Quote:
Originally posted by mariakriti
καλησπερα σε ολους..ειμαι ακομα στην κλινικη..δεν εχω παει σε νοσοκομειο...σημερα ειμαι λιγουλακι καλυτερα σε σχεση με εχθες.εχθες περασα τοσο δυσκολα το βραδυ που ειλικρινα δεν θελω να σας πω τι ευχομουν το βραδυ..ημουν σε πολυ χαλια κατασταση και ψυχολογικη αλλα και σωματικη καθως ηταν μια απο τις χειροτερες νυχτες της ζωης μου... σημερα ειχα μια συζητηση και με την μητερα μου και με τον γιατρο μου..αυτος μου ειπε οτι η αφαισεση της σπληνας δεν θα επηρεασει καθολου τη ζωη μου απλα θα πρεπει καθε 4 χρονιια να κανω καποια εμβολια πχ πνευμονιοκοκου , μηνιγγιτιδοκοκου και γριπης.. θελω να παω και σε ενα λοιμωξιολογο να συζητησω μαζι του διοτι επειδη σπουδαζω νοσηλευτικη και θα ειμαι συνεχεια μεσα στα μικροβια θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα στην μετεπειτα ζωη μου. οι πονες του σλιβ δεν με πονανε τοσο..με πονανε παρα πολυ τα σωθικα μου ομως και το σημειο που ηταν η σπλινα μου. επισης με το να ειμαι 5 ωρες στο χειρουργικο κρεβατι , εχει πιαστει ολη μου η μεση και το χερι μου και δεν τα νιωθω. νιωθω σαν να εχουν νεκρωθει.. σηκωθηκα σημερα και περπατησα....και προσπαθω σιγα σιγα να ξεπερασω αυτο που μου συνεβη...σκεφτομαι οτι αν ειχαν καθυστερησει μιση ωρα παραπανω θα ειχε συμβει το χειροτερο.... εστειλα τη μαμα μου και μου πηρε μια ζυγαρια ωστε να αρχισω να βλεπω σιγα σιγα την απωλεια των κιλων και να μεινω στα θετικα...
σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου! μου εχετε σειξει τεραστια συμπαρασταση και ευχομαι να μπορουσατε ολοι να εισασταν εδω μαζι μου! χιλια ευχαριστω και παλι! σας αγαπω ολους πολυ!
ολα θα γινουν οπως τα θελεις μονο να εχεις υπομονη και δυναμη...κανε και υπομονη με τους πονους...ευχομαι να σου δινουν παυσιπονα ε??? μπραβο μωρο μου που περπατησες οσο πιο πολυ περπατας τοσο πιο γρηγορη αναρρωση θα εχεις...μην σε κουραζω αλλο και να μην αισθανεσαι υποχρεωμενη να απαντας σιγουρα εχεις τρελαθει απο τα τοσα μνμ...εσυ να εισαι καλα κοριτσακι μου ετσι κι αλλιως εμεις θα ειμαστε διπλα σου με την καρδια και το μυαλο μας!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup: