Originally Posted by
JimZe
Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μπορεί και παλαιότερα ο οργανισμός να προσπαθούσε να μας προειδοποιήσει ώστε να αλλάξουμε κακές συνήθειες αλλά εμείς να τον αγνοούσαμε.
Εμένα με επηρεάζει φοβερά η καφείνη, αν πιω φραπε τρέμω σα το ψάρι, και επί δύο χρόνια από πρόπερσυ που έγγραφα την πτυχιακή μου εργασία είχα ξεκινήσει τους καφέδες, και ειδικά οι fredo με τα γάλατα με είχαν ταραξει στην αρχή, μετά τους συνήθισα αλλά είχα θέματα στο στομάχι και εγώ συνέχιζα. Επίσης έκανα πολύ κακή διατροφή καθώς δεν έχω τους δικούς μου στην Αθήνα για να έχω έτοιμο σπιτικό φαγητό και αν προσθέσω και το συνεχές άγχος στο πανεπιστήμιο για τα μαθήματα, τους βαθμούς, τις συνεντεύξεις για το μεταπτυχιακό ω καλά! Τα είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια, έκλεινα 12ωρα διαβάσματος...
Ήδη έχω κάνει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μου μετά το τελευταίο αυτό ταρακούνημα με τη κρίση πανικού... Από ότι διαβάζω και βλέπω και αλλού πολύς κόσμος 'πάσχει' απο υπερβολικό άγχος, φοβίες, και κρίσεις πανικού. Σε μια εκπομπή άκουσα ότι σε ένα εξάμηνο στην Ελλάδα πουλήθηκαν 8 εκατομμύρια αγχολυτικά χάπια!! Πρέπει να δείξουμε ενδιαφέρον για τη προσωπική μας υγεία, στη ζωή αυτή με τέτοιους ρυθμούς έχουμε δώσει πρωτεραιόητητα σε όλα τα άλλα εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό.