Την Μοναξιά φοβάμαι.......
Printable View
Την Μοναξιά φοβάμαι.......
η γρινια μοου ελειψε το σκατο μαμα μαμαμ την μανα σου!
στεναχωρεθηκα γιατι εφυγα ενω ειμαστε μαλωμενοι..
αυτος ξερει οτι καταβαθος ειμαι καλη ψυχουλα..
Εγώ δεν έχω παιδί αλλά ένα ζωάκι θα μου έκανε καλό...να το περιποιούμαι.Αν υιοθετούσα θα υιοθετούσα αραπάκι,με το σγουρό του το μαλλάκι να πλέκω μπούκλες.....Απ΄την πείνα καλύτερη η τρέλα.
σαφως....pappa10 που εισαι να μου τονωσεις το μητρικο μου ενστικτο?να με καταπραυνεις απο τις ενοχες μου?σημερα θα τον παρω παλι το απογευμα κ ηανα τα ιδια..νομιζω τελικα αυτο το διαλειμμα κανει καλο και στους 2μας
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΩΡΑ!
χτύπα πάλι το κουδούνι τότε!
διαλειμμα!!!ε,τωρα που ροχαλιζει παλι διαλειμμα εχουμε!
γυρισε το πουλι μου..παλι ουτε καφε με την ησυχια μου δεν ειπια.....κλαψ...
λειπει κ μου λειπει ερχεται κ τα νευρα μου γινονται κροσακι
πως μπορει ενα ατομο ου αγαπας πανω απο την ιδια σου τη ζωη κ ζεις για αυτο να σε τσαντιζει τοσο?????
καλη ερωτηση ιντερ, και εγω πολλες φορες αναρωτιεμαι.... Και οταν παραφερομαι και του φωναζω μετα το μετανιωνω πικρα γιατι αρχιζει και ουρλιαζει και αυτος σαν και μενα και οταν του λεω να μην φωναζει μου απανταει πολυ φυσιολογικα \"εσυ πως το κανεις? εσυ επιτρεπεται να φωναζεις και εγω οχι?\" το παιδι με μιμειται.... οπως ολα τα παιδια της ηλικιας του, παιρνει το παραδειγμα απο τους γονεις του για οτι κανει, καλο ή κακο.
Παντα λεωοτι δεν θα το ξανακανω και θα του μιλαω ηρεμα αλλά το ξανακανω ξανα και ξανα
φαυλος κυκλος ειναι εγω προχθες που ελειπε και μου ελειπε ελεγα ξανα δεν θα τον μαλωσω τοσο ασχημα,λυπομουνα με την συμπεριφορα μου ελεγα οτι θα παιξω μαζι του θα...θα...θα
ολα τα ανεραισα στο 5λεπτο!!!!
μου φαινεται οτι και εγω πασχω απο κατι αλλά δεν ξερω απο τι....
οχι καλη μου αυτα ειναι φυσιολογικα απλα οι πασχοντες μητερες τα περναμε πολυ μα πολυ εντονοτερα..
ξυπναω με τα βιας αφου εχθες πηρα 3 ταβορ μιας κ ημουν χαλια.με ξυπναει το μωρο τι κεφαλι καζανι..κανω ενα καφε μπαινω στο δωματιο περνω ενα τσιγαρο κ φερνω την κουπα με τον πολυποθητο καφε στα χειλη...οταν μια φωνη απο μεσα::ΜΑΜΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ!!!!!!!
γι\'αυτό μαμά άλλη φορά όχι 3 ταβόρ για να ξυπνάς με καλλίτερη διάθεση!
ακριβως....
αλλα κι αυτο ατον υπνο του εβλεπε το χεσιμο πια?