-
Θέμα ό,τι να 'ναι λέμε: :)
Σία αν πάρεις διουρητικά θα το κάνεις μεγαλύτερο το πρόβλημα.Στην αρχή θα διώξεις τα υγρά και μετά που θα τα κόψεις θα κρατάει περισσότερα ο οργανισμός σου απ' ότι πριν.Μάλλον πρέπει να ξανσκεφτείς τι σημαίνει η φράση κατακράτηση υγρών και κατά πόσον το έχεις πάθει αυτό.
-
δεν ειναι κατι το οποιο ειχα σκοπο να κανω.μια ερωτηση εκανα για να μαθω περι τινος προκειται.
αλλα σημερα ξεκινησα ta xs .ευχομαι να βοηθησουν και απο οτι ειδα τα χρησιμοποιουν αρκετοι.θα ηθελα την γνωμη σας
-
τα ΧS δεν τα ξερω, δεν τα εχω δοκιμασει...
απ αυτα που διαβαζω εδω, εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι φυτικες ινες...
αν οντως ειναι σκετες φυτικες ινες, δεν πρεπει να ειναι βλαβερο, θα δινει καποια παραπανω αισθηση κορεσμου υποθετω..
-
βασικα ενισχυει τον μεταβολισμο, κι εμενα προσωπικα με εχει βοηθησει στο θεμα της τουαλετας. σαν να σε κουρδιζει ενα πραγμα
-
ΤΗΑΝΚS TRICKY SPIDER.
TA ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΧΘΕΣ ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΕΣ
-
τωρα τελιωσα το πρωτο πακετο.2 βδομαδες δηλ.
τα ξεκινησα στις διακοπες αρα δεν μπορω να εχω καθαρα αποτελεσματα..
θα δουμε στο επομενο πακετο
επισης παρατηρησα οτι δεν ειχα φουσκωματα.
-
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
-
εδω θα'μαστε να τα λεμε..
καλη επιτυχια και σε σενα
-
ερωτηση : ποσο περιπου κοστιζουν τα xs.
-
-
ζυγιστηκα το πρωι 89,4 δηλαδη εχασα αυτα που πηρα στις διακοπες και 100 γρ επιπλεον..
και τωρα πια ειμαι υπερβαρη και οχι παχυσαρκη..
-
Μπράβο Tricky! Κατεβαίνουμε σιγά-σιγά! Ήθελα να σε ρωτήσω, τα αποτελέσματα των πανελληνίων??
-
τα αναμενομενα.. δεν περασα πουθενα και ξεκιναω φροντιστηριο next week..
-
Είπαμε, αυτός ο χρόνος είναι δικός σου, όχι μόνο θα περάσεις του χρόνου αλλά θα εμφανιστείς και κορμάρα στη σχολή!! ;) Καλή επιτυχία και δυναμικά για τις μεγάλες αλλαγές!
Φιλιά!
-
Ετσι ετσι...χαχα
Σ'ευχαριστω!