Originally posted by click
Quote:
Originally posted by marina21
Quote:
Originally posted by click
Quote:
Originally posted by filipparas
Nαι μωρέ, δε με προβληματίζει καθόλου. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Προς το παρόν εγώ είδα έναν άνθρωπο σχεδόν φυσιολογικό χθες σε ένα καθρέφτη και δε κατάλαβα οτι ήμουν εγώ για μερικά δευτερόλεπτα :D
:starhit:
προσεξε λιγο τις θερμιδες σου, εχεις μειωσει υπερβολικα, θα κολλησεις και θα κλαιμε.
click εχοθμε ακριβως τον ιδιο στοχο...εγψ ημουν 97 τωρα 93.5 και θελω να φτασω 65....ηταν δυσκολο???τι εκανεσ πανω κατω???εγω εχω μια διαιτα απο διτροφολογο μιας φιλης μου και ακολουθω...πες μου μερικα μυστικα!!!!
μυστικα δεν υπαρχουν.
λιγο πολυ τα γνωστα.
Για μενα ηταν σημαντικο να μην ακολουθω διαιτα, τυποποιημενο προγραμμα γραμμενο απο καποιον αλλο με "οδηγιες" τι να φαω, ποσο και πώς καθε μερα.
Αυτο που μου ταιριαξε ηταν το να τρωω σαν ανθρωπος 60-65 κιλων. Δεν κανει διαιτα ενας ανθρωπος 65 κιλων που δεν εχει διατροφικη διαταραχη, απλα δε γουρουνιαζει :P Και ασκειται, δε μενει οκνηρος στον καναπε.
Απο κει και περα ο ενθουσιασμος, η θεληση, το πεισμα, ο στοχος, αυτα ειναι που σε κρατανε αμα τοχεις και λιγο μεσα σου σαν ανθρωπος. Ακομα και ο εγωισμος.
Επισης, για μενα μπορει να στοιχισουν σκεψεις τυπου "αντε να τελειωσω με τη διαιτα για να τρωω ξανα πιτογυρα, πιτσες και τουρτες" και εντος διαιτας να απαγορευεται και το σοκολατακι. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Ή εχω δει καποιες διαιτες βαζουν 1 ελευθερο γευμα την εβδομαδα και ειναι παγιδα. Γιατι η ολη "μεθοδος" προωθει τα ξεσπασματα και τις σκεψεις για υπομονη μεχρι τη σαβουροφαγια.
Αλλη παγιδα, επιβραβευση το φαγητο. Πχ. να εχεις μια καλη απωλεια και να λες τωρα θα αποζημιωθω με ενα προφιτερολ. nope!!
το φαι ειναι φαι.
Συχνα γευματα, καλο πρωινο, πολυ νερο, ΟΧΙ στην υδατανθρακοφοβια σε καμμια περιπτωση, ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!, να μην τσιμπας με κολληματα της ζυγαριας ουτε με κατακρατησεις +2 κιλων, οχι αυστηρο προγραμμα, να μην αποφευγεις εξοδους φιλικες κλπ απλα να προτιμας πιο υγιεινες επιλογες και να σκεφτεσαι οτι εκεινοι θα επρεπε να ζηλευουν οχι εσυ :)
Αυτα λιγο πολυ.
Γνωστα δηλαδη, οχι μυστικα ;)
Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!
Τα κιλα χανονται ευκολα.
Το δυσκολο ειναι να φτιαξεις σωμα, να μην κρεμασει το δερμα, η χαλαρωση και φυσικα η συντηρηση. Αλλα για να χαθουν τα κιλα, απλα περιοριζουμε τη σαβουροφαγια και το καθισιο.