εχω τρελλαθει. τι να κανω? :(
Printable View
εχω τρελλαθει. τι να κανω? :(
Μηπως δεν ειναι ικανοποιητικες οι μερες καθυστερησεις?
ισως......... μαγια μου αλλα με ψιλομπερδεψε αυτο.....:thumbdown:
2 η 1 ειχε μεσα? αν εχει 2.....ασε να περασουν 2 μερουλες εφοσον και αν δεν εχεις αδιαθετησει ξανα κανε?
1 ειχα παρει,,,, θα περιμενω μπας και αδιαθετησω και αυριο και βλεπω ξανα χεχεχε
Ο κυκλος σου ειναι αρκετα σταθερος?
εναν μηνα ειναι 27 τον αλλο 28 ενναλαξ,πολυ σταθερος. λες να μου κανει τσαχπινιες? χαχαχ
τωρα ημουν στον ''27 ημερων'' δηλαδη και σημερα εχω μια μερα καθηστερηση
πριν μια εβδομαδα ειχα κατι ροζ σταγονες μετα τιποτα
μαγια εσυ εχεις παιδακι?
Σοβαρα μιλας?ροζ σταγονες???Εισαι κατα πασα πιθανοτητα εγκυος, το αιμα εμφανιζεται οταν εμφυτευεται το εμβρυο στην μητρα......
Με δέκατα και συχνοουριες πως τα πας?
ακομα εχω συχνοουρια, δεκατα ειχα για 2 μερες εως 37,2 μεχρι εκει!
μακαρι τι να πω??????
!!!!!!!!!!!
κοριτσακι κανε δευτερο και αμεσα.... και εμενα το πρωτο Τ είχε βγει!!! Περιμένουμε αποτελέσματα!!!
αγγελακι σοβαρα?????? και σενα Τ??? και μετα? εκανεσ και αλλο καπακι?
χαχαχαχ βρε το ατιμο! με λαχτισε! ημουνα απο πανω κα περιμενα και σχηματιζοταν το πολυποθητο + και ΤΣΑΑΑΑΑΚ μου σταματαει στη μεση!!!
γυαλλισε το ματι μου σου λεω! χαχαχα
μακαρι! αν δεν εχει ερθει η ''εξαποδω'' αυριο , θα κανω αλλο ενα! :)
εμεις δυστηχως δε προσπαθουμε αφου οταν ημουν στα κιλα σου κ ακαπνη επι 2,5 χρονια το ξαναρχισα το καπνισμα και εβαλα και κιλα...Quote:
Originally posted by birgit
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!
Μπράβο badgirl!!Και εγώ έκοψα το τσιγάρο και άρχισα και δίαιτα και.... χάλια τα νέυρα μου!!!:grind::yes:
Όσο για το μωράκι.... και εμείς προσπαθούμε εδώ και μερικούς μήνες , αλλά δεν λέει να έρθει.....
ηθελα ναδυνατισω κι αλλο για να προσπαθησουμε...οπόιος θελει τα πολλα...χανει και τα λιγα :starhit:
υπομονη θα ερθει, λιγοι μηνες δεν ειναι τιποτε...αχ εχω κι αυτο να φοβαμαι, αν οταν βαλουμε μπρος θα ερθει κατα παραγγελια ή θαργησει...
μηπως πηγαν ουρα επανω στην οθονη ενδειξεων? την πρωτη φορα που εκανα τεστ ειχα μπερδευτει τελειως αλλα απεδειχθει οτι ειχα ουρησει σε σημειο που δεν επρεπε...Quote:
Originally posted by mitsokolo
ισως......... μαγια μου αλλα με ψιλομπερδεψε αυτο.....:thumbdown:
δεν πας σε μικροβιολογο να το τσεκαρεις? κ ασε τα τεστ, αμα εχεις μωροουλι στην κοιλιτσα (πο υπολυ στο ευχομαι) να το ξερεις εγκαιρως να προσεχεις τον εαυτο σου!:wink2::thumbup:Quote:
Originally posted by mitsokolo
ακομα εχω συχνοουρια, δεκατα ειχα για 2 μερες εως 37,2 μεχρι εκει!
μακαρι τι να πω??????
!!!!!!!!!!!
να σε ρωτησω, εχεις ατονια? με εχει πιασει μια απιστευτη υπνηλια.Quote:
Originally posted by birgit
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!
Μπράβο badgirl!!Και εγώ έκοψα το τσιγάρο και άρχισα και δίαιτα και.... χάλια τα νέυρα μου!!!:grind::yes:
Όσο για το μωράκι.... και εμείς προσπαθούμε εδώ και μερικούς μήνες , αλλά δεν λέει να έρθει.....
Την πρωτη φορα που το εκοψα μαχαιρι (χοντρικα 3 χρονια πριν) δεν ειχα κατι τετοιο, ισα ισ ανευρα στην τσιτα.
Πριν λιγους μηνες που ττοξαναρχισα κ εκανα προσπαθειες να το κοψω το ιδιο.
Τωρα απλα Ν Υ Σ Τ Α Ζ Ω. Κοιμηθηκα χθες 12 το βραδυ με 12 το πρωι, δεν πηγα καθολου δουλεια, το απογευμα παλι ξανακοιμηθηκα στον καναπε με φασαρια 2-3 ωρες και τωρα παλι νυσταζω!
Μηπως ειδε και απο ειδε ο οργανισμος μου κ κατεβασε διακοπτες?
εντωμεταξυ η κινηση μου λειπει, θαθελα ενα τσιγαρο, ααλλα η νικοτινη καθολου... κ εχω μασησει μονο 3 τσιχλες σε 2 μερες...(τις αλλες φορες δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει υποκαταστατο νικοτινης...)
μαλλον αυτο θα κανω κοριτσακι μου! χιλια ευχαριστω! :love:
(το τεστακι κανονικα το εκανα μονο στο σημειο που πρεπει)
χιχιχ
:bouncy:
περιμενουμε με αγωνια :kiss:χαρηκα τοσο σε σημειο που λεω του ανδρα μου, λες να βαλουμε μπρος τωρα για μωρακι!
αλλα ας μη μπερδευω παλι τους στοχους μου, 1-1.
αλλωστε θα εχουμε εγγυουλα στο φορουμ να χαιρομαστε για εκεινη κ για ολες τιςς κοπελες που σιγουρα θα τους κατσει συντομα!