Τα καταφερα...θα φαω κ παγωτο...θελω να φαω ,να δω νετφλιξ κ υπνος...
Printable View
Τα καταφερα...θα φαω κ παγωτο...θελω να φαω ,να δω νετφλιξ κ υπνος...
Αα τελεια βγηκε κι ενα καινουριο που ηθελα να δω..το the trial... ελπιζω να αξιζει..
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε; Δεν νιώθω και πολύ ασφαλής και δεν ξέρω πως να το κάνω να περάσει...
Τι εχεις;;Εγω μια θλιψη και με πονανε τα ουλα μου στην μια πλευρα σαν φλεγμονη...
Τι φοβασαι;κατι συγκεκριμενο η σαν κριση πανικου;;;
Καταλαβααα...δεν εισαι μονη παντως...τι μουσικη ακους;;εμενα μ αρεσει να χαζευω κ διαφορα βιντεο στο γιουτουμπ...εχεις δει αυτα που πανε κοπελες να βαφτουν στις μακιγιεζ της πολης τους με τις χειροτερες κριτικες;;Εγω ριχνω πολυ γελιοοο...
Αα καλααα...πολυ γελιο...κλαιω με τις αντιδρασεις τους οταν βλεπουν το αποτελεσμα...
Μ αρεσουν κ μενα τα παραπανω ειδη αλλα ακουω και ξενη...ποπ,ροκ,τζαζ...μ αρεσουν πολλα ειδη...
https://m.youtube.com/watch?v=CHzPuQ8q6oA&t=325s
Δες πως την εκανε...απο μαυρη λευκηηη...εκλαψααα
Θα περασει κυκνεεε...
Θα περασει βρε...εμενα εκτος απο την κακη ψυχολογια τις τελευταιες μερες μου εχει βγει εντονη επιθυμια να φαω φραουλες...και παγωτοο αλλα φοβαμαι...εφαγα το σαββατο...παγωτα τρως;;
Nαι για αυτο φοβαμαι τα παγωτα τωρα...αλλα εφαγα και το σαββατο κι ειμαι επικινδυνη εγω με τα παγωτα γιατι τρωω το οικογενειακο μεγεθος σε μια μερα...σοκολατα φραουλα πραλινα...
Μ' έχει πιάσει νοσταλγία για πιο ευτυχισμένες εποχές και μου λείπουν... Και δεν ξέρω πως να γαληνέψω και να κοιμηθώ...
Καλησπέρα παιδιά!
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε; Δεν νιώθω πολύ καλά...
Γειά σου Κύκνε. Τι έπαθες;
Νιώθω μελαγχολία, δεν είναι κάτι καινούριο αλλά με κάνει να νιώθω άσχημα...
Ο γιατρός μου έχει πει ότι το να βγαίνω έξω θα βοηθήσει αλλά τώρα με την καραντίνα έχουν περιοριστεί οι μετακινήσεις... Μακάρι να τελειώσει γρήγορα...
Γιατί δεν βγαίνεις έξω με προσοχή για καμια ωρίτσα να περπατήσεις;
Δεν έχω διάθεση μόνη μου... Είμαι κι αδιάθετη και πονάω... Αν δεν υπήρχε η καραντίνα ίσως να πήγαινα μια βόλτα στα μαγαζιά με τη μαμά μου αφού χαπακωνόμουν για τον πόνο αλλά τώρα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...
Όμως ίσως πάω πιο μετά μέχρι το πάρκο που βγάζουν βόλτα οι άνθρωποι τα σκυλιά τους κι έχει και σπιτάκι για κάτι αδέσποτες γατούλες να τις δω λίγο (λες και δεν χόρτασα με τις δικές μου, χα χα!)
Ναι, κάτι είναι κι αυτό. Να πας να αλλάξεις λίγο παραστάσεις κι ας μην έχεις πολύ όρεξη αρχικά. Πάντως καλό είναι το περπάτημα να το έχεις στο μυαλό σου σαν δραστηριότητα από μόνη της, όχι σε συνδυασμό με μαγαζία ή με σκοπό να πας κάπου συγκεκριμένα. Βοηθάει στην ψυχολογία από μόνο του.Quote:
Όμως ίσως πάω πιο μετά μέχρι το πάρκο που βγάζουν βόλτα οι άνθρωποι τα σκυλιά τους κι έχει και σπιτάκι για κάτι αδέσποτες γατούλες να τις δω λίγο (λες και δεν χόρτασα με τις δικές μου, χα χα!)
Καλημέρα παιδιά! :)
Ποιοι είναι εδώ;
Δεν έχει καλό καιρό σήμερα, βρέχει...