Originally Posted by
Marilou
Γιατί το συνεχίζεις εγώ ρωτάω ?
Άσε ξέρω μου το ανέφερες πιο πάνω ....μην επαναλαμβανομαστε ...
Ωραία τα είπες ...ξεσπασες τουλάχιστον ?
Καταλαγιασε τίποτα μέσα σου?
ή αυτός ο θυμός και η Κάκια έχουν βγάλει ρίζες μέσα σου και δεν σε αφήνουν να δεις τίποτα από όλα αυτά .
Ξέρεις πολλοί άνθρωποι εκεί έξω περνούν πολύ δύσκολα ..πολλές γυναίκες αναγκάζονται να στερηθούν αυτά που στερηθηκες εσύ και πολύ περισσότερα ...δεν το θεωρούν όμως κατόρθωμα ούτε το λένε συνέχεια ...
Όλα αυτά τα κάνουν γιατί θέλουν να είναι καλά η οικογένεια τους...να μην φτάσουν σε σημείο να τα διαλύσουν όλα για κάτι που αν προσπαθήσεις λιγάκι παραπάνω ξεπερνιέται ...
Όλα αυτά που έχεις αναφέρει ξεπερνιουνται ..αργά ή γρήγορα ,δύσκολα ή εύκολα περνάνε ..
Μόνο ο θάνατος είναι ένα κομμάτι που μπορεί να σε τρελάνει στην κυριολεξία ...
Και εσύ το έζησες με την μαμά σου ..
Σεβαστό και κατανοητό...αλλά δεν ξεκίνησαν όλα αυτά από εκεί ... προϋπήρχαν....
Και ξέρεις κάτι στην αγκαλιά του άντρα σου ρε συ ζήτησες παρηγοριά ...έτσι είπες πιο πάνω..
Σε τέτοιες στιγμές τον άνθρωπο μας θέλουμε κοντά μας ..Όχι στο γκόμενο..
Αυτός εντάξει ήρθε ,έμεινε για λίγο πάει πέρασε όμως ,..μην κρατάς τίποτα από αυτόν όσο όμορφο και να ήταν ...σαρκικό ήταν ..ηδονή έψαχνες και την βρήκες ..
Αν ήταν όντως δυνατό και τρελλο αυτό που ενοιωθες ,τώρα μαζί του θα ήσουν και δεν θα λογαριαζες τίποτα ...
Για τον άντρα σου μην λες ότι δεν νοιωθεις κάτι ...αν δεν ενοιωθες ούτε θα τον δικαιολογούσες ούτε θα τον άφηνες να σε αγγίξει..
Αυτά για εμένα είναι δικαιολογίες ...
Ο θυμός σου δεν σε αφήνει να δεις τι αισθάνεσαι πραγματικά ...
Τι θυμός πια είναι αυτός ...πόσο μπορεί να χωρέσει μια ψυχη πια..
Και εγώ όταν καταλάβω ότι θίγονται κάποια πράγματα δικά μου γίνομαι θηρίο και ας είμαι ήρεμη γενικά σαν άνθρωπος ...
Θα φωνάξω ,θα μαλώσω μπορεί να πω και άσχημες κουβέντες, αν και σπάνια, αλλά θα καταλαγιάσει αυτή η οργή και ο θυμός που νοιωθω...
Πόσο να τον κρατήσω πια ?
Τι θα πετύχω με αυτό?Να ριζώσει μέσα μου ?
Όχι ρε συ δεν θα το κάνω ...τον ευατο μου θα βλάψω έτσι με αυτό τον τρόπο ...
Γιατί να γεμίζω εγώ ενοχές ..άντε να κρατάει λίγο καιρό αλλά μετά ηρεμώ...
Μπορεί και να ξαναμιλήσω με το άτομο που μου τα προκάλεσε ...θα μου πεις εσύ μπορεί να είσαι στο άλλο άκρο ..μπορεί να με χαρακτηρίσεις και όπως θες δεν με νοιάζει ειλικρινά ..
εγώ ηρεμία και ομορφιά θέλω στην ψυχή μου αυτό με πάει παρακάτω ...και αυτό θα κάνω..
Θα γράψω και τον κόσμο και όλους τους άλλους που θα με κρίνουν ...
Εγώ πλέον θέλω να είμαι καλά και ένας άνθρωπος είναι καλά μόνο όταν υπάρχει ηρεμία μέσα του αυτό βαλτω καλά στο μυαλό σου ...
Γιατί δεν το βλέπεις έτσι και εσύ ...εντάξει φωναξες ,ξεσπασες με όλα αυτά που μας είπες ..
Δεν νομιζεις ότι φτάνει ...δώσε μια γαμ....μη ευκαιρία στον ίδιο σου τον ευατο να νοιώσεις άδεια από αυτό το θηρίο που έχεις μέσα σου..
Γιατί ρε συ θηρίο είναι ο θυμός και η οργή.. Θηριο που όταν αγριευει εμένα προσωπικά δεν Μ αρέσει καθόλου αυτό που βγάζω για αυτό και ξεσπάω και τέλος ...
Άστο να φύγει να πάει στα κομμάτια ...να ξελαφρθνει η ψυχή σου..
Καντω ρε συ προσπάθησε το...
Τι άλλο μπορείς να περιμένεις αν συνεχίσεις έτσι ...
Αν είναι να ζούμε όλοι με αυτό το θηρίο μέσα μας καλύτερα να κλειστουμε σε ένα δωμάτιο και να τρώμε τις σάρκες μας παρά να τυρανναμε και τους υπόλοιπους που στο κάτω κάτω πλέον δεν φταίνε σε τίποτα έτσι?
Εσύ έχεις το θέμα και το αναγνωρίζεις ...διωξτω τουλάχιστον ....