πηλελοπη μου και τι δεν θα δινα να εχω την κοιλια σου....κατα τη γνωμη μου γυμναστικη χρειαζεσαι να σφιξουν τα ποδια και τιποτα αλλο...μπραβο για την υπομονη στο να πετυχεις αυτο το αποτελεσμα
Printable View
πηλελοπη μου και τι δεν θα δινα να εχω την κοιλια σου....κατα τη γνωμη μου γυμναστικη χρειαζεσαι να σφιξουν τα ποδια και τιποτα αλλο...μπραβο για την υπομονη στο να πετυχεις αυτο το αποτελεσμα
ναι εχω πολυ μεγαλο θεμα χαλαρωσης... ειδικα στα ποδια... δεν εβαλα και καμια κωλο γιατι θα τρομαζατε οι δολιες...
Πω πω πολλα post οσο ελειπα.litsaki οντως μπουτακια θες να χασεις.alexandra μου βλεπω οτι εχεις κανει sleeve και ηδη εχεις χασει πολλα κιλα μπραβο σου.Renaki μου ολα καλα θα πανε θα τα χασεις και θα τα πεταξεις τα μαυρα.penelope δεν εχω λογια οι φωτος σου τα λενε ολα μπραβο!
ευχαριστω Constance!
το να σφιξεις δεν ειναι τιποτα χαλαρη γυμναστικουλα καθημερινα
μπραβο ρε κοπελια εχεις μεινει μιση και δινεις κουραγιο και σε μας οτι θα τα χασουμε ρε γαμωτο καποια στιγμη με πεισμα και προγραμμα
Και εγω πιστευω οτι δε πρεπει να χασεις αλλο παρα μονο να κανεις γυμναστικη για να
δεσει το σωμα σου.Τα πλαινα της κοιλιας [τα ανυπαρκτα] ολα τα λεφτα!Φοβερη κατανομη
βαρους!Ερωτηση:Στα 80 κιλα πεταγαν πλαινα; Γιατι τωρα εισαι αψογη
Κι εμενα ετσι ειναι τα ποδια μου παντως συν οτι ειναι πιο χοντρα δλδ αλλα τωρα μιλαω για τη χαλαρωση...εξου και εχω να βαλω κοντη φουστα απο το σχολειο....Quote:
Originally posted by penelope1985
ναι εχω πολυ μεγαλο θεμα χαλαρωσης... ειδικα στα ποδια... δεν εβαλα και καμια κωλο γιατι θα τρομαζατε οι δολιες...
Θα στο θεσω ετσι: στα 80 κιλα ολα πεταγανQuote:
Originally posted by marou_laki
Και εγω πιστευω οτι δε πρεπει να χασεις αλλο παρα μονο να κανεις γυμναστικη για να
δεσει το σωμα σου.Τα πλαινα της κοιλιας [τα ανυπαρκτα] ολα τα λεφτα!Φοβερη κατανομη
βαρους!Ερωτηση:Στα 80 κιλα πεταγαν πλαινα; Γιατι τωρα εισαι αψογη
Αλεξάνδρα ήσουν μία από τις παχουλές κοπέλες που πραγματικά χαίρομαι να βλέπω! Στα @@ μας όλοι, εμείς θα κάνουμε το κέφι μας και δεν μασάμε πουθενά! ΄Περιμένω να δω αποτελέσματα του sleeve.
Badgirl οι φωτογραφίες μου είναι στις σελίδες 18κάτω κάτω και 19 :P
Penelope Θεά!! Δε πα να χάσω τα 100 και να μείνω 11,9; Τέτοια πλάκα κοιλιά δε πρόκειται να δω :D Φοβερή αλλαγή! Τα 3-4 κιλάκια που προσπαθείς να χάσεις τώρα να είναι τα τελευταια!
παιδια μην τρελενεστε ολες με την κοιλια μου. θα σας την βγαλω και προφιλ που ειναι μια κανονικη πεταχτη κοιλια..
dew μου μολις χασω μερικα ακομη θα ανεβασω κι αλλες...βασικα λεω να ανεβαζω σε ολα τα σταδια της απωλειες...Οσο για το οτι χαιρεσαι να με βλεπεις....οταν εισαι με ανθρωπους που ξερεις οτι σ αγαπανε γι αυτο που εισαι και θα χορεψεις και θα τα σπασεις και θα τα κανεις ολα μπιπ.....και στην τελικη Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε :)....Και χοντρουλες και αδυνατουλες εμεις θα περναμε καλα ..γιατι πολυ απλα ξερουμε να περναμε καλα.... :)
πολυ σωστα!
penelope μια χαρα η κοιλια σου καθολου πεταχτη!
Αλεξανδρααααααααααααα δεν καταλαβ οτι χειρουργηθηκες! μπραβο αγαπη μου, πως εισαι? τωρα το διαβασα το ζωον
dew ok ηρθα στο κανονικο πισι :D
bad εισαι σουπερ.:)
δε φαινεται τιποτα, ασε ειμαι να σκασω, οχι φυσικα γιαυτο αλλα που
πηραμε πρωτη φορα καμερα (καινουργια) κ τραβουσαμε ολο βιντεο κ τελικα ειναι τραβηγμενα πολυ γρηγορα ολο, ζαλιζεσαι να τα βλεπεις.
Περιμενω πως κ πως να συνδεσει κ τη φωτογραφικη μηχανη να δω εκει μηπως ειναι πιο καλα τα βιντεο κ οι φωτο.
(κ η φωτογραφικη κ η καμερα τραβανε κ τα δυο)
Δε πειραζει παντως , το πολυ πολυ να μεινουμε με 10 φωτο κ βιντεο...
αλλα ρε γμτ εγω νομιζα τραβουσα με σταθερο χερι κ τελικα πως βγηκαν ετσι!