-
Καληεμρα γαρυφαλακι, μην απογοητευεσαι! μπορει αυριο που λεει ο λογος να ζυγιστεις και να δεις μεγαλη απωλεια...το εχω τσεκαρει:η ζυγαρια πολλες φορες μπλοφαρει προβοκατορικα για να σταματησουμε την προσπαθεια...αντισταση!!!!!
Το χτεσινο μου προγραμμα:
καφες με γαλα(1)
φασολαδα(7) +ψωμι πολυσπορο(2)
μηλο
καφες με γαλα
100 γρ.απαχο μοσχαρι(7)+ψωμι+τυρι=11
μια κουταλια τουρτα=2(λεω τωρα εγω)
μηλο
ΣΥΝΟΛΟ:23
Επρεπε να ειχα καταναλωσει 22...μαλλον, καλα, πηγαμε!
παιδες, οποιαδηποτε διορθωση, ενσταση κ.λ.π. οχι απλως επιθμητη...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!
ΚΑλη σας μερα...
-
Ετσι tidekpe!! Αντιστεκομαστε!! χεχεεχ..Παντως σημερα ξαναζυγιστηκα και μ εδειξε η καλη μου 600 γρ κατω σε σχεση με την προηγουμενη εβδομαδα :)) Καλα ειναι!
Tidekpe ποιο προγραμμα κανεις κ τα 100 γρ μοσχαρι απαχο εχουν 7 ποντους? Το τελευταιο?
-
kαλημερα και καλο ΣΚ, αν οχι τριημερο για μερικους...(εγω ειμαι απο αυτους τους τυχερους)
Γαρυφαλακι, κανω το προγραμμα του φλεξι κι εβαλα 7 ποντους γιατι ηταν οντως απαχο(το ακριβοπληρωσα για να ειναι απαχο) αλλα φοβαμαι επειδη το τσιγαρισα πρωτα στην κατσαρολα...κι ετσι το φουσκωσα στους ποντους για να ειμαι σιγουρη!!!
Σημερα τι γινεται, που θα φτιαξω σπανακοτυροπιτα...και δεν μπορω να αντισταθω...και δεν εχω αφησει ποντους για το ΣΚ..ο Θεος μαζι μας!!!!
Παντως, γαρυφαλακι, οντως η ζυγαρια κανει παιχνιδια, οποτε...ολοι λενε οτι δεν πρεπει να ζυγιζομαστε καθημερινα!!
εγω το αποφευγω γιατι δε θελω να βλεπω και το νουμερο...αν ποτε αλλαξει η δεκαδα...παντως, ειμαστε περιπου στα ιδια και εχουμε και τον ιδιο στοχο!!!!!Μην κοιτας το τικερακι μου, δεν ισχυει...απλως δεν το αλλαζω για ψυχολογικους λογους!!!
-
Καλημερουδια και καλο ΣΚ κι απο μενα! (ελπιζω και χιονισμενο αχχχ) Tidekpe σε ρωτησα , γιατι τα 100 γρ μοσχαρι συμφωνα με το φλεηι εχουν 3 ποντους αλλα αν ηθελες να σαι σιγουρη για το λαδι που προσθεσες στο τσιγαρισμα οκ! Διαφορετικα στο βιβλιαρακι που εχω με τα ετοιμα φαγητα (εστιατοριου) το βραστο μοσχαρι σουπα με λαχανικα κ.λ.π εχει 7 ποντους..Επισης για τη φασολαδα(με το λαδι της κ.λ.π εστιατοριου παλι) λεει 6! Για τη σπανακοπιττα τωρα..απλως προσεξε τουλαχιστον να βαλεις οσο το δυνατον λιγοτερο λαδι..ισα να απλωσεις πανω στα φυλλα λιγο κι οχι πολυ λαδι μεσα! Εκει ειναι οι περισσοτερες θρμιδες βασικα..Και τυρακι αν μπορεις καποιο ανθοτυρο με λιγα λιπαρα..παντως την περισσοτερη "ζημια" πιστευω το λαδι την κανει..(αχχχχ μιαμ μιαμ σλουυυρπ η σπανακοπιττα)
Ειμαστε στα ιδια λοιπον?? Αντε αντε να δουμε το εξαρακι ευχομαι συντομα!! :)
-
δεν τα παω καλα...κριμα! Το μυαλο μου φταιει...
-
Μη τα βάζεις με τον εαυτό σου ....
Όλοι κάποια στιγμή την πατάμε , παλιοκατάσταση λέμε....:sniffle:
Κι εγώ σήμερα δεν τα πήγα καλά, αν και δεν έχω ακόμη λάβει τις παραγγελίες μου με το καινούργιο πρόγραμμα, υποτίθεται οτι κάνω αυτήν που υπάρχει εδώ, αλλά σήμερα...μακράν έπεσα έξω:thumbdown:
-
Καλημερα! Αλλη μερα λεω και χαμογελω...οσο μπορω με την παλιοκατασταση!!!
Αρκ, σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα στην ηλικια που ειμαι ξερω καλα οτι φταιω εγω και κανεις αλλος!!Για μενα το φαγητο και τα κιλα δεν ηταν παδιιθεν προβλημα, ωστε να δικαιολογω τον εαυτο μου. Αποκτηθηκε πολυ αργοτερα και χωρις καν να το καταλαβω. και τωρα πο υξερω τι φταιει δεν μπορω να το λυσω, λογω ελλειψης πειθαρχιας. Αποτελεσμα: ενω ξεκινησα να χασω τα εξι κιλα που μου απεμειναν απο μια εγγυμοσυνη εχω βρεθει με 12 παραπανω εξι χρονια μετα, ενω εκανα ολες τις διαιτες που κυκλοφορουν με η χωρις διατροφολογους(επτα εχω αλλαξει, οχι οτι φταινε οι ανθρωποι)
Θα συνεχισω ομως τον αγωνα.... οποτε και παλι καλημερα και καλη δυναμη σε ολους μας!!!!!
-
Καλημερα και καλο μηνα, σε ολους μας!
Ξεκινω με τα καλα νεα...μειον ενα κιλουδι απο την προηγουμενη Τεταρτη!!!!!Μακαρι, να συνεχισω....
Τα κακα νεα ειναι οτι τα εχω σκ$%#σει, απο αποψη ποιοτητας της διατροφης, εννοω πως δεν με τραβανε τις τελευταιες μερες οι σαλατες και τα φρουτα. Η αιτια; Το κρυο! Δεν μπορω να φαω σαλατα και φρουτο με το κρυο και γενικα τιποτε κρυο! Θελω μονο ζεστα...ξερω, ειμαι τρελη αλλα τι ν ακανω; Δεν μιλαω για νερο...αφηστε το! ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΙς ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.. Συν τοις αλλοις, η μικρη ειναι αρρωστη στο σπιτι κι ετσι δεν παω ουτε γυμναστηριο το πρωι!! Χαλι μαυρο!! τουλαχιστον ειδα το κιλουδι να με αφηνει και χαρηκα!!
Γραψτε νεα σας και, αν καποιος εχει τη διαθεση, μπορει να με στειλει σε καμια διευθυνση με συνταγες γλυκισματων της WW αλλα στα ελληνικα, αν γινεται;
Ευχαριστω, παιδες, καλη συνεχεια σε ολους !
-
ξεκινάω και εγω σήμερα ξανά να μετράω.. έχω χάσει την μπάλα από τις γιορτές και δε συμμαζεύομαι..
-
-
euapap
καλή αρχή και με ρυθμό!
tidekpe
μια χαρά σε πήγε με το μείον κιλάκι! Δεν είσαι η μόνη με το θέμα της σαλάτας... Κι εγώ έχω αυτές τις μέρες ένα θέμα. Όχι ότι δεν τρώω, απλά περνάμε για άλλη μια φορά οικονομικά ζόρια στο σπίτι και έτσι η διατροφή μου προσαρμόστηκε ανάλογα. Κι όχι μόνο έχω έλλειψη σε λαχανικά (από φρούτα είμαι πλήρης για κάνα μήνα) αλλά και στο γάλα... Τι να κάνουμε όμως, οι καιροί είναι δύσκολοι και παίζουν με τα νεύρα μας, αλλά τουλάχιστον η ποντο-διατροφή προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες! :wink1:
Ιστοσελίδα με συνταγές των ww στα ελληνικά δεν υπάρχει. Για να πέρνεις ιδέες όμως μια καλή σελίδα με συνταγές με πόντους (φλέξι και νέο πρόγραμμα) είναι αυτή εδώ: http://www.skinnytaste.com/ κι αυτή εδώ: http://weightwatchers-diets.blogspot.com/ Αν βρεις συνταγή που σε ενδιαφέρει απλά γράψ'την σε ένα σημειωματάριο σου στα ελληνικά να την έχεις για πάντα! Περαστικά στην μικρούλα σου! :starhit:
-
1.2.12
Πρωί
κορν φλέικς με γάλα 4
1 κουλούρι ΘΕσνίκης 4
Μεσημέρι
1 μπριζόλα με πατάτες 8
1 κομμάτι τυρί φέτα 3
1 φέτα ψωμί 2
Απόγευμα
1 μανταρίνι 0
1 μπάρα 2
1 καφεδάκι 2
25 / 25
έκλεισα :) :) το βράδυ ένα γιαουρτάκι :)
-
Μαρία ο ρυθμός μου λείπει.
το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα όταν κάνεις δίαιτα πάντως. δεν μπορείς που δεν μπορείς να φας, αν δεν μπορείς να απολαυσεις και καμια πολιτέλεια είναι βλακεία. πχ εγω θέλω που και που να παίρνω από αυτές τις κομμένες σαλάτες στο σουπερ μάρκετ να τις έχω να τις τρώω όταν βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε... αλλα σκέφτομαι και τα 3 ευρώ
-
τιντεκπε
μπραβο για το κιλακι σου!!!!!!!
τα λαχανικά μην τα παρατάς. για το θέμα του κρύου προτείνω βραστές σαλάτες που έχει καταπληκτικές , όπως μπρόκολο, αλλα ακόμα και μαγειρεμένα λαχανικα αντι σαλάτας, όπως φασολάκια . όπως ξέρεις καλά , το μόνο θέμα είναι το λάδι, οπότε βάζεις το μετρημένο λάδι της σαλάτας σου η και καθόλου και είσαι μια χαρά ;)
μαρια
ασε, κι εγω είμαι να σκάσω με το οικονομικό θέμα. είχα και σήμερα κάτι περίεργες κρούσεις απο την εφορία και μπορώ να πω οτι όλα αυτά είναι οτι πρέπει για να κλείσει η ορεξή μου. το μόνο καλό...
υπάρχουν ωστόσο μερικά παμφθηνα λαχανικά, όπως ειναι το λάχανο, που μπορείς να έχεις μεγάλη ποσότητα με ελάχιστα χρήματα και εχει μια χαρά ιδιότητες.
ευα
αν θες την γνωμη μου, εκτος απο την ψηλή τιμή τα κομμένα λαχανικά δεν είναι και πολύ καλή επιλογή, μετά την κοπή τα λαχανικά αρχίζουν να οξειδώνονται κι οταν τελικά καταλήξουν στο στομάχι σου, δεν ξέρεις καθόλου σε τι κατάσταση ήταν... οπότε μην τα σκέφτεσαι σαν πολυτέλεια που δεν μπορεις να εχεις, αλλά σαν λύση ανάγκης που δεν χρειάζεται να καταφύγεις...
εγω για την βαρεμαρα του πλυσιματος-ετοιμασιας, έχω παντα διαθεσιμο στο ψυγειο ενα λαχανο, το οποιο αν το πλυνεις και βγαλεις ενα δυο εξωτερικα φυλλα, ειναι καθαρο, και απλα πριονιζεις οσο χρειαζεσαι στην σαλατα σου,χωρις καθολου κοπο ;)
-
2sweet
λάχανο και καρότα είναι μόνιμοι κάτοικοι του ψυγείου! Καμιά φορά θες και κάτι διαφορετικό βρε παιδί μου... χορταράκια, μπρόκολο (που το λατρεύω), κουνουπίδι και γενικά πρασινάδες της εποχής! Τέλος πάντων...
ʼστα-βράστα με τα οικονομικά! Ειλικρινά με τον άντρα μου έχουμε περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις (τον παντρεύτηκα με τα χρέη του από παλιά του δουλειά). Τα δρομολογήσαμε όλα, στερηθήκαμε τα πάντα (εκτός του ίντερνετ που ήταν η μόνη διαφυγή μας) και καταφέραμε και "καθαρίσαμε" απ'τις οφειλές. Μόνο το αυτοκίνητο που πληρώνουμε, αλλά κι αυτό τελειώνει τον Μάϊο. Και πάνω που λέγαμε "ουφ! επιτέλους θα βάλουμε κάτι στην άκρη για παν ενδεχόμενο", τελικά... κολοκύθια στο πάτερο! :punk: