ραπς το χεις?????το θελω επειγοντως!!!!καλα ρε παιδια που τα ξερατε αυτα εδω εμενα ο δρ μου ειπε αν ξερω το Γιαλομ και μου κανε κατι σε λενιν και του ειπα οτι δεν ασχολουμαι με την πολιτικη!!!
Printable View
ραπς το χεις?????το θελω επειγοντως!!!!καλα ρε παιδια που τα ξερατε αυτα εδω εμενα ο δρ μου ειπε αν ξερω το Γιαλομ και μου κανε κατι σε λενιν και του ειπα οτι δεν ασχολουμαι με την πολιτικη!!!
ειμαι πολυ ηληθια εγων η ο γιαλομ παει ναμας τρελλανει???πως γινεται να ειναι ενα βιβλιο κ το ενα να ειναι ωραιο και το αλλο κρας τεστ?????μπερδευτηκα η μπερδεμενηQuote:
Originally posted by Existir
Ραψού οι 10 ιστορίες ψυχοθεραπείας, ο Δήμιος δεν είναι; Τι μας λεει αυτός ο γιατρούλης της Ιντερ, να μας τρελλάνει πάει;:D
Ιντερ, το Δώρο της Ψυχοθεραπείας ωραίο είναι. Ο Δήμιος είναι κρας τεστ. Το Ντιβάνι απο την άλλη έχει πλάκες.
όχι βρε. το ένα είναι \"το δώρο της ψυχοθεραπείας\" που και να μην το διαβάσεις δεν έγινε και τίποτα. το άλλο είναι \"ο δήμιος του έρωτα και άλλες ιστορίες ψυχοθεραπείας\" που είναι αρκετά καλό και ως ιδέα και ως αποτέλεσμα.
«Δεν μ\' αρέσει να δουλεύω με ερωτεύμενους. Ίσως γιατί τους ζηλεύω -κι εγώ ο ίδιος λαχταράω να μαγευτώ. Ίσως πάλι γιατί ο έρωτας και η ψυχοθεραπεία είναι μεταξύ τους ασύμβατα. Ο καλός θεραπευτής πολεμάει το σκοτάδι και ζητάει το φως, ενώ ο έρωτας συντηρείται από το μυστήριο και καταρρέει μόλις αρχίσεις να τον εξετάζεις σχολαστικά. Κι εγώ σιχαίνομαι να γίνομαι ο δ ή μ ι ο ς
τ ο υ έ ρ ω τ α ».
οσες φορες και να διαβασω το ποστ της existir...το ιδιο καταλαβαινω
τον δημιο του ερωτα αν αυτο που παραθεσες ειναι απο κει απο μακρια κι αγαπημενη ηδη ειμαι ταυτισμενη με δημιο του ερωτα..οσο αυτοκαταστροφικη και να ειμαι εχω κι εγω τα ορια μου...αν το διαβασω θα ερχεσαι να μου φερνεις τσιγαρα???γιατι.....ΑΣΠΡΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΡΟΥΧΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ!!!και με χαλαει ο φιογκος πισω...
το δωρο της ψυχοθεραπειας ναι ναι το θελω δεν ειμαι για βαρια εγω ας δοκιμασω ενα light...
αμέ, θα σου φέρω και λάπτοπ. :PQuote:
Originally posted by interappted
αν το διαβασω θα ερχεσαι να μου φερνεις τσιγαρα???γιατι.....ΑΣΠΡΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΡΟΥΧΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ!!!και με χαλαει ο φιογκος πισω...
υγ:θα βρεθούμε και θα στο δώσω.
Α χα χα χα χα.Quote:
Originally posted by interappted
Ωραία! Αυτόν τον γιατρούλη τον καημένο, θα τον σκάσεις τον άνθρωπο.
Ιντερ, μη ξεκινήσεις με τον Δήμιο. Ξεκίνα με ότι άλλο θες.
ελα ρε εξοδουχα γυρισαμε????
επρεπε να εβλεπες το βλεμμα του......και την δικια μου απορια!!!
οταν μου ειπε περι τεινος προκειται μου λυθηκε η απορια
τον δημιο το εχω δηλωσει δεν τον διαβαζω...δεν θελω να κουραζω κ το ραπς να μου φερνει στο φρενοκομιο λαπτοπ...
α ρε ραπςςςς!!!για αυτο προσεξε να μου κρατας το σωστο βιβλιο!!!!
ναι, μωρέ μη σκας...θα τα διαβάζουμε παρέα...
οκ γιατι μαλλον θα εχω αποριες
δεν τρέχει τίποτα...θα του τις στείλουμε να σου τις λύσει
τζα!!!μου λειψες...
λολ
Δευτερα στις 15:30,Δευτερα στις 15:30
γιατι την Τριτη ειναι πρωτομαγια(τα λουλουδα γιορταζουν κ τα πουλια το ταιρι τους φωναζουν τραγουδουν τον Μαη πανω στα κλαδια )
κριμα ηταν η καλυτερη μερα να του πω ποσο μισω αυτο το τραγουδακι!!!!ουτε λελουδι ουτε πουλι!!!
κ ειμαι κ κοριτσι (που κλεινει τα 30)του μαη....μα στην καρδια μου η αγαπη δεν χωραει
Ο Πασχαλης το ελεγε αυτο ????η ο Νοστραδαμος????
Πω-πω μουφα!! Ναι, τωρα εξηγουνται καποια καπχια πραγματα. Μηπως \"διαβαζις\" κ κοελιο, ρε; http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gifQuote:
Originally posted by raphsssodos
«...Ίσως.. γιατί ο έρωτας και η ψυχοθεραπεία είναι μεταξύ τους ασύμβατα. Ο καλός θεραπευτής πολεμάει το σκοτάδι και ζητάει το φως, ενώ ο έρωτας συντηρείται από το μυστήριο και καταρρέει μόλις αρχίσεις να τον εξετάζεις σχολαστικά.»
φαντασου οτι εγω δεν ξεκινησα ακομα να ψαχνομαι σε ψυχοβιβλια......
θα αρχισω με το αναλαφρο....
αλλα δεν το βρισκω καθολου μουφα...πολυ καλα τα λεει...ολα ειναι σαν το κρυφτο
φτου κ βγαινω...
φτου φτου μια Ιωαννα,μια Ασπασια,τεσ πα
κ το παιχνιδι τελειωνει...