Originally Posted by
avgeris
Ωραία και λογική ερώτηση. Χτες το βράδυ, από τη στιγμή που κατάλαβα ότι κάτι "μη φυσιολογικό" έπαιζε (δεν ήταν θέμα μεθυσιού, και άλλες μεθυσμένες κοπέλες έχω δει, δεν σε τραβάνε στις τουαλέτες να κάνετε σεξ), αποφάσισα να δω πως θα εξελισσόταν μια γνωριμία με την κοπέλα της ιστορίας (την φεϊσμπουκική) αν ποτέ μπορούσα να τη γνωρίσω στις συνθήκες της κοινωνικής της ζωής μέχρι πριν π.χ. 2 χρόνια. Τότε που σύμφωνα και με τα λεγόμενά της, έδειχνε αυτή την υπερσεξουαλικότητα και αυτή την άνεση διαχύσεων με όποιον άγνωστο της γυάλιζε. Δεν είχα εξαρχής κανένα σκοπό να το προχωρήσω, το είδα απλώς ως ένα από τα παράξενα που σου φέρνει η ζωή για να πάρεις κάποιες απαντήσεις εκεί που δεν τις περιμένεις. Αυτό που έγραψα και ακριβώς από πάνω. Έβλεπα μπροστά μου ολοζώντανη την κοπέλα του facebook και την άφησα να με οδηγήσει και να με "ξεναγήσει" στον "κόσμο" της, έχοντας πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων και των διαθέσεών μου και κρατώντας στο μυαλό μου τις όποιες εμπειρίες και παραστάσεις από την προηγούμενη ιστορία μου. Το αθώο φιλί που έδωσα ήρθε σχεδόν αυθόρμητα. Και όταν το πράγμα ζόρισε, το σταμάτησα αμέσως χωρίς κανένα περιθώριο συνέχισης.