-
καλημερα!
μιγκ εχω την εντυπωση οτι μονο οι δυο μας μειναμε σάυτην την ενοτητα...
ηθελα να σε ρωτησω εσυ που διαιτεις τοσο καιρο, και μετα απο τετοια απωλια (φτου! φτου! μη σε ματιασω!) παιρνεις καθολου βιταμινες? και αν ναι ποιες?
εγω απο το πασχα παιρνω τις vital pluw q10 σε αναβραζουσα μορφη αλλα επειδη απο τοτε χανω πιο αργα σκεφτομουν μηπως ειναι αυτες η αιτια? παντως ανεξαρτητα απο αυτο με εχουν τονωσει πολυ...
-
κοιτα ο αντρας μου μου χει παρει σπιρουλινες και πινω οποτε το θυμαμαι...μια φορα την εβδομαδα να φανταστεις...αλλα πινω καθημερινα ροφημα πρωτεινης και με στηριζει λιγο..δεν εχει πολλα πραγματα(εχει φολικο οξυ και ασβεστιο) μην φανταστεις, αλλα το πινω και νοιωθω οτι πινω milkshake...τιποτε αλλο δεν παιρνω...
-
ευχαριστω πολυ για την απαντηση! εισαι δυναμη μπραβο! εγω πριν 2 μηνες στα -18 κιλα ειχα αρχισει και σερνομουν... με τις βιταμινες συνηλθα... ας ειναι! οπως και να χει καλυτερα να χανω πιο αργα αλλα να ειμαι καλυμενη παρα γρηγορα και να σερνομαι... δεν με κυνηγαει και κανενας...
-
ε ναι εννοειται..δεν ειμαι εναντιον αλλα δεν μπορω να θυμηθω να τα παρω...οποτε θυμαμαι παιρνω την σπιρουλινα..ξεχνιεμαι...
-
εμεις οι ντουκανατοι εχουμε συνταγη και για σοκολατοπιτα...
Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Ο Π Ι Τ Α
ΥΛΙΚΑ
1 φλ. τσαγιού αλεύρι σόγιας (κιμά σόγιας αλεσμένο στο μούλτι)
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρίνη
2 κουταλακια κακάο
1 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα 1,5%
1 βανιλια
3 κουτ.σούπας ζάχαρίνη
2 κ.γ κακάο
1 1/3 φλ. τσαγιού βραστό νερό
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε ΅ε κουταλι
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα παραλληλογραμμο ταψάκι Sanitas . Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη ΅ε το κακάο και πασπαλίζουμε το μείγμα. Περιχύνουμε σιγά σιγά ΅ε το βραστό νερό.Πριν το ψήσουμε
Ψήνουμε τη σοκολατόπιτα στους 170°C για περίπου 20-25 λεπτά, να σταθεροποιηθεί. Δεν κόβεται! Τη σερβίρουμε ΅ε κουτάλι, ΅ε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος.
Είναι για 4 μέρες λόγω του κακάου (4 κ.γ)
-
καλημερα!!! την ειχα εντοπισει κι εγω αυτην την συνταγη αλλα ειμαι δισταχτικη... την δοκιμασες???
-
καλημερα λορα μου..εφαγα ενα κομματι ναι...θα δειξει στο επομενο ζυγισμα..το θεμα ειναι να κρατηθεις και να μην την φας ολη...
-
μα σοκολατοπιτα χωρις αυγο? περιεργο μου φανηκε!!! αχ εχω να δοκιμασω πολλες συνταγες το χειμωνα. για την ωρα μονο τις οραματιζομαι λογω φορτου εργασιας...
-
χαχαχα ευτυχως εχουμε συνταγες ....μια χαρα μου βγηκε...
-
σημερα ηρθε η αδερφουλα μου με αδεια και μου υποσχεθηκε ντουκανορυζογαλο!!! το εκανε και ξετρελαθηκε. κι αυτο με κιμα σογιας...
αχ ανυπομονω...
-
αντε μπραβο...πες μας συνταγη..χαχαχαχαχα
-
-
-
Να δουμε θα μου το φτιαξει ή με την ορεξηγ θα μεινω? εκεινη παντως ξετρελαθηκε...
-
χαχαχαχα κανει και εκεινη ντουκαν?