εεεεεεεεεεεεεεεπ!Που ειναι η ΚΑΝΕΛΑ;Quote:
Originally posted by smart
στο φουρνο με λιγο λαδακι, αλατι πιπερι κ ελαχιστη ριγανη? :S
Printable View
εεεεεεεεεεεεεεεπ!Που ειναι η ΚΑΝΕΛΑ;Quote:
Originally posted by smart
στο φουρνο με λιγο λαδακι, αλατι πιπερι κ ελαχιστη ριγανη? :S
αν υποψιαστω οτι θα βαλλει κανελα ΚΑΙ στο μπακαλιαρο, θα αυτοστραγγαλιστω :dork::duh::crazy:
καταλαβα δεν υπαρχουν προτασεις :(
οντως στο φουρνο θα μπει
ότι θα ζητούσα ποτέ τέτοια συνταγή ούτε στον ύπνο μου αλλά τι να κάνουμε που βοηθάει λέει στο σίδηρο. Αναφέρομαι στο κουνουπίδι. Επειδή απεχθάνομαι το κουνουπίδι αλλά είπα να το ρίξω στην υγιεινή διατροφή έχω ακούσει ότι μερικοί κάνουν το κουνουπίδι και κοκκινιστό στην κατσαρόλα. Προφανώς δεν θα ναι σαν το μοσχαράκι αλλά μήπως εχει κανείς καμιά δοκιμασμένη συνταγή να δοκιμάσουμε και αυτό το φρούτο?
Μαρία μου εγω το έκανα πρόσφατα για πρωτη φορα, με αυτη τη συνταγή http://argiro.gr/recipes/%CE%BA%CE%B...87%CE%BD%CE%AF
Καλό βγήκε αλλά εμένα μαρέσει κιόλασ το κουνουπίδι...
Σοβαρά βοηθάει στο σίδηρο????:o Εχω και εγώ πολυ χαμηλό και ψάχομαι γενικά...Το προσθέτουμε στη λίστα λοιπόν...
κι εγω να το προσθεσω. δεν ειχα ιδεα οτι βοηθαει
κ εγω δε θυμαμαι να το χω διαβασει πουθενα αυτο..
μ αρεσει πολυ αυτο το φαγητο... αλλα μ αρεσει κ το κουνουπιδι βασικα:crazy:
η συνταγη που ξερω εγω εχει ως εξης:
κοβεις το κουνουπιδι μπουκετακια (εννοειτια οτι το πλενεις καλα) κ τα κρεμμυδια φετες.
σωταρεις πρωτα το κουνουπιδι κ μετα το κρεμμυδι (αφου βγαλεις το κουνουπιδι).
μετα προσθετεις κ το κουνουπιδικ ντοματα κ το αφηνεις να βρασει ( ε ολα τα κλασικα, αλατι, πιπερι, αν εισαι η κλικλικω κανελα :P, κ ισως χριεαστει κ λιγο νερακι).
παιδιά και εγώ το διάβασα ότι βασικά λέει μπρόκολο και κουνουπίδι είναι καλές πηγές απορρόφησης σιδήρου αν και βασικά δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να τα πιστεύω τελικά γιατί είχα σκιστεί να τρώω φαγητά για το σίδηρο αλλά τα αποτελέσματα πάτος. Επίσης ένα άλλο να ξέρετε για το σίδηρο όταν τρώτε όσπρια να τα τρώτε παντα μαζί με ρύζι.
Ευχαριστώ Ασημένια και Σμαρτ για τις συνταγές. Θα δοκιμαστούν. Αν ζήσω να με δω να τρώγω και κουνουπίδι ε μετά πάει θα μπορώ να πω ότι τα χω δει όλα. Πάντως η κανελίτσα δεν το συζητώ επιβάλλεται. Πως θα πάει καλέ αλλιώς που από τη μυρωδιά και μόνο μου ρχεται λιποθυμία?
Α καλέ κλικλικω και σμαρτ τώρα που συναντηθήκατε με τη lessing κάνατε δουλειά μάθατε το μυστικό της βρωμόπιτας ή αμόρφωτες πήγατε αμόρφωτες γυρίσατε?
αστα ουτε μια βρωμοπιτα δε μου εφτιαξε!!
ηθελε να κανει ομελετα. και ξεκιναει να βαλει μεσα μονο αβγα.
εγκεφαλικο επαθα
χεχεχεχεχε
τελικα βαλαμε και λευκο μιλνερ, πιπεριες, κανελλα!!!, κρεμμυδι, ντοματα
ωραια ηταν!!
λεεεεεεεεεεεσσ δε μου φτιαξες βρωμοπιτα! κλαψ!
leeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssss????????? ?!!!!!!!!!!!!!!!1
με ομελέτα την έβγαλες? Ντροπή και αίσχος. Στον τάφο της παιδί μου θα το πάρει το μυστικό και θα μας αφήσει και νηστικές.
ναι γαμωτο δεν το λεει σε κανεναν!!
επίτηδες το κάνει για να τρώμε ζύμες, σφολιάτες και κουρού.
Καλέ μιας και λέμε για πίτες καλές έχετε φτιάξει ποτε ψαρόπιτα? Διαβάζω διάφορες συνταγές σε βιβλία μαγειρικής αλλά ποτέ δεν έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω γιατί δε με πείθει ο συνδυασμός ψαριού με φύλλο.