MΠΈΤΥ πας τέλεια, βλέπω...μπράβο..καλή δύναμη!
Printable View
MΠΈΤΥ πας τέλεια, βλέπω...μπράβο..καλή δύναμη!
εσυ τιντεκπε δεν πας Curves πια?
tidekpe
σέυχαριστώ πολύ, που είσαι σε χάσαμε, εσύ πως τα πας? συνεχίζεις?
Καλημερα κοριτσια. Εγω περπατω 3 χιλιομετρα καθε βραδυ... Παρα τιποτα, κατι ειναι νομιζω... Σας θαυμαζω που γυμναζεστε, συνεχιστε και τα αποτελεσματα ερχονται !
Καλημέρα, κορίτσια...συνεχίζω κανονικά κούρβς (δηλ. τρεις φορέ την εβδομάδα) χωρίς σοβαρές απώλειες...αλλά τουλάχιστον κινούμαι λίγο (για΄τι εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ήπια άσκηση) αλλά λόγω έλλειψης χρόνου αποδεκτή...
ε, η διατροφή μου αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την Πεννού...δηλ. χάνω ένα κιλό περίπου στο δεκαπενθήμερο και σε μια στραβή παίρνω τα 700 γρ. πίσω και ούτω καθεξής..φοβερό μπρος πίσω...τουλάχιστον χαίρομαι με τα δικά σας νέα...
Σουπερ! Πως πας απο ποντους?
Tον πρώτο μήνα.....μόνο οκτώ...το δέυτερο τώρα θα δείξει...γενικά, πάντως εδώ πρέπει να τους πεις να σε ζυγίζουν, να σε μετρήσουν κ.λ.π. και ψιλοντρέπομαι να το ζητώ...σ' εσένα το κάνουν από μόνοι τους;
Όχι εγω λεω οτι εχω μετρηση... Curves και σημερα
κολύμπι σήμερα 1,5 ωρίτσα
1 ωρα περπατημα εξω...
κουκλα μου το χα παθει κ εγω αυτο παλια κ ντρεπομουν αλλα μετα απο καιρο συνειδητοποιησα οτι δε πρεπει να ντρεπομαι γιατι τους πληρωνω για να με μετρανε κλπ κλπ!οποτε να μετριεσαι κανονικα οποτε ειναι χωρις ντροπες!φιλακια!Quote:
Originally posted by tidekpe
Tον πρώτο μήνα.....μόνο οκτώ...το δέυτερο τώρα θα δείξει...γενικά, πάντως εδώ πρέπει να τους πεις να σε ζυγίζουν, να σε μετρήσουν κ.λ.π. και ψιλοντρέπομαι να το ζητώ...σ' εσένα το κάνουν από μόνοι τους;
κοριτσια μου εχω μια απορια...καλυτερα ειναι να κανουμε γυμναστικη καθε μερα η μερα παρα μερα...το λεω αυτο για αυτο που λενε οτι οι μυες πρεπει να ξεκουραζονται μια μερα...
Σημερα εκανα την μετρηση για τους 2 μηνες: -55 ποντους -8,10 κιλα και -9,37% λιπος
Πενέλοπε μπράβο , τέλεια!
πρέπει κι εγώ να τους τσιγκλίσω λιγάκι μου φαίνεται....
σήμερα curves...
Καλημερα.
Να ρωτησω κατι Πηνελοπη.
Τα 8 κιλα που γραφεις τα εχασες το διαστημα που ξεκινησες τα curves η γενικα?