OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
Printable View
OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
Ρε ποσες θερμιδες εχει το μιλφειγ? Απιστευτο το οτι ρωταω εγω?
Oντως απιστευτο!!!!!!χαχαχαχαχαχχ δε νομιζω να χεις ξαναρωτήσει τπτ για θερμίδες!δε μ αρεσει το μιλφειγ αλλα κ εγω την εκανα την αμαρτια μου εφαγα δυο μικρα σοκολατάκια.
Ρε εφαγα και το μιλφειγ και ενα πυραυλο. Θα σκασω...
millefeuille 320 θερμιδες τα 100 γρ
Αχ ζουλευω.:P
αχ πυραυλο θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωω
Tι ζουλευετε ρε? 1400 και η ωρα ειναι 2.
penelope μην τα κλαις βρε!! Αφου το είχες ανάγκη απόλαυσε το!! Αύριο θα φας λιγότερο να φέρεις το ισοζύγιο!! ʼλλωστε τον στόχο σου τον πέτυχες δεν έγινε και τίποτα αν γουρουνιάσεις και λίγο πλέον!!!!:P:P
Εγώ πάλι τρώω ζελεδάκι με 20 θερμίδες το μπολάκι για να κόψω την λιγουρα....Το τρώω και με τρώει δηλαδη :S:S:S
Καλα απλα χτες μετα απο 3000+ θερμιδες σημερα εκανα το απολυτο high score.
+1.2 κιλα.
Στα 55.4 σημερα. Ελπιζω να εχω ξεφουσκωσει καπως μεχρι το μεσημερι...
Καλημερα.Σημερα -400. 67 ακριβως.Ουτε θυμαμαι πριν ποσα χρονια το ειχα ξαναδει αυτο το νουμερο.Καλα παμε.:)
αγαπημένες συναγωνίστιρες είμαι απίστευτα χαρούμενη σήμερα..δεν ζυγίστηκα, νιώθω 500 κιλά, δεν έφαγα ούτε πολύ ούτε λίγο, αλλά ενώ σήμερα το απόγευμα θα πήγαινα επιτέλους στο γυναικολόγο, αδιαθέτησα μετά από 13 μήνες:tumble::tumble::tumble::tumble: το τι χαρά ένιωσα δεν περιγράφετε!!!! όσες προδιαθέσεις περιόδου δεν ένιωσα όλο αυτό τον καιρό τις είχα το κεδαήμερο που πέρασε και η ψυχολογία που πήγε πάτο! ανυπομονώ να τελειώσει να νιώσω επιτέλους ανάλαφρη και με όρεξη να συνεχίσω σωστή διατροφή:tumble:
Το ότι θα χαιρόμασταν όταν αδιαθετούμε δεν το περίμενα ποτέ!!!! αλλά πραγαμτικά μερικές φορές είναι λυτρωτικό!!!! καθαρίζει το σώμα και η ψυχολογία μας απο κάθε τι που μας βαραίνει!!! γινόμαστε άλλοι άνθρωποι!!!! Τώρα θα δεις ότι θα τα πας ακόμα καλύτερα στην προσπάθεια σου!!!!! :thumbup:
+300 gr 68.2 και βλέπω να αυξάνεται η κατακράτηση επειδή περιμένω να αδιαθετήσω. Υπομονή σε μια βδομάδα ελπίζω να επανέλθω!!
κορίτσια μπράβο για τις απώλειες!!!
fuxia χαίρομαι που ολα πάνε καλά με τον οργανισμό σου!!! Καλή και καλή συνέχεια στην μετά περιόδου προσπάθεια !!
καλημέρα!χτες εφαγα του σκασμου με δικαιολογια την περιοδο ( και καλα αυτο εφταιγε) και σημερα είδα το 59.6!βεβαια δε πτοούμαι ειμαι πρησμένη σα μπαλόνι και πιστεύω οτι αν σημερα φαω σωστά θα ξεπρηστώ.