περιμενω να ερθει η αδερφη μου να τη δω ενα μισαωρο πριν βγω γιατι ερχεται απο αλλη επαρχιακη πολη που σπουδαζει για λιγες μερες και μετα θα φυγω .δεν εχεις αδικο να φυγω νωροτερα.μπας και βρω και κανα ηρεμο τραπεζι οσο γινεται
Printable View
περιμενω να ερθει η αδερφη μου να τη δω ενα μισαωρο πριν βγω γιατι ερχεται απο αλλη επαρχιακη πολη που σπουδαζει για λιγες μερες και μετα θα φυγω .δεν εχεις αδικο να φυγω νωροτερα.μπας και βρω και κανα ηρεμο τραπεζι οσο γινεται
Καλως να τη δεχτεις!
να εισαι καλα ευχαριστω!
θα μου κανει πολυ καλο που θα τη δω
Καλα να περασεις μπου! :)
Ευχαριστω.ηρθα λιγο νωριτερα αλλα βρηκα 1 τραπεζι στη μεση της καφετεριας.νιωθω οτι ολοι με παρακολουθουν και προσπαθουν να διαβασουν τη σκεψη μου.δε ξερω τι να κανω...
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Επισης, αν ειχαν τετοιες υπερδυναμεις να διαβαζουν σκεψεις κλπ, δε θα καθονταν να κωλοβαρανε στις καφετεριες.
Μπου αν διαβαζανε τη σκεψη δε θα πηγαινανε σε μασ
μπου πως περασες καλος ηταν ο καφες, βγηκα και εγω για καφεδακι, βεβαια εγω ειμαι σχεδον καθε απογευμα εξω, σημερα με επιασε πονοκεφαλος και το διαλυσαμε λιγο πιο νωρις
την 1η ωρα ηταν ανεκτα τη δευτερη ωρα τα επαιξα.ηρθα και πλακωθηκα στα ζαναξ για να ηρεμησω.ενιωθω να πνιγομαι απο ολα.δε ξαναβγαινω απαπα καλυτερα μονη μου
Επεισες τον εαυτο σου πριν ακομα πας, οτι ολα αυτα θα συμβουν.
Απο τη στιγμη που εκλεισες το ραντεβου, σκεφτοσουν συνεχως οτι οταν πας θα εχεις ιδεες παρακολουθησης και οτι θα θελεις να φυγεις.
Ετσι κι εγινε.
Δεν πειραζει, ηταν ενα πολυ ΓΕΝΑΙΟ βημα παρολαυτα.
Την επομενη φορα, οποτε κι αν ειναι αυτη, θα πας πιο καλοπροαιρετα και θα φυγεις σε καλυτερη κατασταση απο ο,τι σημερα.
θα προσπαθησω σε κανα 2μηνο παλι και αν...καλυτερα μονη μου τελικα.θα βγαινω μονη μου
μπου πρεπει να συνεχισεις να βγαινεις μεχρι να συνιθισεις, αλλιως θα απομωνοθεις κοινωνικα και θα ειναι χειροτερα