-
Ax παρα πολυ μου αρεσε αυτο
΄΄ cysters ενωμενες ποτε νικημενες.. ολες για μια και μια για ολες..΄΄
τετακι μου γλυκο οτι και να σου συμβαινει ευχομαι να το ξεπερασεις και συντομα... στο λεω μεσα απο τη καρδια μου και το εννοω.. και εχεις απολυτο δικιο η καθεμια μας κουβαλαει το δικο της σταυρο αλλα στο τελος αξιζει!!! Μη ξεχνας οτι καποια στιγμη ερχεται η ΄΄Ανασταση΄΄
και επειδη σοβαρεψαμε παρα πολυ.... συνεχισε να χορευεις κουκλιτσα μου... τι σοι etet_ποντικινα εισαι? ?? χα χα
-
Ποντίκια μεγάλα και μικρά, καλλιτεχνικά και ευαίσθητα.. ο γάτος επέστρεψε!!! Τι ωραία πράγματα είναι αυτά που διαβάζω;; Και επειδή είστε ποντίκια με άποψη.. δεν σας αξίζει μία γενική και αόριστη απάντηση, οπότε θα μου επίτρέψετε να κρατήσω σειρά προτεραιότητας και να το πηγαίνω βήμα βήμα για να μην μου γλυτώσει καμιά σας!!!!
Γλυκούλα μου, χαίρομαι πολύ που όλα αυτά που σου γράψαμε δεν σε στεναχώρησαν ενώ αντίθετα φάνηκε ότι ήδη τα είχες λάβει υπ'όψιν σου καθώς όλο αυτό εξελισσόταν. Η προστασία σε πρακτικό επίπεδο.. όταν δηλαδή όλο αυτό το ωραίο κλίμα που δημιουργείται όταν βρεις κάποιον που σε καταλαβαίνει και του λες τα δικά σου καλυμένη πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.. με αιτήματα για γνωριμία, σημαίνει αν μη τι άλλο να είσαι σίγουρη πως απέναντι έχεις κάποιον που είναι αυτό που δηλώνει. Δεν μιλάω απαραίτητα για την εμφάνιση, αλλά για το πακέτο ολόκληρο.. τα μπαγκάζια που κουβαλάει ο καθένας μας! Οικογενειακή κατάσταση, διαθεσιμότητα, ψυχική υγεία.. όλα! Σου εύχομαι τα καλύτερα και το συγκεκριμένο θέμα να έχει την κατάληξη που επιθυμείς!
Όσον αφορά στη διατροφή σου.. λες πως δεν χάνεις καθόλου.. και σκέφτεσαι για άτκινς! Καλή και η άτκινς δεν λέω.. αλλά μήπως σε κουράσει; Και τι θα γίνει μετά.. άνθρωποι είμαστε και οι υδατάνθρακες είναι η χαρά της ζωής.. είσαι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο στην παραμικρή παρέκκλιση να επανέλθουν τα χαμένα κιλά με μεγάλη ευκολία;; Λες ότι τρως γάλα με δημητριακά πρωί και βράδι.. δεν ήξερα ότι είχες αλλάξει διατροφή, τι ακριβώς διατροφή κάνεις αυτό τον καίρό.. μήπως είναι πολύ στερητική; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.. ελπίζω να μην σε κούρασα!
Ζωίτσα μου Ζωίτσα μου... τι ήταν αυτά που είδαν τα ματάκια μου;; Εσύ την είδες καλά την ανάποδη του παραμυθιού έτσι; Φαντάζομαι την απογοήτευση και την στεναχώρια που τράβηξες! Και καλά το χειρίστηκες πιστεύω που το είπες στους γονείς σου γιατί αυτές οι καταστάσεις ξεφεύγουν εύκολα από τον έλεγχο και οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες! Δύσκολο μάθημα το δικό σου.. επώδυνο! Ελπίζω όμως να ήταν πιο επώδυνο για κείνον και να του έγινε μάθημα! Αν και σ'αυτή την ηλικία.. τι περιθώρια αυτοκριτικής και βελτίωσης έχει ένας άνθρωπος;; Μηδαμινά..
Μπαρμπούλα καλώς μας ήρθες από τις διακοπές!!!! Σε "είδα" λίγο αγχωμένη σε ένα αδελφό τόπικ εδώ παραδίπλα... αλλά είναι απόλυτα κατανοητό όταν επιστρέφεις μετά τη χαλάρωση και βρίσκεις τις υποχρεώσεις και τις δουλειές να σε περιμένουν θρονιασμένες στο σαλόνι σου!!! Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και όλα θα γυρίσουν στον παλιό γνωστό ρυθμό! Κάτι για συναντήσεις ακούω.. αν είναι να γίνει κάτι στην περιοχή Θεσσαλονίκης και περιχώρων... να μου κρατήσετε θέση σας παρακαλώ!! Δηλώνω εγγράφως ότι επιθυμώ να συμμετέχω! Και κάτι πήρε το μάτι μου για απώλεια των κιλών των διακοπών.. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ʼντε και το επόμενο καλοκαίρι με τοσοδούλι μπικινάκι στην παραλία :)
Ευγενία διάβασα ότι μπήκαμε δυναμικά στον αγώνα του μωρού!!!! Και για παρακολούθηση του κύκλου διάβασα και σου λέω ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Κάνε μόνο μια στάση και στον ενδοκρινολόγο όπως σου έχω ξαναπεί, για να είσαι σίγουρη πως έχεις καλύψει όλο το φάσμα του προβλήματος. Τα ευρήματα των εξετάσεων για ορμονικό έλεγχο είναι πολύτιμα στην προσπάθειά σου.. και στο λέω με πόνο ψυχής γιατί εμένα μου πήρε 7 χρόνια να το καταλάβω! Σε διαβάζω και πιο ψύχραιμη τώρα πια.. και αυτό είναι που με χαροποιεί περισσότερο απ'όλα! Και αν δεν με γελούν τα μάτια μου... -4??????????? Είσαι θηρίο!! Συνέχισε έτσι και θα γίνουν όλα σιγά σιγά όπως τα θέλεις! Η απώλεια μπορεί να είναι μικρότερη την επόμενη βδομάδα.. αλλά μην το βάλεις κάτω.. κάθε γραμμάριο που χάνεις κάνει την ωορρηξία σου πιο πιθανή και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!
Με συγκίνησες με αυτά που έγραψες για τη φίλη σου.. και πως σου τη θυμίζω. Οι άνθρωποι που αγαπάμε δεν φεύγουν ποτέ από τη ζωή μας.. και είσαι τυχερή που την είχες έστω και αν δεν κράτησε όσο θα ήθελες! Είμαι σίγουρη πως την κουβαλάς μέσα σου, ίσως και να της μιλάς ακόμη.. και είναι τιμή μου που με συγκρίνεις μαζί της. Όσο για το αν είμαι ταύρος.. θα σε απογοητεύσω! Δίδυμος τρελός κι αλλοπαρμένος είμαι.. και διχασμένη προσωπικότητα επίσης! Ο Θεός να σε φυλάει ένα πράμα.. Καλή συνέχεια, καλή υπομονή, καλή ψυχική ισορροπία, και να προσέχεις το γάμο σου και τη σχέση σου με τον άντρα σου! Κάθε πρόβλημα γονιμότητας δοκιμάζει τις σχέσεις μας, να είσαι προετοιμασμένη και να θυμάσαι ότι με ένα χαμόγελο αντιμετωπίζονται όλα!!!
Αυτός ήταν ο τόμος Α' μέρος πρώτο!! Φοβάμαι μήπως κάπου στο τέλος το παράθυρο τσατιστεί μαζί μου και μου σβήσει όσα σκέφτομαι και γράφω τόση ώρα..
Συνεχίζεται στο επόμενο ποστ.. που θα ακολουθήσει εντός ολίγου!!
-
Kαλησπερααααα!σε ολεs τιs CYSTERS και μη.Τι κανετε κουκλιτσεs?tetaki να σε παλι βρε,γραφωνταs τα ωραια σου!ΤΙ παιδι εισαι εσυ βρε,αφου με εικονεs χαμογελαs,και χαζευονταs το σμηνοs των πουλιων,δεν θελει πολυ σκεψη για να καταλαβει κανειs,τι ευαισθησιεs εχειs!Eυγενια αν ``δεσει`` το γλυκο οπωs ειπεs,υποσχομαι να σε παρω βολτα με τον αντρουλη σου,με το σκαφοs,να διασχισουμε τη θαλλασσα,μεχρι maldives θα φτασουμε.ΑΛΛΟΟΟΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑΣ ΜΑΣ?(χαχα)που ειστε οι υπολοιπεs οεεεοο??ολα καλααα,κοριτσια,οσο για την ζυγαρια,δεν ανεβαινω καν,νιωθω καλα.περιστικη ειμαι κουκλεs,θα παω για ενα καφεδακι,και θα σαs γραψω το βραδυ!
ακουστε και αυτο,μου αρεσει πολυ.....και ο ομορφοs το ξερει,και με ξυπνησε με αυτο!φιλακιααα πολλααα σε ολεs!
http://www.youtube.com/watch?v=v5PARUJNW7E
-
Τόμος Α' μέρος Β
Και ας πιάσω τώρα το αρχι-ποντίκι!!! Τέτα Τετούλα.. γιατί κοριτσάκι μου μας κρατάς κρυφά τα ταλέντα σου τόσο καιρό;; Η φωτογραφία είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες.. και ξέρω πολύ καλά πόσο αλλάζει η οπτική των πραγμάτων όταν τα βλέπεις μέσα από το φακό μιας μηχανής!! Το άξιο θαυμασμού με σένα είναι ότι την ανακάλυψες σε φάση της ζωής σου που σε απασχολούσαν ζητήματα επιβίωσης.. γιατί μη μου πεις ότι κάποιος κάνει δύο δουλειές και όλα αυτά που κάνεις εσύ για πλάκα!!! Είναι μεγάλη έμπνευση η φωτογραφία, και μεγάλο ξελάφρωμα.. και κοίτα να το χαίρεσαι όσο πιο πολύ μπορείς.. Ρωτάς πως μπορείς να δημοσιεύσεις εδώ φωτογραφίες σου.. είναι πολύ εύκολο αρκεί να κάνεις πρώτα μια σχετική προεργασία. Δεν ξέρω με τι μηχανή τραβάς αλλά λογικά οι φωτογραφίες σου θα πρέπει να έχουν ένα αρκετά μεγάλο μέγεθος. Πρώτα λοιπόν θα πρέπει να τις προσαρμόσεις στα δεδομένα που δέχεται το φόρουμ.. και συμβουλή μου είναι να τις μικρύνεις όσο περισσότερο μπορείς σε μέγεθος για να μην βαρύνουν πολύ και τη σελίδα. Σε μορφή .jpg λοιπόν και γύρω στα 100 Kb νομίζω είναι καλά. Αν δυσκολευτείς σ'αυτό πες μου ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για επεξεργασία φωτογραφίας μήπως και μπορώ να βοηθήσω για το resize. Αφού έχεις κάνει αυτό.. πηγαίνεις εκεί που λέει post reply και ανοίγει το παράθυρο απάντησης. Δεν χρησιμοποιείς το παράθυρο γρήγορης απάντησης γιατί εκεί δεν έχεις άλλες επιλογές. Κάτω κάτω έχει ένα πλαίσιο αναζήτησης. Βρίσκεις τη φωτογραφία που θες να δημοσιεύσεις και την επισυνάπτεις. Τόσο απλό!! Θα χαρούμε πολύ να δούμε τ
η δουλειά σου!!!
Esceden μου τί έπαθες;; Ελπίζω ότι ήταν να ήταν περαστικό γιατί αυτές οι μέρες που πέρασαν ξέρω πως ήταν σημαντικές για σένα και ελπίζω να μην τις κατέστρεψε κάτι αναπάντεχο! Σε βλέπω και συνέχεια "κόκκινη" και διστάζω.. περιμένω νέα σου.. εντάξει;; Μην με ξεχάσεις..
Με αυτον τον τόμο λοιπόν κλείνω για σήμερα.. ίσως απλά για τώρα.. και ελπίζω να έχετε όλες ένα καλό σαββατοκύριακο!! Σας φιλώ μία μία ξεχωριστά! Να προσέχετε τον πολύτιμο εαυτό σας!!!!
-
τι κανετε κοριτσαρες μου ολα καλα???????
ειμαι στην 6η μερα διαιτας συνεχιζω να τρωω τις σαλατουλες μου ( που παρεμπιπτοντως δεν ετρωγα ποτε) με διαθεση ετσι κ ετσι-- και μαλλον αγωνια θα ελεγα οτι με διακατεχει χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο ... Αισθανθηκα την αναγκη να ακουσω νεα σας. Επηρεασμενη απο τον τομο της πενυς θα θελα να πω ειναι οτι τελικα η καθεμια μας ειναι διαφορετικη και ιδια συναμα... τι ομορφο συναισθημα να ξερεις οτι πισω απο ενα αντικειμενο μαθαινεις τοσα καλα απο ανθρωπους...
Σας ευχαριστω μια μια ξεχωριστα που με δεχτηκατε εδω και θελω να σας πω οτι μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα με κανετε και βγαζω τον καλυτερ εαυτό μου!!!
Απλα ηθελα να το ξερετε...
Γλυκουλα μου πως εισαι??? Που χαθηκες???Γιατι εισαι στα κατω σου?? Ολα θα φτιαξουν βρε!! Υπομονη και επιμονη χρειαζεται!! Ειδικα στο θεμα αυτο που μας ενωνει... Αν μας πεις καποια πραγματα σχετικα με τη διατροφη σου ισως να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.. η καθεμια μας οπως μπορει..
Esceden , ελπιζω ολα τα ΄΄ δυσσαρεστα΄΄ που σε βασανιζουν να ειναι περαστικα.. Αν μπορω να βοηθησω ειμαι στη διαθεση σου...( σαν τιε πωλητριες ακουστηκα..)
Εσυ τετακι τι κανεις ειδες γατο και κρυφτηκες ετσι???χαχα Εμαθα οτι δεν εχεις ξεκινησει ακομα τη διατροφη??ααα αντε αρχισε να ειμαστε μαζι.. τι περιμενεις ?? να γινουμε κορμια θανατηφορα.. οχι πως δεν ειμαστε αλλα λιγο παραπανω δεν βλαπτει...
κ εσυ πενακι που σ΄αφησα για το τελος... δε το περιμενα ποτε απο σενα... μα διδυμος ???αχα ετσι εξηγουνται ολα.. χαχα
χαιρομαι πολυ που με καταλαβες σχετικα με τα θεματα του προηγουμενου ποστ μου και δεν σχολιαζω τιποτε αλλο γιατι ηδη τα ειπες ολα. Απλα φαντασου τα χ 10.... Την λατρευα..
Τεσπα, ας σταματησουμε εδω γιατι ειναι ενα θεμα που με θλιβει ιδιαιτερα και ας εχουν περασει σχεδον 4 χρονια..
Οσον αφορα τον ενδοκρινολογο ηθελα τη γνωμη σου πανω σε δυο θεματα :1) ο γυναικολογος μου εγραψε τα εξης: FSH- CH -TSH -T3- T4+ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ-TSU-PRL και μου ειπε οτι εινα για θυροειδη και ορμονικες.. πιστευεις οτι πρεπει να παω αμεσα στον ενδοκρινολογο η να περιμενω τα αποτελεσματα αυτων να δω τι θα μου πει και μετα να παω?????? 2) εχεις ακουσει τιποτα για τα glucophas? πιστευεις οτι κανουν τιποτα σχετικα με τον κυκλο???ειναι τα χαπια για το ζαχαρο. και ακουσα σε ενα φορουμ οτι βοηθανε πολυ σε περιπτωση πολυκυστικων. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων γιατι ειναι κουραστικο μονο σαν ερωτηση φανταζομαι σαν απαντηση (sorry) ..
Πω Πω κοντευω να φτασω την πενυ στο γραψιμο... απαπαπα σας χαιρετω...
φιλια... σε ολες σας....:_P
-
Να μαι και εγωω!τι κανετε κοριτσαρεs?Συνεχιζω να ειμαι στα πανω μου,με το χερι στο φρενο ομωs,γιατι ξερετε αμα σε παρει η κατηφορα ειναι λιγο δυσκολο,να φρεναρειs,ενω ετσι φρεναρωνταs λιγο,λιγο,εχειs τον ελενχο.Να σαs πω και τα νεα για τον ``ελληνα κροισο``χαχα,ολα καλα μεχρι στιγμηs,μου ζητησε να βγουμε σημερα,και του ειπα οχι ακομα,ψιλοστραβωσε βεβαια,και του ζητησα να μην με πιεζει..πριν λιγο μιλλησαμε στο τηλ ομωs και ολα οκ!εν τω μεταξυ σημερα ειναι η 4 φορα που με περνει τηλ μεχρι αυτην την ωρα,ειναι καλο σημαδι λετε?επισηs οταν πουμε οτι εχουμε να πουμε,δεν κλεινει ποτε εκεινοs το τηλ,μου λεει εσυ πρωτα κλεισε,και αυτο καλο πρεπει να ειναι!χαχα.Ολα supeer μεχρι στιγμηs....ftoy να μην ματιαστω!!Ευγενια μου να σου πω και για τιs διατροφικεs μου συνηθειεs,αποφασισα πριν ενα χρονο να ελατωσω την κακη διατροφη μου,βγαζονταs απο την ζωη μου την ``αγαπημενη`` καταραμενη coca-cola,με την οποια ειχαμε μια σχεση παθουs!Eτσι απο 1λιτρο σχεδον,καθε 2 μερεs,σημερα πινω coca-cola zero,2 καθε μηνα,κουτακια εννοω!Επισηs λατρευα την ιταλικη κουζινα,καρμποναρεs αμετρητεs,pizza καθε λογηs,μονο πουτανεσκα δεν εφαγα ποτε,δεν ξερω μου την εδεινε το ονομα.χαχα επισηs λατρεια με οτι περιεχει σοκολατα,και μια περιεργη μανια,με ρευστη σοκολατα,πανω απο γλυκα,πανω απο παγωτα.Ομωs ολα αυτα ανοικουν στο παρελθον γλυκια μου ευγενια,αφου σε 1 χρονο,εκοβα και απο κατι απο τα παραπανω,απο τα μεσα γενναρη του 2009,μπηκα εδω και αποφασησα να παρω στα σοβαρα,τον ευατο μου,και ηθελα οπωs και συνεχιζω να θελω να φτασω στο επιθυμητο μου βαροs,στα 67 κιλα!Καποτε ημουν 62κg,εχω υψοs 1,71.Απο το γενναρη λοιπον κοπηκαν μαχαιρι ολα τα παραπανω και το εννοω,συνηθεισα ομωs,γιατι 1 χρονο εκοβα σιγα-σιγα και απο κατι,και δεν μου ηταν δυσκολο,ετσι ξεκιναω να πειραματιζομαι με διαιτουλεs διαβασμενεs απο εδω,εκανα και την διαιτα των ww,και καποιοεs αλλεs,αλλα χωριs αποτελεσμα σε μενα,ξεκινησα με τον θερμιδομετρητη,απο αρκετα υψηλεs θερμιδεs,απο 2.400,ετρωγα τα παντα αλλα απευφευγα τα παχυντικα,ολα light,και σιγα-σιγα εκοβα θερμιδεs,εφτασα και στιs 1.500,ετσι μεχρι τελοs μαρτιου,αρχεs απριλιου,εχασα 10ολοκληρα κιλαs σε 3 μηνεs.απο 125kg,πηγα 115kg,μεχρι που βρηκα εδω το post τηs αγαπημενηs μου pennoylas,η οποια απο την προσωπικη τηs ιστορια,με βοηθησε να καταλαβω γιατι μετα τα 10 κιλα κολλησα για 3 μηνεs,και δεν εχασα γραμμαριο,μου εστειλε την διαιτουλα τηs,και ομολογω πωs ειχα χασει 1.800 την 1 εβδομαδα,ακουραστα,αβιαστα και αβασανιστα(οπωs λεει και η χρυση ευκαιρεια),μετα το γνωστο προβλημα,το γερο κολλημα,που πιο γερο δεν εχω συναντηση,δεν κατεβενει η ζυγαρια με ΤΙΠΟΤΑ,ομωs με τιποτα.Εξετασειs θυρεοειδη εχω κανει,δεν βρηκε τιποτα,παρα μονο 2 οζουs,στην υποφηση του θυρεοειδη,επεσα και σε γιατρουs σαινια(ενα πραγμα αν εχειs τυχη διαβαινε)εε εμενα και οι 2 ηταν σαικο!Τωρα παρολο που απεγνωσμενα ηθελα να ειμαι μεχρι τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ -15 ΚΙΛΑ,δεν ζυγιζομαι στην καταραμμενη,αν και τα ειχαμε ψιλοβρει,χανωνταs το 1.800,αλλα `μουλαρωσε``παλι,η κακιασμενη.Το υποσχομαι καποια μερα θα την σπασω,διχωs κανενα ιχνοs τυψηs `η`μετανοιαs!Pennoyla μου τι κανειs?σε ευχαριστω που ακομα και στουs τομουs σου,με συμπεριλαμβανειs,σπευειs να απαντησειs σε καθε ποστ,εισαι πολυ καλη :),σμουατs να παρε και ενα σφουριχτο για ολα!Δεν ξερω αν υποσιτιζομαι,αλλα η αληθεια κατι δεκατιανα,πανε υπερ πιστεωs,δεν τα τρωω καθολου!Ομωs το μεγαλυτερο νεο ειναι,οτι πριν απο λιγο,ειχα επισκεψειs που περιμενα εδω και 1μηνα καιιιιιι,,ηρθαν καποιοι φιλοι``ρωσοι``,και για τα καλα νεα τουs κερασα και λιγη βοτκα,οποτε ειμαστε σε καλο δρομο,τωρα θα φανει η απωλεια οποιαs κατακρατησηs πιστευω!Αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου,φιλια σε οοολεs τιs cysters και μη,se barboynaki,ηδονοβλεψειεs,γοργον� �υλεs,νεραιδουλεs,guest stars,και ολο το forum,για να ειμαι μεσα ;),καλο βραδυ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ..............
Μ`ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...........http://www.youtube.com/watch?v=yCatPoCz_UE
-
Καλημέρα,κυστοκόριτσα!Όπoυ κι αν βρίσκεστε,να περνάτε υπέροχα!Φιλάκια!
-
καλημερα κοριτσια και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑΑΑ!
τσαγκαροδευτερα σημερα και μολις καταφερα να μπω λιγακι να μαθω τα νεα σας.... ειμαι λιγο συντομη κα ιμονολεκτικη , αυριο περισσοτερα!
esceden καλη εβδομαδα κοριτσι μου, σου στελνω ενα χαμογελο να σου φτιαξει την ημερα :D
ευγενεια σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, τα δυσκολα περασαν τωρα εχουμε ως επι το πλειστον ουριο ανεμο.
γλυκουλα καλες οι ευαισθησιες .... αλλα σε ταλαιπωρουν αρκετα.... ψαρι γαρ ευτυχως η μανουλα μου ηταν ταυρος και καπως εχω ισορροπησει :) )
και οπως τα ψαρια πλεουν μονιμος σε αντιθετες κατευθυνσεις ετσι μονιμος και εγω μια παω με το ρευμα μια κοντρα. Πεννουλα μου οχι προς θεου δεν τα εκρυβα απλα ...δεν ειχε προκυψει το θεμα με τις φωτο, ειναι αληθεια, ποσο με καταλαβαινεις, οτι οταν φωτογραφιζεις βλεπεις πολλα πραγαμτα απο αλλη "οπτικη" .
σχεδον αποκλειστικα τραβαω ασπρομαυρες με αναλογικη μηχανη, τα εμφανιζω στο θαλαμο του Δημου και τα τυπωνω και μονη μου. (οχι συχνα ειναι αληθεια...) τωρα τελευταια (αναγκη γαρ) σκαναρω τα αρνητικα και τα εχω ετσι και σε ψηφιακη μορφη γιατι κακα τα ψεματα ετσι και χασεις αρνητικο ..... την εβαψες!
θα προσπαθησω να σας ανεβασω 2-3, μπορει να σας αρεσουν μπορει και οχι, εμενα προσωπικα με ευχαριστουν να τις βλεπω. και φυσικα οσο περναει ο καιρος εχουμε περιθωρια βελτιωσης.....
σας φιλω γλυκα εκτος απο τις παραπανω που αναφερω ονομαστικα και οοοοοολες σας!!!
πεννυ κοιταζα την διαιτα , εχω 1-2 αποριες θα στις πω ολες μαζεμενες αυριο, εχω μονο τις τρεις πρωτες εβδομαδες, θα προσπαθησω να οργανωθω να ξεκινησω σοβαρα αυτη τη φορα.
φιλουνια
-
δοκιμαζω να ανεβασω φωτο ...
-
φωτο
-
φωτο
ε....ξανα παλι ..... αλλη μια
-
δεν δειχνουν σε τοσο μεγαλο μεγεθος ..... κατι κανω λαθος .... πεννυ μου καθε βοηθεια δεκτη. οπως και να εχει πηρατε μια γευση :P
-
φωτο
οκ εκανα ενα πειραμα και μι αφωτο την ανεβασα και την εσβησα σας την ξαναανεβαζω αλλα μεθαυριο θα την σβησω οκ??? ειναι δικος μου ανθρωπος και δεν θελω αν τον εκθεσω.... αλλα το καλο πραγμα πρεπει να θαυμαζεται !! χι, χι
-
perfect................................ απιστευτη ομορφια και νοημα ................... αναμενουμε και για αλλες..........
-
Μετά από ένα σαββατοκύριακο που μετατράπηκε σε τριήμερο.. επιτέλους και πάλι πίσω! Ελπίζω να είστε όλες καλά.. και παρ'όλο που άνοιξα για μια σύντομη ενημέρωση περί του τί έγινε στο διάστημα της απουσίας μου, δεν μπορώ να μην απαντήσω έστω και λίγο βιαστικά σε σένα Ευγενία μου που ρωτάς για εξετάσεις και φάρμακα.
Κατ'αρχήν να διευκρινήσω για άλλη μια φορά, πως όλα αυτά που λέω είναι βάση της πολύχρονης ενασχόλησής μου με το θέμα μας και όχι ιατρικών γνώσεων. Το ξέρω πως γίνομαι κουραστική αλλά φοβάμαι μήπως αυτά που λέμε εδώ αντικαταστήσουν την επιβεβλημένη επίσκεψη σε ειδικό.. και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ! Σαν απλή προσωπική γνώμη λοιπόν.. θα σου πω τα εξής:
Ο γυναικολόγος σου πολύ καλά έκανε και σου έγραψε εξετάσεις.. και βεβαίως πρέπει να τις κάνεις, ο απόλυτα ειδικός όμως για να τις ερμηνεύσει εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι ο ενδοκρινολόγος σου. Εγώ στη θέση σου θα έκανα πρώτα τις εξετάσεις αυτές.. και με τα αποτελέσματα στα χέρια θα πήγαινα σε ενδοκρινολόγο. Αν με αυτές και μόνο μπορεί ο ενδοκρινολόγος να σχηματίσει εικόνα, έχει καλώς! Ίσως όμως χρειαστεί να σου δώσει και άλλες συμπληρωματικά, για να έχει το πλήρες ορμονικό σου προφίλ. Αυτό θα καθορίσει και τη συνέχεια, δηλαδή είτε να σου πει ότι όλα είναι εντάξει και συνεχίζεις κανονικά ή να χρειαστείς ορμονική θεραπεία πριν κάνεις σοβαρή προσπάθεια για μωρό.
Με ρωτάς τη γνώμη μου για το glucophage. Είναι όντως φάρμακο για το ζάχαρο.. και αντιμετωπίζει την υπερινσουλιναιμία που έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν. Βοηθάει και στην απώλεια βάρους αφού εξισορροπεί την λίγο ανισόρροπη αντιμετώπιση των υδατανθράκων από τον οργανισμό μας.. αλλά σε κάθε περίπτωση το δίνει ο ενδοκρινολόγος και αυτός ρυθμίζει φυσικά και τις δόσεις. Το έπαιρνα για 6 μήνες και εγώ.. μόνο που όσο το έπαιρνα δεν έκανα τίποτα με το γυναικολόγο μου γιατί ο ενδοκρινολόγος μου είχε απαγορέψει τις προσπάθειες για μωρό όσο έπαιρνα το συγκεκριμένο χάπι. Δεν ξέρω τον ακριβή λόγο αλλά οι οδηγίες ήταν σαφείς. Γι αυτό σου λέω πως πρέπει πρώτα να έχεις το οκ από τον ενδοκρινολόγο για να συνεχίσεις ήρεμη με το γυναικολόγο σου! Και επειδή οι ορμόνες είναι θέμα ζόρικο.. μην επαναπαύεσαι στην ερμηνεία τους από το γυναικολόγο, πάρε το θέμα στα χέρια σου!
Αυτά σχετικά με τις ερωτήσεις σου Ευγενία.. ελπίζω να μην σε μπέρδεψα παραπάνω! :)
Τέτα μου δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά το θέμα.. πήρα τη φωτογραφία σου και την μίκρυνα λίγο ακόμη.. αυτό εννοούσες; Αν όχι επανέλαβε το αίτημα :) Την επισυνάπτω στο τέλος του μηνύματος και ελπίζω να είναι όπως την ήθελες. Μου άρεσαν πολύ οι δύο που είδα.. με τη σειρά μου να αιτηθώ για περισσότερες!!
Γλυκούλα μου χαίρομαι που έχεις απλώσει τα δίχτυα ασφαλείας και προστατεύεις τον εαυτό σου από κρίσεις υπερ-αισιοδοξίας, εύχομαι όλα να εξελιχθούν όπως το επιθυμείς και το ελπίζεις!!! Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ενημέρωση από το μέτωπο..
Φιλάκια πολλά σε όλες.. και υπόσχομαι.. αύριο αναλυτικότερα!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε, και καλύτερο καιρό ελπίζω!