-
Γεια σου lessing :)
Ναι και εμένα αυτό το τόπικ είναι το αγαπημένο μου, έχουμε ανοίξει τις ψυχούλες μας εδώ μέσα και ήταν και το πρώτο στο οποίο έγραψα :)
Breakaki μου τι κάνεις; Ελπίζω τα δαιμονάκια σου να σε κοιτούν νοσταλγικά από μακριά ;)
Εγώ το παλεύω αυτές τις μέρες πιο αξιοπρεπώς και τώρα πια ανυπομονώ να πάω στο χωριό μου στο πατρικό μου για οικογενειακές γιορτές :D. Πολλά φιλιά σε όλους και όλες πάω να ετοιμάσω βαλίτσες :kiss::kiss:
-
Εχω διαπιστ'ωσει πως στο μυαλό μου πάντα θα είμαι παχύσαρκη και πάντα θα φοβάμαι να μην ξαναπάρω βάρος. Ειστε όλοι όμως πολύτιμη δ΄υναμη για να παίρνω δυνάμεις όταν ξεχνίεμαι και κάνω ψυχολογικά πισωγυρίσματα!
Σας ευχαριστώ!!!!
-
καλημερα σας!!!
yannaki σε νιωθω απολυτα, την ιδια ακριβως διαπιστωση εχω κανει κι εγω για τον εαυτο μου...
τα κιλα μπορει να εφυγαν αλλα η διαθεση για γουρουνιες και ατοπηματα ειναι εδω ατοφια!!! ισως ομως αυτος ο φοβος να ειναι για καλο, αυτος μας κραταει και μας συμαζευει εγκαιρως και πιστευω πραγματικα η καθημερινη επαφη μας εδω θα ειναι η δυναμη που δεν θα μας ριξει σε πισωγυρισματα!!!
ελλη σου ευχομαι να περασεις υπεροχα τις αγιες μερες να ευχαριστηθεις την οικογενειακη θαλπωρη και πολυ εγωιστικα ελπιζω να υπαρχει εκει δυνατοτητα να μπαινεις να λες εστω 2 κουβεντουλες γιατι εισαι φαρμακο για μας
-
χρονια πολλα , με υγεια πολλα χαμογελα και ψυχικη γαληνη! και με πιο πειθαρχημενα δαιμονακια!
λογω των αγιων ημερων αποφασισα ατι δεν ειναι σωστο να τα αφησω να λιμοκτονουν κι ετσι τους παραχωρησα μερικα απο αυτα που κραυγαλαια κι επιμονα ζητουσαν και το εκανα με την καρδια μου! ισως με αυτον τον τροπο να φιλοτιμηθουν και να κανουν πιο διακριτικη την παρουσια τους! μερες αγαπης αυτες κι εφοσον και τα διαολακια ειναι μερος του εαυτου μας ας τα αγαπησουμε κι αυτα λιγακι...
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην παρέα μας!
Είχα σύνδεση αυτές τις μέρες αλλά δεν προλάβαινα να γράψω αφού κάθε μέρα ήταν τόοοσο γεμάτη με αγαπημένα πρόσωπα και πολλές όμορφες βόλτες. Σας διάβαζα όμως και μου έχετε λείψει. Αναρωτιέμαι τι να κάνει και η break μας που λόγω της καινούριας της δουλειάς την έχουμε χάσει. Ελπίζω να είσαι καλά breakaki και να μην σε ταλαιπωρούν πολύ τα δαιμονάκια σου!
yannaki μου τα ίδια μου λέει και η αδερφή μου που έχει καταφέρει να αδυνατίσει. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό αρκεί οι φόβοι μας να μην μας κατακλύζουν. Είναι και αυτός ένας μηχανισμός άμυνας που μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά και δημιουργικά για να μπορέσετε να παγιώσετε το νέο σας βάρος με σωστές και υγιεινές συνήθειες :)
Λόρα μου σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια, τόσο γλυκά που λέω να μην φάω άλλο γλυκό σήμερα :lol::lol:
Είμαστε ακόμη στο χωριό μας για τις γιορτές και αν και σήμερα λέγαμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα, ο άντρας μου έπαθε γαστρεντερίτιδα και τον έχει τσακίσει, οπότε μάλλον θα αναβάλουμε για αύριο το ταξίδι της επιστροφής. Ελπίζω να του περάσει σύντομα και να ανακτήσει δυνάμεις γιατί τον περιμένουν και δύσκολες μέρες στην δουλειά.
Όσο για μένα περάσαμε πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα με όλη την οικογένεια απαρτία και με πολλές όμορφες βόλτες και πολλά χαμόγελα. Του έδωσα και κατάλαβε τρεις μέρες τώρα από φαγητό και γλυκά και εύχομαι να μην το πληρώσω με κανά κιλάκι +. Οπότε σήμερα επιστρέφω κυρία στις σωστές μου συνήθειες να ισορροπίσω λίγο. Μπόλικα φρουτάκια και σαλάτες με ξηρούς καρπούς και ελαφριά μαγειρεμένο φαγητό θα έχει το μενού σήμερα. Το στομάχι μου στο κάτω κάτω μου χτύπησε ήδη το πρώτο καμπανάκι με καούρες και φούσκωμα, οπότε τέρμα τα λουκούλια γεύματα! :D
Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υπέροχες γιορτές, με πολλή αγάπη και όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους κοντά μας! Τα δαιμονάκια μας είναι καιρός να χορέψουν σε γιορτινούς ρυθμούς ώστε μετά να μπουν ξανά μετά στο συρτάρι χορτασμένα και ευχαριστημένα ;)
-
Χρόνια πολλά κ απο εμένα που λόγω δουλειάς εξαφανίστηκα!!!!!!!!!:blush:
Γιόρταζε κ ο μπαμπακούλης οπότε που να μου μείνει χρόνος.
Eli πολύ χαίρομαι που καταφέρατε να ανεβήκατε στα πατριά εδάφη μέσα στα χιόνια!!!
Όσον αφορά τα δαιμονάκια του μυαλού μου πάρτι κάνανε :flaming::flaming:
δυο κιλά είχα χάσει το ένα πάλι πίσω:mad::mad::mad::mad:!!!!!!!!!!!!
ʼτσα.......................................... ...:(
Περαστικά κ στον αντρούλη σου!!!!!!!!!
-
Συν 1,5 κιλο κ εγω!Κ τωρα θελω να σηκωθω να παρω σοκολατακι αλλα οχι!
-
Καλέ τι κάνετε;;; Ανεβαίνετε σε ζυγαριές φτου κακά!!! Αποφασίσατε να κάνετε καψόνια στον εαυτό σας; Ούτε εγώ δεν τα κάνω αυτά :lol::lol::lol:, ότι και να δείτε κορίτσια μην δίνετε σημασία, αλλά καλού κακού ας κάνουμε και ένα ριλάξ μέχρι την Πρωτοχρονιά ε; Εγώ σήμερα ήμουν καλό κορίτσι αν και ζορίστηκα, καλόμαθε η γριά στα σύκα :lol::lol:! Προτείνω συμφωνία ομαδική, να είμαστε τύπος και υπογραμμός μέχρι το Σάββατο που θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος φαγοποτιού και να κάνουμε και ένα περπατηματάκι κάθε μέρα έτσι για να καίμε τις επιπλέον θερμίδες. Έτσι δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος των γιορτών ;), αύριο για μένα είναι μέρα γυμναστηρίου πάντως! Γλαύκη κλείσε το μάτι στο σοκολατάκι και δώστε ραντεβού για το Σάββατο :)
-
Βρηκα τροπο να ζυγιζομαστε μεχρι να περασουν οι γιορτες!
-
χαχαχαχα καλό! Πολύ καλό!!! :lol::lol::lol:
-
Eli έκανα βλακεία ε?
ʼσε κ εγώ εχθές που είπα να μπώ πάλι σε ένα πρόγραμμα δυσκολεύτηκα :(
σήμερα κάπως καλύτερα!
Μέσα στην ομαδική συμφωνία, εως το Σάββατο κυρίες!!!!! :)
-
και εγώ μέσα στην συμφωνία!! άντε γιατί σήμερα , είχα μια κοιλίτσα εγκυμοσύνης ίσα με 3μηνών.
-
break, Eli, *Katie, γλυκa μου κοριτσάκια, welcome back!
-
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
ευχαριστούμε monahiot
-
Γιωτάκι μουυυυυ ευχαριστούμε :)
Τελικά ήθελα δεν ήθελα με την γαστρεντερίτιδα έκανα express δίαιτα πφφφφφ :mad:
Κρίμα δεν θα μπορέσω να πάω και γυμναστήριο όπως ήθελα και να τρώω τα ωραία μου τα υγιεινά φαγάκια. Αντί αυτού, κουβέρτα, καναπές, και λαπάς μπλιάχ! Ευτυχώς έχω και εσάς να μου κρατάτε παρέα γιατί θα λαλήσω μέσα στο σπίτι.
Μόλις με πήρε και ο άντρας μου τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε στην δουλειά είδανε τα χάλια του και τον στείλανε σπίτι :lol::lol:! Τουλάχιστον θα έχω παρέα, δύο παιδάκια με κουβέρτα στον καναπέ και λαπά! :)
Όσο για την προσεκτική διατροφή μέχρι το Σάββατο εννοείται πως είμαι και εγώ μέσα και θα είμαι κυρία μέχρι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!
Πάω να φτιάξω τον λαπά μου! :regan: