εγω δεν εχω μετρησει το λιπος μου
πού το μετρανε?
Printable View
εγω δεν εχω μετρησει το λιπος μου
πού το μετρανε?
σε διαιτολογο η υπαρχουν κ ζυγαριες με λιπομετρητη αλλα δεν ειναι ακριβως οπως οι επαγγελματικες νομιζω
παντως η δικια μ ζυγαρια μετραει κιλα λιπους...
ευχαριστω πολύ η δικια μου δεν μου μετρησε λιπος, τουλάχιστον όχι ακόμα
Μπορεί στο μελλον να παρω δικη μου ζυγαριά γιατι τωρα εχω την απλη ψηφιακη
αν θες της το ζητας καλο ειναι για να ξέρεις ποσο λιπος χανεις!μπορει πχ να μην χασεις πολλα κιλα μια βδομαδα αλλα λίπος και αυτο ειναι καλύτερο
μπράβο κοριτσάκι μου..........
σ'ευχαριστω αλλα εχω περασει σε μια φαση πλεον π δεν με ενδιαφερουν τα κιλα αλλα το σωμα. Η ζυγαρια κατεβαινει και το σωμα δν αλλαζει... αυτο ειναι το προβλημα...
Αυτή τη φάση είμαι σίγουρη ότι θα την περάσω και εγώ??
Κάνεις γυμναστική ή όχι?
Μήπως φταίει αυτό?
καθημερινα εδω και 3 μηνες...
σήμερα - 300γρ αρα αν μετρησω και τα σημερινά ειμαι πλεον 65.500!!!!!αχ ξυπνησα με τρομερο φουσκωμα σημερα κ ας εκανα κατα γραμμα τη διαιτα χτες!
-300, 55,5 σήμερα! Καλά πάμε!
semie μου λαχανικά και φρούτα τρώς?Quote:
Originally posted by semie
σήμερα - 300γρ αρα αν μετρησω και τα σημερινά ειμαι πλεον 65.500!!!!!αχ ξυπνησα με τρομερο φουσκωμα σημερα κ ας εκανα κατα γραμμα τη διαιτα χτες!
καθε μερα τρωω 2 φρούτα η και 3.σαλατα προσπαθώ μερα παρα μέρα γιατι δυσκολο να ψωνιζω τοσο συχνα λαχανικα δυστυχως λόγω δουλειας.σε 5 μερες περιμενω περιοδο ισως για αυτο φουσκωσα
χθεσινο βραδυνο ζυγισμα στα 85,2!!!!!!! τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα το πρωι δεν προλαβα να τσεκαρω... οταν γυρισω σπιτι βλεπουμε....