Nadine Γειααααααααααα!!! Πολυ χαιρομαι οταν βλεπω βηματα προς τα...κατω!! Συγχαρητηρια!
Ευχομαι σταθερα προς την...κατηφορα των κιλων και σταθερα προς την...ανηφορα των θετικων συναιναισθηματων!
Φιλια και παντα τετοια !!
Printable View
Nadine Γειααααααααααα!!! Πολυ χαιρομαι οταν βλεπω βηματα προς τα...κατω!! Συγχαρητηρια!
Ευχομαι σταθερα προς την...κατηφορα των κιλων και σταθερα προς την...ανηφορα των θετικων συναιναισθηματων!
Φιλια και παντα τετοια !!
Klm μπραβο! Φοβερα τα επιτευγματα σου! Μ α πως τα καταφερνεις? Ειλικρινα εισαι αξια θαυμασμου!
Πες μας κανενα tip να ειμαστε και εμεις λιγο πιο ενεργητικες.. Λες να ειναι θεμα αποφασης κι αυτο?
Λες να λουφαρουμε? Εγω κατι τετοιο μυριζομαι για τον εαυτο μου...χμμμμμμμμ
Καλη συνεχεια και παντα δυναμικη!
Φιλια!
nadinaki πατας πανω στι στικερ και το ξανακανεις...δυστυχως.. αλλα πες τι θες να αλλαξεις γιατι καποια αλλαζουν απο τον κωδικο.
Ζυγιστηκα -1!!!!!!!!!!
Porki καλημερα! -1 ακουω???? Μπραβο σου! Αχ να δω ποτε θα ερθει και για μενα η πολυποθητη μερα , να παρω ακομη περισσοτερο τα πανω μου!
Φιλια ! Δυναμικα μπροστα!!
Ναντινακι μου,μπραβο!!!!!!!!!Ζηλευω παρα πολυ το τικερακι σου,ειναι τελειο!!!Θελω κι εγω!Συγχαρητηρια και στα υπολοιπα κοριτσαι,αντε τωρα που βαλατε ολες τικερακια,χαμος θα γινει!!Barb τον κωδικο που σου δινει πρεπει να τον βαλεις στο πρφιλ σου,edit profile και θα το βαλεις εκει που λεει signature και να βεβαιωθεις οτι η επιλογη ειναι τσεκαρισμενη. Και να βεβαιωθεις οτι διαλεγεις τον σωστο κωδικο BBCODE για φορουθμσ κλπ. Ελπιζω να βοηθησα καπως!Καλα η Lady D μας εχει βαέι τα γυαλια νομιζω,ε?Εγω καπνιζω σαν φουγαρο αυτη την περιοδο.Αντε Αλαλουμακι μου, ερχεται και καλοκαιρακι,το παρτυ σου!!Δεν πιστευω να τα ξεχασες ε?Να συναντηθουμε να στα θυμισω πολυ καλα!Σαμπινα μου (μου κολλησε ετσι τελικα,κατι η Ναντιν,κατι το εργο)πολυ ωραια που τα ειπαμε χθες...αν και σταματησαμε αποτομα,κλαψ κλαψ..Ευχομαι να γινουν καλα συντομα και τα δυο σου τα παιδακια και να ξεκουραστεις λιγακι!!
Τα διορθωσα τα ποστ μου Ναντιν,αλλα πιο πολυ θελω να δεις αυτα τα 3 στις ταινιες.
Φιλακια σε ολες!!
Ηanelle, και συ τα πας super wow ε??? Μπραβο! Καλη συνεχεια και σε σενα και σε ολες μας!
Ααααχχχχ κουραγιο και χαμογελο!!
Thank you Chrys!!Και σε να ευχομαι δυναμη και η συνεχεια επεται φαντστικη!!Λα λα λαλα λα λαλα,αλλαξα τικερακι και χαιρομαι πολυ!!!
Chrys, πριν μια - δύο εβδομάδες θεωρώ οτι ήμουν στα όρια της θλιψης. Σερνόμουν κυριολεκτικά και θεωρώ ότι πιο κάτω δε θα μπορούσα να φτάσω. Πέρα από τη ρουτίνα (εργαζόμενη, μητέρα 2 παιδιών στο δημοτικό, κλπ) είχα να αντιμετωπίσω και τη στέρηση του τσιγάρου, μιας συνήθειας 22 και πλεον ετών που πραγματικά με ζόρισε και εξακολουθεί και με ζορίζει (σαφώς κάθε μέρα και λιγότερο). Επιπλέον έβαλα και 5 κιλά σε διάστημα λιγοτερο από μήνα....... οπότε καταλαβαίνεις, πως ήμουν. Το μόνο που έκανα πριν μια εβδομάδα ήταν να συγχαρώ τον εαυτό μου για ό,τι εχει πετύχει μέχρι τώρα και να χαλαρώσει για τα υπόλοιπα. Έβαλα σαν στοχο όχι την απώλεια των κιλών αλλα το να μη βάλω περισσότερα αφού ο πρώτος για μένα στόχος είναι να διατηρήσω την αποχή από το κάπνισμα. Και επειδή αυτά και άλλα παρόμοια τα σκεφτόμουν σε μια βολτα 6 Κm, είπα να το κάνω κάθε μέρα. Και κάθε μέρα κάνοντας το περπάτημα αυτό επαναλαμβάνω περίπου τα ίδια στην εαυτή μου, την αγκαλιάζω με κατανόηση, τη κανακεύω, τη συγχαίρω, κλπ κλπ. Νομίζω ότι κάνω αντίστοιχα μαθήματα αυτοπεποήθησης όπως εκείνου του χαρακτήρα των 10 μικρών Μήτσων........
Νομίζω ότι η Lady D με λίγο ψάξιμο και με τις πολύτιμες συμβουλές της Ηαnelle προς τη Barb κατάφερε να βάλει και αυτή το τικεράκι της.
Γλυκό μου Ναντινάκι, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα 2,5 κιλά σου?.. Χάρηκα τόσο πολύ λες και τα έχασα εγώ??(μια που εγώ δεν έχασα).
Τι απώλεια και αυτή, θα στεναχωρήθηκες πολύ μάλλον !!!!!!!!!!!!!!
Είδες που στεναχωριόσουν έχεις χάσει από την αρχή τα περισσότερα?..και έπεται τρελή συνέχεια.
Lady D, μπράβο, μπράβο, μπράβο και σε παρακαλώ μην υποτιμάς καμία απώλεια έστω και μισού κιλού, σκέψου ότι αν δεν έκανες τίποτα μπορεί να είχες πάρει άλλα 5, αλλά σε θερμοπαρακαλώ να μου πεις πως τα καταφέρνεις, είμαι και εγώ μανούλα, εργαζόμενη με δύο μικρά παιδάκια, και δεν βρίσκω μισή ώρα την ημέρα για περπάτημα?.. Πότε πας το πρωί πριν πας στη δουλειά ?????? καλά και τι ώρα πιάνεις δουλειά, συγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά, αλλά προσπαθώ να δω τι δεν κάνω καλά??
Παιδιά όσες έχουν ticker από το site ticker.7910.org δεν το βλέπω δυστυχώς, δεν ξέρω αν έχετε και άλλες το ίδιο πρόβλημα.
Ενα καλό και ευέλικτο site για tickerakia είναι το παρακάτω....
http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3
Αγαπημένο alalumaki, να σου πω καταρχήν ότι τα τελευταία τρια χρόνια είμαι στο δημόσιο, διότι, μετά την απόκτηση και το μεγάλωμα του δεύτερου παιδιού μου, δεν αντεξα τα εξαντλητικά ωράρια της δικηγορίας, την οποία και ασκούσα περισσότερο από 11 χρόνια. Τώρα πια έχω ελεύθερο από επαγγελματικές υποχρεώσεις όλο το απόγευμα. Τις εργάσιμες ημέρες πηγάινω για περπάτημα συνήθως το βράδυ (μετά τις 9:30), αλλα 2 μερες ττην εβδομάδα περπατάω απόγευμα που τα παιδιά έχουν εξωσχολικά (έχω ρυθμίσει έτσι τα εξωσχολικά των παιδιών ώστε εκείνες τις δυο ημέρες έχουν άλλα μαθήματα τις ίδιες ώρες), ενώ Σαβ/κύρια πηγαίνω πρωί, όταν οι υπόλοιποι κοιμούνται. Καθημερινά σηκώνομαι γύρω στις 6:30 και κοιμάμαι περίπου 23:30 εως 24:00 ένα ράκος, όπως καταλαβαίνεις.
Δηλαδή alalumaki δε βλεπεις τη πριγκηπίσσά μου;;;;;;;
Sweet lady, όχι δεν βλέπω την πριγκηπέσα σου.....δυστυχώς. Αχ αλλάξτε σαιτ (ζητώ πολλά το ξέρω...)
Το δημόσιο είναι καλή φάση αρκεί να σου κάτσει βέβαια, κάποτε όταν μπορούσα να πάω αρνήθηκα την πρόταση (τώρα βέβαια το έχω σκυλομετανοιώσει), αλλά και πάλι δεν βλέπω να έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο..... Και εγώ τις ίδιες ώρες κοιμάμαι και ξυπνάω, αλλά γυρίζω σπίτι στην καλύτερη 6.30... βέβαια αν θέλεις κάτι πάρα πολύ ίσως και να μπορείς να το καταφέρεις. Πρέπει να προσπαθήσω να πηγαίνω και εγώ 9.30 που πέφτουν τα παιδιά για ύπνο... τώρα φτιάχνει ο καιρός και ίσως είναι πιο εύκολο. Αχ τι τραβάμε και εμείς οι μανούλες ! Πάντως σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν είναι εύκολο με δύο παιδιά να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, θα έπρεπε όμως να βρούμε όλες.....
Βρε κοριτσάρες, εδώ βλέπω έχουμε τρελές προόδους!!!!!!
Δεν έμπαινα συχνά σε αυτό το θέμα γιατί δεν είχα καταλάβει τί ακριβώς είναι αυτό το χάπι, αλλά σήμερα που το διάβασα λίγο καλύτερα είδα την αποτελεσματικότητά του!
Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στην κλασική συμπάθεια όλων μέσα σε αυτό το φόρουμ, την υπέροχη Ναταλίτσα μας!!!!
Συνεχίστε κορίτσια δυναμικά...!