Quote:
Originally posted by mitsokolo
εχω φαει φρικη τελευταια με τα κιλα, ξερω οτι ειναι της εγκυμοσυνης ξερω οτι εχω βοηθημα την σληβ ξερω οτι ακομα και τωρα εχω χασει ακομα ενα κιλο -συνολο 5- , αλλα βλεπω την μεση μου να εχει φαρδυνει την κοιλια μου να φουσκωνει και εχω τρομοκρατηθει, δεν ειχα ποτε φαρδια μεση/κοιλια ωρες ωρες σκεφτομαι μην παρω αποτομα κιλα τους επομενους μηνες και μου μπαστακωθουν, μετα απο τοσο κοπο
μην σας φανει εγωιστικο, καθε αλλο ειμαι τρισευτηχισμενη με την κατασταση μου, αλλα παιζουν πολλα στο μυαλο μου, μπορει να εχουν ξεσαλωσει οι ορμονες και να μιλανε αυτες, μπορει να χτυπαει το καμπανακι του κοπου μου ολο αυτον τον καιρο. θελω καπου να τα πω αλλα που? θα παρεξηγηθω σιγουρα..
καλη μου τετοιες φρικες μπορει να φανε ολες οι μαμαδες με τις αλλαγες που βλεπουν στο σωμα αλλα κ στην διαθεση τους, ποσο μαλλον οταν εχεις κανει τοσο κοπο για να φτασεις στο σημειο που θες.... μην μασας, ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι κ απολυτα αποδεκτο.... σου αξιζουν απειρα συγχαρητηρια κ για την απωλεια κ για την εγκυμοσυνη κ μην αφησεις ποτε κανεναν να σε "παρεξηγησει"... κ πραγματι αν ρωτησεις κι αλλες μαμαδες θα σου πουν οτι το σωμα οντως υφισταται τεραστιες αλλαγες αλλα αν υπαρχει προσοσχη μετα επανερχεται πληρως...κ στην τελικη εχασες κοντα 70 κιλα σε 5-10 κιλα εγκυμοσυνης θα σκασεις? που ως επι το πλειστον ειναι μωρο, υγρα, πλακουντας κτλ... ;)