Εγώ νόμιζα ότι σας έχει μείνει από τα πιθηκάκια που πετάνε σβουνιές το ένα στο άλλο. Κάποιοι δεν κατέβηκαν ποτέ από τα δέντρα...
Printable View
δεν θιγομαι ουτε το παιρνω προσωπικα, εσυ εσπευσες να τον υπερασπιστεις και αυτον και διαφορους αλλους που φερονται ασχημα στα μέλη (δες περαστικος)..ενω υποτιθεται οτι δεν σου αρεσει να ανακατευεσαι!!!
..ουτε εμενα μου αρεσει να τσακωνομαι..αλλα λέω ειλικρινα την γνωμη μου πάντα και σε οποιον αρεσει. αυτο που κανω και τωρα... δεν εχω θιχτει απλα σου απανταω... απλη διαφωνια χωρις εκνευρισμους...διαφωνω με την συμπεριφορα σου και θετω επιχειρηματα...αν ειχα "θιχτει" θα φερομουν πολυ σκληροτερα τοσο σε εσενα οσο και στο αλλο το ζωον .
ρωτησες για την ακριβεια γτ του απανταμε ...ενω εσυ την ωρα που διαφωνουσα με εκεινον πήρες το μερος του ακυρωνοντας και εμενα και το κυκνακι και τον ντουβ και ολα τα μελη που το συγκεκριμενο διποδο εχει προσπαθησει (ματαια βεβαια) να προσβαλλει. σου απαντησα γιατι του απανταμε και μου λες οτι δεν θες να ανακατευεσαι.. αλλα αν δεν ηθελες...δεν θα τον υπερασπιζόσουν.
εσυ συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις... το θεωρω λάθος ...οπως και εσυ θεωρεις λαθος την δικη μου συμπεριφορα...αλλα οπως δεν υπολογιζεις και εσυ την γνωμη μου, ετσι δεν θα υπολογισω και εγω την δικη σου.
Θερμή παράκληση να επανέλθουμε στο θέμα.
Ευχαριστώ.
τι θα γινει ρε μαστορα? ποσα μελη ακομα πρεπει να εκνευρισει για να το κλειδωσεις το ρημαδι? ...