Quote:
Originally posted by pink_90
Πραγματικα καθε φορα που καποιος μου λεει εχεις τοσο ομορφο προσωπο κριμα να μην εχεις και ωραιο σωμα νιωθω πως θα εκραγω εχω βαρεθει να τ ακουω. Βγαινω εξω και λεω στον εαυτο μου ναι εισαι ομορφη, γλυκια αλλα ποιος θα σε προσεξει μ αυτο το σωμα. Και θελω τοοοσο πολυ να ερωτευτω και να με ερωτευτουν. Παει πααρα πολυς καιρος απο τοτε που ειχα σχεση και θελω (μαλλον εχω αναγκη) να ξαναβιωσω τον αμφιπλευρο ερωτα. Και το θέμα με τα κιλα μου βάζει μεγαλο φρενο στην αυτοπεποιθηση. Το επεκτεινα λιγο το θεμα αλλα νομιζω μπορουμε να τα συζηταμε και αυτα :)
Περιττό να σου πω ότι θυμώνω πολύ με τους ανθρώπους που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να μας πλησιάζουν και να λένε ότι είναι κρίμα να έχουμε ένα τόσο όμορφο προσωπάκι και να έχουμε αυτό το βάρος που έχουμε. Εννοείται πως πλέον είναι τόσο απόλυτη και αυστηρή που κανείς δεν τολμάει να κάνει νύξη για το βάρος μου. Ακόμη και τα θετικά σχόλια τύπου μπράβο σου αδυνάτισες δεν τα λαμβάνω ως κοπλιμέντα να φανταστείς εκτός και αν πρόκειται για ανθρώπους που εμπιστεύομαι και ξέρω ότι καταλαβαίνουν το πρόβλημα μου. Από τους υπόλοιπους δεν θέλω καν να ασχολούνται με το βάρος μου, δεν τους αφορά και δεν είναι δίκό τους πρόβλημα. Και αν τολμήσουν να πουν κουβέντα μπορεί και να δαγκώσω.