παιδια δε παμε για υπνο??? οχι τιποτα αλλο αρχισα να πειναω κιολας... τοσα καρπουζια και γκομενακια τριγυρω ανοιξε η ορεξη μου...
Printable View
παιδια δε παμε για υπνο??? οχι τιποτα αλλο αρχισα να πειναω κιολας... τοσα καρπουζια και γκομενακια τριγυρω ανοιξε η ορεξη μου...
όχι καλέ τίποτα δε ζητάς! απλά πράγματα! χαχα
Καληνύχτα Ναντινάκι μου, να έχεις όμορφα όνειρα ..
καληνυχτααααααααααααααααα
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Έλα μου κι όλα γίνονται!Και καρπούζι και άντρας και να του τρέχουν τα ζουμιά!Quote:
Originally posted by Lily
!!! καρπούζι με άντρα τώρα δε το πολυβλέπω! ένα από τα δύοQuote:
Originally posted by Esprit
αχχχχχχχ θελω καρπουζιιιιιιιιιι και να γνωρισω κι εναν αντρα διπλα στο κυμαααααα
Ξέρω,δεν είναι χύμα στο κύμμα,αλλά στο γρασίδι...Μην τα χαλάσουμε
για μία λεπτομέρεια τώρα...Κάτι άλλο δε νομίζω να παρέλειψα ή παρερμήνευσα,σωστά;
καληνυχτες κουκλιτσες!! λιλικα μου σε εκανα φιλη στο μσν! σας καληνυχτιζω με πολλη πολλη αγαπη ολες μα ολες σας και ας μη με χωνευουν μερικες. εγω σας αγαπω ολες!! φιλακια καλο ξημερωμα!
χαχα άπαικτη η esprit! ναι πάμε ... έχει αγώνα αύριο .Quote:
Καληνύχτα κορίτσια!!!
σου έστειλα u2uQuote:
καληνυχτες κουκλιτσες!! λιλικα μου σε εκανα φιλη στο μσν! σας καληνυχτιζω με πολλη πολλη αγαπη ολες μα ολες σας και ας μη με χωνευουν μερικες. εγω σας αγαπω ολες!! φιλακια καλο ξημερωμα!
που είναι οι δάδες οεο? τα ποτά , το φεγγάρι, η πίνα κολάντα, η παραλία, η αμμουδιά , Ναντίν με υποκατάστατα δε γίνεται τίποτα!Quote:
Originally posted by NADINE
Έλα μου κι όλα γίνονται!Και καρπούζι και άντρας και να του τρέχουν τα ζουμιά!Quote:
Originally posted by Lily
!!! καρπούζι με άντρα τώρα δε το πολυβλέπω! ένα από τα δύοQuote:
αχχχχχχχ θελω καρπουζιιιιιιιιιι και να γνωρισω κι εναν αντρα διπλα στο κυμαααααα
Ξέρω,δεν είναι χύμα στο κύμμα,αλλά στο γρασίδι...Μην τα χαλάσουμε
για μία λεπτομέρεια τώρα...Κάτι άλλο δε νομίζω να παρέλειψα ή παρερμήνευσα,σωστά;
τα θέλουμε όλα!!
Λιλένια μου,η Ζωήτσα τα ζήτησε όλα αυτά...Η Εsprit μόνο τον καροπουζάντρα ήθελε και τον πήρε!Quote:
Originally posted by zwhtsa
θελω καρπουζοχυμο με λιγο εωσ πολυ αλκοολ ομως μεσα, μια ομορφη αμμουδια, δαδες διπλα μου και ενα γκομενακι να μου κανει παρεα... ζηταω πολλα???
Ξεκινώ με τα ποτά της Ζωήτσας κι όσο για τον άντρα,λέω να μη βγω νυχτιάτικα γκομενότσαρκα στις παραλίες...
Επιφυλάσσομαι για το φως της μέρας καλύτερα,μην τυχόν μας προκύψει Κουασιμόδος κι αλίμονο μου τότε!
ʼσε που πρέπει να πάρω σβάρνα τις παραλίες του Βόλου γιατί θα μου τον θέλει και ντόπιο,να τον έχει να τον χαίρεται!
Είναι και απαιτητική πολύ...Να είναι κούκλος,δεινός χορευτής,ευγενής,με τα γαλλικά και τα πιάνα του...
Κι ένα σωρό άλλα...Έχω πολλή δουλειά,σου λέω...Ποτά για τώρα και πάλι καλά να λες!
Δύο βέβαια για να αιωρείται η υπόσχεση!Στην υγειά μας!
Τέλεια! στην υγειά μας!
Ζωίτσα μου κοιμήσου εσύ θα τον έχεις και στο Βόλο ! όχι παίζουμε
και τα ποτά, τις δάδες, τον αλκοολούχο χυμό και τα όλα σου!
nadinaki mou θεα!!!! καλημερα κοριτσια!
καλημέρα κούκλές μου και solitude κάπου σε είδα καρδιά μου...
φιλάκια πολλά
στην 8 σελιδα το αφησα εχθες στις 16:00 βρε κοριτσια. τσατ το περασατε?? μεχρι και ο διαχειρηστης που ειχε χρονια να εμφανιστει διεγραψε μυνηματα !!! μπραβο σας, μπραβο σας.....
Καλημερουδιαααααααααααααα αααααααααααα