Καλά έχω πολλές αδυναμίες άσε άμα βρούμε τρόπο να φαίνεται η εικόνα θα το επαναφέρω
[URL]https://youtu.be/IPTs0ytqjNg[URL]
Κατευθείαν από το γιουτουμπ φαίνεται;
Άστο τότε το θέμα ήταν να κάναμε καντάδα
Τι ρομαντικό! ♥
Nick, ωραίο κομμάτι αυτό που έβαλες... :)
Πάρτε ένα κι από μένα:
https://www.youtube.com/watch?v=Swi9WkvcdD4
Με εκφράζει πολύ την παρούσα στιγμή...
Αύριο έχουμε Παρασκευή και 13 και έχω ένα κακό προαίσθημα. Όχι για μένα...
Εγώ έχω ένα κακό προαίσθημα τρία χρόνια κάθε μέρα δεν κάνω πλάκα κ ανέβασα φάρμακα έχω ψύχωση γενικά
Ότι από βδομάδα,αρχίζει η εξεταστική...
Επίσης,σκέφτηκα πριν λίγο τι ωραίο είναι να βλέπεις άτομα που σε επηρεάζει θετικά η παρουσία τους.
Και κάτι άλλο.Διάβασμα με φίλους στη βιβλιοθήκη,δεν υπάρχει απλά.:Ρ
Το ήξερες πως οι πράξεις μας επηρεάζουν τρεις διαφορετικές στρωματώσεις ανθρώπων, χωρίς να το καταλάβουμε, θετικά ή αρνητικά;
Πόσο μάλλον όταν υπάρχει αλληλεπίδραση!
Και αυτή η εξεταστική... Έχω δύο μαθήματα την ίδια μέρα. Λέω να θυσιάσω το πιο δύσκολο, για Σεπτέμβρη.
Λοιπόν:
Με τις τρεις στρωματώσεις εννοώ το εξής. π.χ. μια σερβιτόρα σε ένα καφέ μου χαμογελά. Εγώ αποτελώ την πρώτη στρωμάτωση ή αν θες τον πρώτο κρίκο στην αλυσίδα. Εγώ έρχομαι και κάνω έναν ευχάριστο διάλογο με εσένα. Εσύ είσαι η δεύτερη στρωμάτωση ή ο δεύτερος κρίκος στην αλυσίδα. Μετά εσύ, έχοντας αυτή την ευχάριστη συναναστροφή, πας σε έναν φίλο σου που είστε μαλωμένοι και τα ξαναβρίσκετε. Βέβαια, η θετική ενέργεια, όσο περνά από άνθρωπο σε άνθρωπο, φθίνει, γι'αυτό και κάπου σταματά.
Και σύμφωνα πάλι με την θεωρία των κοινωνικών δικτύων (καμία σχέση με τα social media), αυτό επεκτείνεται και στην επιδημιολογία. Δηλαδή, το κρυολόγημα κάποιου, μπορεί να φτάσει σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους.
Επιπλέον, οι άνθρωποι μεταξύ μας, σύμφωνα με την ίδια θεωρία, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας.
Μεσολαβούν το λιγότερο ένας άνθρωπος (κοινός φίλος/mutual friend) μέχρι έξι άνθρωποι ανάμεσα σε δύο αγνώστους.
Τέλος, ο στενός κοινωνικός περίγυρος ενός ανθρώπου απαρτίζεται από 150 άτομα το πολύ.
Ποτέ τον παίρνεις ποτέ τον τρως είναι λίγος ο μισθός
πειναω και δεν εχω λεφτα να παραγγειλω ρεεεεεεεεεεεεε....τι τραβαω:rolleyes:
Σήμερα ο καφές ρέει άφθονος.
Μόνο που μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια.
Ο κόσμος χωρίζετε στους ρουφιάνους και τους άλλους πλέον είμαι σίγουρος
Αμα δεν κάνω κάτι τώρα, δε θα κάνω ποτέ οπότε πρέπει να βγω από τη safe zone σύντομα.
ξενυχταει κανεις αλλος ή ειμαι η μονη ξυπνια?
edit diplo post
θα κανεις και μπορεις !! δεν ξερω σε τι ακριβως αναφερεσαι αλλα με συνχη προσπαθεια και πισμα θα τα καταφερεις!
επισυς μην εχεις στο μυαλο σου αν δεν κανω κατι τωρα μετα θα ειναι αργα ή κατι τετοιο(αναφερομαι στο ποτε που ειπες !ποτε δεν ειναι αργα και ποτε μα ποτε μην τα παρατας!μπορεις και μη χανεις την πιστη στον ευατο σου για κανεναν και τιποτα
ειναι δυσκολο το ξερω το εχω περασει
ελπιζω να σου ανεβασα το ηθικο !
στειλε κανα pm αν θες γιατι και γω στην ιδια φαση ειμαι (μια παω καλυτερα μια χειροτερα ) και μπορει να αλληλοβοηθηθουμε
σου ευχομαι τα καλυτερα!
Όταν υποψιάζομαι ότι πάει στραβό, στο τέλος δεν πέφτω έξω. Σ΄ όλη τη γη τη χάλασες (τη ζωη σου/μου εννοεί) λεει διαχρονικά ένα ποίημα.
Απορρίπτω ανθρώπους και εκ των υστέρων επιβεβαιώνομαι πόσο σωστά έπραξα που τους απέρριψα. Δυστυχώς ο οργανισμός μου έμαθε στη συναναστροφή με διαφόρων τύπων προβληματικούς, γι αυτο και δυστυχως δυσκολεύομαι να σχετιστώ με υγιείς ανθρώπους (έστω με αυτους τους πάρα πολύ λίγους με τους οποιους ταιριάζω).
Διαβαζω για θεματα περί ψυχολόγων, βελτίωσης κλπ που έχουν ανοιξει αυτες τις μέρες διαφορα μέλη και διερωτόμαι πόσο ακόμα θα αυτοκοροϊδευόμαστε. Κρίνω τη ζωη μου απο τους εγκλωβισμούς μου σε πραγματικότητες και από την ανατροφοδότηση που παίρνω από τους γύρω μου. Απ αυτα κρίνει ο καθένας σε τι χάλια βρίσκεται. Πόσοι είδατε χειροπιαστές αλλαγές στη ζωη σας?
Οταν ονειρεύεσαι καταστασεις στις οποιες δεν είσαι ή οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν, είναι ένας άλλος δείκτης για να καταλάβεις αν εισαι ευχαριστημένος με τη ζωη σου.
Ιωάννη καλησπέρα.Για να δεις χειροπιαστές αλλαγές στη ζωή σου απο την ψυχοθεραπεία,πρέπει να είναι χειροπιαστό αυτό από το οποίο υποφέρεις ή θέλεις να αλλάξεις
Σωστό!! Τωρα που το σκέφτομαι, ναι ειναι χειροπιαστό. Αφορα λογικα βηματα προς τα μπρος και πόνο για πραγματα που θα μπορουσαν στο παρελθον να μου πήγαιναν καλύτερα αν δεν μεσολαβούσαν προβληματα ψυχολογιας, κι ετσι δεν νιωθω πληροτητα γι αυτα που ειμαι και εχω.
Iωάννη σωστό αυτό που λες αλλά δεν το εννοούσα έτσι.Το είπα με την έννοια ότι πχ όταν έχεις γρίπη ή σπάσεις ένα πόδι,χέρι,πάθεις μυωπία,πρεσβυωπία κτλ γενικά σωματική ασθένεια είναι κάτι που φαίνεται άμεσα ότι υποφέρεις.Και όταν πας στον γιατρό 99% θα βρει τι έχεις και θα σου δώσει την κατάλληλη θεραπεία η οποία θα αρχίσει να έχει άμεσα αποτέλεσματα.Κάτι χειροπιαστό δηλαδή αυτό εννοώ.
Σε αντίθεση με τα ψυχολογικά θέματα που είναι κάτι εντελώς αϋλο..Πας στον ψυχ λες τι νιώθεις πως έχεις με βάση αυτά που σου λέει το μυαλό σου που θεωρώ ότι τόσες χιλιάδες χρόνια πάνω στον πλανήτη ακόμη δεν έχει καταφέρει κάποιος επιστήμονας να το αποκρυπτογραφήσει πλήρως,ενώ στην ουσία μπορει να μην ξέρεις ακριβώς τι έχεις..Και απο εκει μπορει να αρχίσει ένας κυκεώνας λανθασμένων διαγνώσεων κτλ
Οκ και στις σωματικές ασθένειες μπορεί να γίνουν λάθος διαγνώσεις αλλα εκει τις θεωρώ πιο σπάνιες και επίσης ο πάσχων ξέρει τι μπορεί να περιμένει πάνω-κάτω απο την θεραπεία όταν πάει στον γιατρό.
Θεωρώ προσωπικά λοιπόν ότι πολλοί κατηγορούν τους ψυχ κακούς επιστήμονες επειδή βλέπουν ότι μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει χειροπιαστή θεραπεία..Και πως να υπάρξει χειροπιαστή θεραπεία όταν η ασθένεια είναι κάτι που δεν φαίνεται χειροπιαστή?
Ομολογώ ότι πρώτη φορά ακούω την ''Αταξία του Φρίντριχ''...
admforall, χειροπιαστα αποτελεσματα ειναι οι αντιδράσεις των αλλων εναντι σου, είναι το ότι αλλοι ξεκινησαν απο το ιδιο σημειο μαζι σου και προχωρησαν πιο μπροστα απο σενα, ειναι το ότι ειχες τις ικανοτητες αλλά δεν εκανες τιποτα. Χειροπιαστο αποτελεσμα για τη ψυχοθεραπεια ειναι η διαπιστωση οτι αυτα που προειπα παραμένουν τα ίδια.
Ο γιος του Γιώργου Γεωργίου που πέθανε έχθες (ή προχθές) έπασχε από αυτό.
Πάντως, σήμερα που τον είδα στην τηλεόραση, είχε αλλάξει πολύ ο Γεωργίου. Αγνώριστος.
Είχε αδυνατίσει, είχε αφήσει μούσι και τα μαλλία του ήταν σε άλλο στυλ από αυτό που τον ξέραμε.
Πραγματικά, λυπήθηκα πολύ. Κατά βάθος είναι ευαίσθητη ψυχή ο Γεωργίου και θα του πάρει καιρό να ξαναβρεί τον εαυτό του.
Αγαπούσε πολύ το παιδί του. Και την κόρη του από τον δεύτερο γάμο του. Συνεχώς στις εκπομπές του μιλούσε για την αρρώστια του παιδιού του και για την κόρη του (σπουδάζει Γαλλική φιλολογία).
Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν η κόρη του πήρε υποτροφία στο Κολλέγιο Αθηνών και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών!
Φανατικός του Γεωργίου, γαρ!
Ακόμη και όταν δεν μπορώ να ακούσω live την εκπομπή, την κατεβάζω από το real.gr!
Ανησύχησα τις προάλλες όταν στην ώρα του Γεωργίου είχε βγει ο Στραβελάκης. Νόμιζα ότι έπαθε κάτι ο Χόρχε...
Δεν μου είχε πάει το μυαλό μου ότι είχε τρεχάματα με το παιδί του...
Ιωάννη το ότι ξεκινάς στην ίδια αφετηρία με κάποιον άλλο δε σημαίνει ότι έχετε τις ίδιες ικανότητες.Δε σημαίνει ότι το iq όλων είναι το ίδιο.Αυτό είναι το μεγάλο ελλάτωμα της ανθρώπινης φύσης σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώα του πλανήτη.Οτι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν απο γεννησης τους την ίδιες εγκεφαλικές δυνατότητες και όχι μόνο.Στα ζώα δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανισότητα μεταξύ των ζώων του ίδιου είδους.Σαφώς και εκεί υπάρχουν σωματικές παραμορφώσεις κτλ Απλά εμείς ως άνθρωποι θέλουμε να πιστεύουμε ότι επειδή όλοι γεννιόμαστε με τον ίδιο τρόπο,έχουμε όλοι τα ίδια σωματικά όργανα,θα έχουμε και τις ίδιες ικανότητες.Αυτό προσωπικά πιστεύω ότι δεν ισχύει
Κάποιοι είναι απο γέννησης τους πιο δυνατοί,πιο όμορφοι,πιο έξυπνοι απο τους άλλους.Κάποιοι είναι στο κατώτατο όριο της ευφυίας που είναι σημαντικό να υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό και κάποιοι άλλοι στη μέση και άλλοι στο ανώτερο.Οποιος έχει ικανότητες θα προχωρήσει.Οποιος δεν έχει,θα κοιτάει τον ευατό του και θα τον συγκρίνει με άλλους που πέτυχαν περισσότερα προσπαθώντας παράλληλα να βρίσκει δικαιολογίες για να νιώθει καλύτερα..Ειναι ευκολότερο θεωρώ για την φύση του ανθρώπου να λέει πχ "ειχα ικανότητες αλλά.." παρά να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι γεννήθηκε για να είναι στο μέσο ή στο κατώτατο όριο της ανθρώπινης αλυσίδας..
πωπω τι π***σα ηταν αυτη π εφαγε ο ολυμπιακος ...ασαλιωτη λεμε χααχχααχαχααχαχαχαχχαχα
Κάποια χαρακτηριστικά, ομορφιά, εξυπνάδα, εξωστρέφεια κλπ στα δίνει η φύση......από κει και πέρα εσύ τα χειρίζεσαι ,δηλαδή αν είσαι άσχημος μπορεί να καταλήξεις εθισμένος στις πλαστικές ή να καταλήξεις ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.....Το πως εσένα θα σε επηρεάσει αυτό που σου δίνει η φύση είναι και θέμα περιβάλλοντος......Δεν πιστεύω στις ικανότητες, κάθε ένας κάπου είναι ικανός...στη ζωγραφική πχ ή στις διαπροσωπικές του σχέσεις......αν τώρα ο ζωγράφος επιλέξει να γίνει γιατρός θα είναι μια αποτυχία ίσως.....δεν τον κάνει ανίκανο αυτό.....και ένας χαζός μπορεί να είναι υπέροχος μπογιατζής, αν πάει να γίνει επιστήμονας ξέρω γω θα αποτύχει.........
Και το ''πέτυχαν '' βάσει των προσδοκιών σου πάντα....όχι βάσει κοινωνίας....