εγω ευτυχως δεν κολλαω καπου..... απλα για να μην λεει η μανα μου,
θα φαω κανενα αρακα-μπαμιες κτλ την μ.παρασκευη,δεν της εχω ορεξη!!!
Printable View
εγω ευτυχως δεν κολλαω καπου..... απλα για να μην λεει η μανα μου,
θα φαω κανενα αρακα-μπαμιες κτλ την μ.παρασκευη,δεν της εχω ορεξη!!!
καλημέρα κορίτσια!
Επεσα πάνω στο thread σας και είπα να γράψω κι εγώ.
Αρχισα Ατκινσ την προηγούμενη Τρίτη και σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν - εναμισι κιλο περίπου αλλα έχω χάσει πολλούς πόντους και είμαι πολύύύύύ χαρούμενη!!!
Ξεκίνησα απο τα 80.200(ναι ναι μετράω και τα γραμμάρια :p) και είμαι 78.600!
Λεω να συνεχίσω κανονικά παρόλη την Μ.Εβδομάδα...
Κοριτσια, προσοχη στο λιναροσπορο τη πρωτη φαση.Οπως επισης ειδα μια συνταγη πιο πανω, δεν επιτρεπονται ξηροι καρποι την πρωτη φαση.Και προσοχη στα αγοραστα μπιφτεκια,ειναι τιγκα στο ψωμι και τη φρυγανια.
Στη πρωτη φαση μπορεις να μεινεις μεχρι και 6μηνες.Quote:
Originally posted by loukouloukou
Κορίτσια? πότε σταματάω τη 1η φάση? 13 κιλα θέλω να χάσω.
Ο αρακάς δεν απαγορεύεται στην ʼτκινς? Διορθώστε με αν κάνω λάθος, πάντως ο αρακάς δεν είναι λαχανικό, αλλά όσπριο.
Ετοιμη Teriyaki?Sorry που θα σε ξενερωσω αλλα η ετοιμες ειναι τιγμα στη ζαχαρη :smilegrin:Quote:
ΤΕΛΕΙΑ!!!! εγώ μόλις έφαγα το πρώτο μεσημεριανό μου χεχε! έκοψα μικρά κομματάκια στήθος κοτόπουλου και τα έριξα στο τεριγιάκι με μανιτάρια.χωρίς λάδι χωρίς βούτυρο.σκέτο νεράκι. έριξα αλάτι-πιπέρι και κάρυ και τα έβρασα.λίγο πριν το σβήσω έριξα κρεμα γάλακτος.βρήκα μια στα lidl με 3,2 υδατάνθρακες τα 100 γρ. 'εκοψα και ένα φλυτζάνι μαρούλι και την έκανα ταράτσα!! αλήθεια, το λοεμόνι πόσους υδατάνθρακες έχει?το φοβήθηκα και το έφαγα σκέτο το μαρουλάκι!
Ελαιολαδο και βουτηρο επιτρεπονται.Τα καλα λιπη και ελαια επιτρεπονται.
Να απαγορευεται.Εχει πολλους υδατανθρακες και αμυλο.Οπως και το καλαμποκι και το μαγειρεμενο καροτοQuote:
Originally posted by Ava
Ο αρακάς δεν απαγορεύεται στην ʼτκινς? Διορθώστε με αν κάνω λάθος, πάντως ο αρακάς δεν είναι λαχανικό, αλλά όσπριο.
τεριγιάκι λέω το τηγάνι!λαθος?χαχαχαχαχαχαχ αχ
Μηπως εννοεις το wok?Η teriyaki ειναι sauce :smilegrin:Quote:
τεριγιάκι λέω το τηγάνι!λαθος?χαχαχαχαχαχαχ αχ
Tην επομενη φορα βαλε και βουτηρο αν θες και λιγη σογια σος στο τελος.
χαχαχαχχαχ!!!μάλλον αυτό εννοώ!!!!thanx για την διόρθωση! θα συνέχιζα να το λέω έτσι ..
Εκτος που αν εννοεις το tepanyiaki που και αυτό είναι τηγάνι αλλά ρευματος και είναι γιαπονέζικο!
ο αρακας εχει 7.7 / 100 γρ.
αρακα+ μπαμιες (2.8/100) τρωω 1-2 φορες το μηνα,για το εντερακι.
δεν χαλαει την διαιτα σε τιποτα.
Κορίτσια,
τεριγιάκι = σως, πάρα πολύ αλμυρή, χρησιμοποιείται σε κινέζικα πιάτα,
τεπάνγιάκι = ένα ανόητο τηγάνι - σκεύος μαγειρικής, που προβάλλεται κατά κόρον στα τηλεμάρκετινγκ. Γιαπωνέζικο, όπως είπε το Πωλινάκι.
Αβα μου αυτό που προβάλει το τελεμάρκετινγκ είναι όντος ανόητο. Εγώ έχω το πραγματικό τεπανγιάκι από Ιαπωνία μου το φέρανε. Είναι πιο μικρό από αυτό που προβάλει στην τηλεώραση, και δεν είναι κυρτό προς τα έξω αλλά προς τα μέσα ούτος όστε να μαζέυοντα όλα τα υγρά του φαγητού στο κέντρο και όχι γύρω γύρω στις άκρες σαν το ανόητο της τηλεώρασης!
παιδιά αυτό που έχω εγώ δεν ξέρω πως λέγεται αλλά είναι μαυρο και στρογγυλό και είναι κυρτο προς τα μέσα όπως λέει η Πωλίνα.οτιδήποτε φτιάχνω εκεί δεν βάζω καν λάδι και δεν κολλάνε.