Ναι,πολύ θα με ωφελήσει η μέτρια,τι να πώ.....
Να φανταστώ οι άλλοι που μου λένε για όμορφες στο φόρουμ,είναι χαζοί ε?
Δεν θα με διώξεις εσύ από εδώ!
Printable View
στο ευχομαι να πας με 100 ομορφες και να τις παντρευτεις και ολες αληθεια...δεν με νοιαζει τι ειναι οι αλλοι,και δεν προσπαθω να σε διωξω.τα ερωτηματα σου,τα θεματα που θες να λυσεις θελω να πεις.γιατι απλα οτι και να πεις σε τοσα θεματα που εχεις γραψει καθε φορα που θα ξαναρωτας κατι θα σου απανταμε με θεμα και σελιδα για να το ξαναδιαβασεις για να μην χρειαζετε να ξαναγραφουμε...
Όταν απειλείς απο το λεξιλόγιο σου την λέξη όμορφη άσχημη μέτρια θα δεις πόσο πιο εύκολα θα είναι όλα
Όσο για τής Οδηγίες πως να ρίξεις μια όμορφη Δεν είμαστε στο MISSIONS IMPOSSIBLE
Να έχουμε τους τον τρόπο να σε καθοδηγούμενη τι θα πεις και πως θα φέρεις
why ρώτησες για την εμφάνιση σου.Εσύ ο ίδιος μας περιέγραψες πως είσαι και πως στο πρόσωπο μοιάζεις στον γιάννη καψάλη.Σωστά?
και αλλού έγραψες ότι λόγω εμφάνισης θα πηγαίνει μόνο με άσχημες.Την γυναίκα του την γνωρίζεις? Πως την βρίσκεις εμφανισιακά με τα δικά σου πρότυπα? Αν δεν την γνωρίζεις googlare παναγιώτα κοκκίνη.Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που το αναφέρω μιας και πρόκειται για γνωστό καλλιτέχνη και τις πληροφορίες προσωπικά τις βρήκα εύκολα στο google.Aλλά αν υπάρχει πρόβλημα ας το κάνει ΠΑΣΟΚ η admin.
Δηλαδή για να καταλάβω μας ζητάς να σε βοηθήσουμε για το πώς θα ρίξεις μια "όμορφη" γκόμενά χωρίς να την έχουμε δει χωρίς να ξέρουμε καν να ξέρουμε τι μουσική ακουει
Και πώς να σε βοηθήσουμε.
Αν μας έλεγες μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε αυτο αυτο κι αυτο ναι να βοηθήσουμε...
τι συμβουλές μπορούμε να σου δώσουμε ρε φίλε μου για κάτι που ούτε καν ξέρουμε
η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω... να είσαι ο ΕΑΥΤΟΣ σου να έχεις ΧΙΟΥΜΟΡ να είσαι ο WHY
να την κυνηγήσεις να κάνεις όσα δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άλλοι
να μη φοβηθείς να τσαλακωθείς για πάρτη της να την έχεις πάνω απ όλους
να νιώθει ασφάλεια δίπλα σου να είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ
να σε παίρνει τηλ. και να παράτας ότι κάνεις για να είσαι δίπλα της
δεν είναι 1-2-3 είναι 100 πράγματα που πρέπει να κάνεις
κάτι που εγώ βλέπω μέτριο εσύ το βλέπεις κάτω του μετρίου
αυτό προσπαθούν να σου πουν όλοι τόσο καιρό εδώ μέσα
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΙΚΗ
σου έγραψα πριν αν είχες 3 επιλογές τι θα διάλεγες
σουβλάκι πίτσα η φασολάδα
και η γεύση είναι υποκειμενική
ασφαλεια θα νιωθει οταν την περνεις αγκσλια και θα ξεχναει τα παντα
ασφαλεια θα νιωθει οταν κανει ενα ορθογραφεικο λαθος και δεν θα την κανει ρεζιλη
απο επιφανειακους γεματους αυτοπεπιθισι γεμισαμε
κι απ οτι βλεπω εισαι ενας απ αυτου κολλας στην ορθοφραφια κι οχι στο νοημα
ζησε λοιπον στην επιφανεια σου κι ασε εμασς να κανουμε μακροβουτια