Quote:
Originally posted by Alterego
Οι μερες που κλαις,που κλεινεσαι μεσα,κλεινεις τα παντα να μην μπαινει φως,κτυπιεσαι,αναρωτιεσαι,� �περδευεσαι και κλαις περισσοτερο ειναι μερες δυσκολες,φρικτες και δεν μπορεις να ξεφυγεις ευκολα..Απλα κσαπλωσεις με την ελπιδα οτι αυριο θα εχει περασει.Ο υπνος θα διωξει οτι ειχαμε και νιωσαμε.Αν αυτο ομως δεν φυγει και την επομενη μερα;Τοτε τι κανεις;..
Απωλεια..Πιστευω οτι οσο κι αν προσπαθησεις να κρυψεις αυτο το συναισθημα δεν θα κρυφτει ποτε.Με την πρωτη ευκαιρια θα εμφανιζεται.
Και οσο κι αν λενε σε ολα χρειαζεται χρονο σε αυτο δεν το πιστευω.Ο χρονος απλα περναει και ισως λιγοστεψει το δακρυ,ο πονος,οι σκεψεις χαλαρωσεις,αλλα την απωλεια θα την κουβαλας μια ζωη.Αν την απωλεια την παρομοιασεις με τον φοβο και προσπαθησεις να ζεις μαζι της και συναμα να την αγαπησεις;...Μπορεις να αγαπησεις την απωλεια;..
Ζω την απουσια ενος ατομου χρονια τωρα κι ομως την εχω αγαπησει τοσο πολυ την απουσια του ανθρωπου αυτου που νιωθω οτι εχω ζησει περισσοτερα χωρια παρα μαζι..Ισως να μην μπορεσεις να το νιωσεις,ομως χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια να αγαπησεις την απουσια..
Γιατι εχεις αναγκη απο την επαφη,την αγκαλια..
Μην φοβασαι σαν νυχτωσει...δεν θα εισαι μονη..μιλα και θα ακουω.Βαλε μια γραμμη και περπατησε οσο μπορεις απανω της.
Ναι θα περασει..οπως περνα παντοτε η μπορα οταν ερχεται.Οταν βρεχει και σταματει και μενει εκεινη η ομορφη μυρωδια του χωματος και απλα γεμιζει τα σωθικα σου με φρεσκο αερα,ωσπου να ξαναερθει.Εισαι ετοιμη παντοτε να την αντιμετωπισεις,γιατι πια εμαθες..εμαθες που θα φυγει και παλι.Οσο εχεις μαζι σου εσενα να μην φοβασαι.Αγαπησε κι αλλο τον κοσμο σου...τον γλυκο σου κοσμο..
Οτι και να σου πει,οτι κι αν συμβει θα ειναι παντα ο πατερας σου.Δεν θα αλλαξει ποτε.Θες δεν θες..Μπορει να ειναι δυσκολο να σε καταλαβει για διαφορους λογους που σιγουρα τους σεβεσαι.Ξερω ειναι φορες που εχεις αναγκη την κατανοηση του σε πραγματα που αγαπας και περιμενεις να τα σεβαστεις οπως εσυ τα σεβεσαι.Ειναι δυσκολο ομως αν κατσεις να σκεφτεις ολη την πορεια του.Για μενα το καλυτερο ειναι η σιωπη,οσο αντεχεις δηλαδη.Να προσπαθεις να τους λες οσα θες με ενα τροπο δικο σου,με ενα τροπο που ισως το καταλαβει παρα να πληγωθει.Ξερω επισης οτι μπορεις να το αντιμετωπισεις,εξαλλου δεν εχεις αλλη επιλογη.Ομως οταν δεν εισαι καλα αδυνατεις..Καταλαμβαινω...ο� �ως εσυ ξερεις ποια εισαι και τι θες και αν δεν θελει ποτε να το δει εσυ δεν φταις.Να σκεφτεσαι παντοτε οτι απλα ειναι ο πατερας σου και θα τον σεβεσαι,αλλα μην αφησεις κανενα να σε πληγωσει και να παταει τα ονειρα σου και τις επιθυμιες σου.
Κανε οτι θες και σου αρεσει....αφου ειναι πατερας σου θα πρεπει να το δεχθει.Ετσι νομιζω δηλαδη...
Δυναμη..
Θα δώσω χρόνο σε αυτήν την απώλεια, για την οποία θέλω να σου μιλήσω κάποια στιγμή προσωπικά φίλε μου,