anvnhmh μου σε ευχαριστω παρα πολυ αυτα μου βγαινουν απο μονα τους ειναι κατι το οποιο κανω τον τελευταιο καιρο............παιρνω ενα στυλο ενα χαρτι κ γραφω ανεμελς σκεψεις που μου ρχονται συνδυασμενες με διαφορα περιστατικα.
Printable View
anvnhmh μου σε ευχαριστω παρα πολυ αυτα μου βγαινουν απο μονα τους ειναι κατι το οποιο κανω τον τελευταιο καιρο............παιρνω ενα στυλο ενα χαρτι κ γραφω ανεμελς σκεψεις που μου ρχονται συνδυασμενες με διαφορα περιστατικα.
amarylis απλως εισαι ευτυχισμενη, ερωτευμενη.. και γεματη ενεργεια :)
¨ελα μου ντε..πιστευω στον απολυτο ερωτα και ανυπομονω την ωρα και τη στιγμη που θα το νιωσω:)
ΑΛΛΑ απο την αλλη λενε ο ερωτας ερχεται εκει που δεν το περιμενεις και δεν το κυνηγας.
αχ αυτος ο ερωτας μας ανασταινει και μας πεθαινει και αντιστροφως
Καλά κάνεις amarylis:)
Κι εμένα ξαφνικά μου ξαναήρθε μια μικρή έμπνευση, καλή κακή δεν ξέρω αλλά θέλω να γράφω:)
Καλά αμα γράφεις και για τον έρωτα, όπως εσύ, δε συγκρίνεται!:) Να τον νιώσεις όσο δυνατά τον περιγράφεις κι ακόμα παραπάνω...
πραγματικα μαυτα που γραφω δεν θελω να με περασετε για καμια γελοια αλλα ειναι πραγματα τα οποια ζω κ θελω να τα μαθετε κ να δωσω κ σε σας κινητρο να τα αποκτησετε αυτα κ ακομα οτι πιο τρελο ποθειτε...............:P:D:cool:;):D
Μακάρι!
Σ\'ευχαριστούμε για τις ευχές!:)
Τελικα οταν καποιος ειναι ερωτευμενος με την ζωη,ζει την καθε του στιγμη εντονα και δεν μετανιωνει για οτιδηποτε εκανε στη ζωη του σκεφτεται πολλους τροπους για να βοηθησει και αλλους ανθρωπους να νιωσουν την αγαπη κ τον ερωτα.
Αυτό είναι το σημαντικότερο!
Να είσαι ερωτευμένος με τη ζωή και να μην περιμένεις να την ερωτευτείς μόνο όταν ερωτευτείς κάποιον άλλο άνθρωπο και να την ξε-ερωτευτείς αν τύχει και χαλάσει η συνταγή...
Και να μη φοβάσαι τον έρωτα, είτε της ζωής είτε ενός άλλου ανθρώπου...
Καλος ο ερωτας, αλλα μερικες φορες φερνει και μπελαδες :p
Αχ Μαρία φέρνει και μάλιστα πολλούς.
Σου ανατρέπει τα δεδομένα
Σε βγάζει από τα στάνταρ σου
από την καθημερινότητά σου
σε παρακινεί να διακινδυνεύσεις
σε βγάζει από την πορεία σου.
Αλλά αυτή δεν είναι και η ομορφιά του;
Και αν δεν είσαι διατιθεμενος να διακινδυνεύσεις τίποτα πως θα τον ζήσεις;
ανωνυμη μου επειδη εχω καει 2 φορες απο σχεσεις, θελω αυτη την περιοδο λιγη ηρεμια και ξεκουραση.
Ειμαι πληγωμενη, και μονο για τον ερωτα δεν σκεφτομαι.
Αλλα αυτα τα πραγματα δεν τα κανονιζουμε, ερχονται απο εκει που δεν τα περιμενουμε.
k κοριτσια ετσι ακριβως ημουν δεν μαρεσαν οι σχεσεις κ να πριν 3 χρ ξαφνικα ηρθε εκει που δεν το περιμενα.........
Σκέψεις...
Η φαντασιακή εσωτερική αναπαράσταση ενός \"αντικειμένου\" ανακατεύεται με τα συναισθήματα του υποκειμένου.
Οπότε στο σημείο αυτό υπάρχει διάσχιση της πραγματικότητας. το εσωτερικό είδωλο του αντικειμένου συμπλέκεται με την υλική του οντότητα.
Η επικοινωνία σαν αντίδοτο στην διάσχιση.
Εστω ότι η εσωτερική αναπαράσταση έχει κατασκευάσει ένα υπο-αντικείμενο με ιδιότητες που βασίζονται στο τι αισθάνεται το υποκείμενο.
Αν όμως το υποκείμενο καταφέρει να επικοινωνήσει στο αντικέιμενο την φαντασιακή μορφή που πλάθει για το ίδιο, τότε ίσως επαληθευτεί ή διαψευστεί ως προς κάποια σημεία του ώστε η επανόρθωση της διάσχισης είναι εφικτή.
Αρα αυτό που τροφοδοτεί την μετάπλαση της συναισθηματικής έντασης σε αναπαράσταση είναι η μη εξωτερικευση αυτής της έντασης προς την κατάλληλη κατεύθυνση.
.
[αξιζει να το διαβασετε]♥♥♥♥♥♥ Συναισθήματα
Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου.
Η Τρέλα αφού συστήθηκε 3 φορές στην Ανία της πρότεινε να παίξουν κρυφτό.
Το Ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει ενώ η Περιέργεια χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ρώτησε:
\'Τι είναι το κρυφτό;\'
Ο Ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την Ευφορία και η Χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω για να καταφέρει να πείσει το Δίλημμα και την Απάθεια -την οποία δεν την ενδιέφερε ποτέ τίποτα- να παίξουν κι αυτοί.
Αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να παίξουν:
Η Αλήθεια δεν ήθελε να παίξει γιατί ήξερε ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα την αποκάλυπταν, η Υπεροψία έβρισκε το παιχνίδι χαζό και η Δειλία δεν ήθελε να ρισκάρει.
\'Ένα, δύο, τρία, άρχισε να μετράει η Τρέλα.
Η πρώτη που κρύφτηκε ήταν η Τεμπελιά. Μιας και βαριόταν κρύφτηκε στον πρώτο βράχο που συνάντησε.
Η Πίστη πέταξε στους ουρανούς και η Ζήλια κρύφτηκε στην σκιά του Θριάμβου ο oποίος με την δύναμη του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό δέντρο.
Η Γενναιοδωρία δεν μπορούσε να κρυφτεί γιατί κάθε μέρος που έβρισκε της φαινόταν υπέροχο μέρος για να κρυφτεί κάποιος άλλος φίλος της οπότε την άφηνε ελεύθερη.
Και έτσι η Γενναιοδωρία κρύφτηκε σε μια ηλιαχτίδα.
Ο Εγωισμός αντιθέτως βρήκε αμέσως κρυψώνα ένα καλά κρυμμένο και βολικό μέρος μόνο για αυτόν.
Το Ψέμα πήγε και κρύφτηκε στον πάτο του ωκεανού.
Το Πάθος και ο Πόθος κρύφτηκαν μέσα σε ένα ηφαίστειο.
Ο Έρωτας δεν είχε βρει ακόμη κάπου να κρυφτεί. Έβρισκε όλες τις κρυψώνες πιασμένες, ώσπου βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και κρύφτηκε εκεί....
1000, μέτρησε η Τρέλα και άρχισε να ψάχνει.
Την πρώτη που βρήκε ήταν η Τεμπελιά αφού δεν είχε κρυφτεί και πολύ μακριά. Μετά βρήκε την Πίστη που μίλαγε στον ουρανό με τον Θεό για θεολογία.
Ένιωσε τον ρυθμό του Πόθου και του Πάθους στο βάθος του ηφαιστείου και αφού βρήκε την Ζήλια δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρει και τον Θρίαμβο.
Βρήκε πολύ εύκολα το Δίλημμα που δεν είχε ακόμη αποφασίσει που να κρυφτεί.
Σιγά-σιγά τους βρήκε όλους εκτός από τον Έρωτα.
Η Τρέλα έψαχνε παντού, πίσω από κάθε δένδρο, κάτω από κάθε πέτρα, σε κάθε κορφή βουνού, μα τίποτα.
Όταν ήταν σχεδόν έτοιμη να τα παρατήσει βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και άρχισε να τον κουνάει νευρικά ώσπου άκουσε ένα βογκητό πόνου.
Ήταν ο Έρωτας που τα αγκάθια από τα τριαντάφυλλα του είχαν πληγώσει τα μάτια.
Η Τρέλα δεν ήξερε πως να επανορθώσει, έκλαιγε, ζήταγε συγνώμη και στο τέλος υποσχέθηκε να γίνει ο οδηγός του Έρωτα.
Κι έτσι από τότε ο Έρωτας είναι πάντα τυφλός και η Τρέλα πάντα τον συνοδεύει...
Πολύ όμορφο και έξυπνο το παραμύθι!:)