Ναι αλλα αν την ωραία την πετύχεις μετα από 20 χρονια θα σου άρεσε που περίμενες τόσο καιρό? Θα της άρεσε αυτής που είσαι ακομη παρθένος? Δεν νομίζω...
Printable View
Ναι αλλα αν την ωραία την πετύχεις μετα από 20 χρονια θα σου άρεσε που περίμενες τόσο καιρό? Θα της άρεσε αυτής που είσαι ακομη παρθένος? Δεν νομίζω...
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!
Νιωθεις καλα απο αυτην την συνειδητοποιηση ή οχι ?
Λάθος. δεν το πιστεψα ποτέ. αν το πιστευεις θελεις μαθηματα αυτοεκτίμησης :) και το λεω με πολλή καλή πρόθεση
Κοιτα, εσυ στη ζωη σου θα χαραξεις την δικη σου πορεια ετσι κι αλλιως, αν θα σε γεμισει πολυ να εισαι με καποια "ομορφη αντικειμενικα"θα συμβει! Μπορει οχι αμεσα αλλά μακροπροθεσμα.
Μεχρι να συμβει ομως οπως σου προτειναν και πολλα αλλα μελη της κοινοτητας μας, δες εσενα, τις αλλες σου επιθυμιες, αν ειναι δυνατον να συναναστρεφεσαι και με νεα ατομα, νεα χομπυ, να εξελισσεσαι δηλαδη ως ανθρωπος και παραλληλα να εχεις τις επιθυμιες σου.
Το θεμα ειναι ποια ειναι τα προτυπα σου και συγκρινεσαι με αυτα, γιατι ομως συγκρινεσαι ? Ο καθενας μας ειναι απολυτως διαφορετικος και ξεκινα με το αποτυπωμα. Εχω μια φιλη πολλα χρονια που ειναι ψηλη γυναικα και μπροστα της ειμαι "ταπα" ειχα εμπιστοσυνη ομως σε εμενα οτι εκει εξω καποιος θα με προσεξει για κατι της... και ετσι συνεβαινε. Ακυρα απο ομορφους ? Εχω φαει πολλα, εχω ριξει ομως κιολας. Σου γραψε ενα παλικαρι για το παραδειγμα με την αδερφη του. Ολοι πανω κατω με αλλα λογια σου λεμε το ιδιο, οτι αυτο που θες νοητικα εχει ενα χασμα με το να γινει αμεσα πραγματικοτητα. Δεν σε βλεπουμε για να σε χαρακτηρισουμε, βασιζομαστε στα γραπτα σου. Δεν ειναι προσωπικη επιθεση, πισω απο καθε απαντηση βρισκεται ενας ανθρωπος με την ιστορια που κουβαλαει.
Πολλα εγραψα, δεν ξερω αν θα σε αγγιξει κατι.
απλά θελω να μου εξηγησεις τι εννοείς "στα κυβικά μας"; εμφανισιακά; πνευματικά; οικονομικά; γιατι εχω παρα πολλα παραδείγματα για το αντίθετο
εμφανισιακά!