Τελικά τι συνέβη; [emoji14]
Printable View
Τελικά τι συνέβη; [emoji14]
Σήμερα βγήκαμε μια μικρή βόλτα. Αυτός πλέον είναι αρνητικός εδώ και κάμποσες μέρες και οι δυνάμεις του ψιλο-έχουν επιστρέψει. Θα γυρίσει και στη δουλειά από εβδομάδα. Δεν ξέρω αν εγώ βίωσα τόσο άσχημα αυτό το μέρος και δεν ξέρω αν έχει σημασία κιόλας το γιατί το βίωσα, απλά θέλω να μείνω 2-3 μήνες ακόμα να καλύψε κάποια έξοδα, να κάνω μόνο την πρώτη μου δουλειά και να παριστάνω ότι όλο αυτό εκεί μέσα δε συνέβη ποτέ.
Τώρα αν στο τελικά τι συνέβη, εννοείς αν κάναμε σεξ όχι δεν κάναμε. Ενώ πραγματικά μου αρέσει, μαρέσει να τον φιλάω να τον χαιδεύω δεν ξέρω αν μπορρώ να κάνω σεξ μαζί του. Όχι ακριβώς οργανικά. Σαν να μην είσαι βέβαιος για κάτι να το κάνεις και μετά να λες έκανα καλά; Κάπως έτσι.
Αυτό είναι και το άγχος της πρώτης φοράς που το έχουν πολλά άτομα, δεν έχει να κάνει με το φύλο. Το συζητήσατε το θέμα όμως;
Δεν φοβάμαι ότι δεν θα μου σηκωθεί. Δεν ξέρω. Νιώθω κάπως προσβλητικό το να κάνω σεξ με άντρα κάπως..
btw.. κάναμε μια φάση.. ολοκλήρωσα εγώ.. χωρίς σεξ.. μετά έφαγα μια φρίκη και του είπα ότι θέλω να φύγω και έφυγα και αυτός προσπάθησε να με φφιλήσει του είπα δεν είμαι πολύ καλά και ότι θέλω να μείνω λίγο μόνος μου.
Εντάξει, αναμενόμενο, το έχεις αναφέρει έμμεσα αυτό. Μην τιμωρήσεις τον εαυτό σου που έκανες κάτι που σου άρεσε και το απόλαυσες προφανώς, επειδή δεν μπορεί να το δεχτεί το μυαλό σου ακόμα.
Ρε μεγάλε, όσο θα θεωρείς προσβλητικό το να κάνεις σεξ με άντρα, τόσο δεν θα λειτουργείς. Αυτό σου είπα εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή που πήγα να γραωπψω στο θέμα σου. Χαλάρωσε. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς λίγο πιο σοβαρά το θέμα της ψυχοθεραπείας. Αυτή τη στιγμή έχεις μια σεξουαλικότητα, για την οποία ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να την διώξεις, αλλά μπορείς να χειριστέις τη ντροπή σου, αν δεις για ποιον ακριβώς λόγο την νιώθεις.
Προσβλητικό στον ανδρισμό σου ή στις επιθυμίες σου που δεν ελέγχεις; Εξάλλου χάδια, φιλιά, αγκαλιές και χαιδέματα κάνατε έτσι κι αλλιώς. Σήμερα απλά έγινε πιο οικείο με ένα τρόπο που δεν σε ενόχλησε, δεν κάνατε σεξ κανονικά που δεν το ήθελες.
με την φιλη σου, τι ακριβως εγινε;
μας ειπες ενα "δεν το πηρε καλα" και την εβγαλες απ το καδρο.
πως αντεδρασε; τι σου ειπε; χωρισατε τελικα; σε χωρισε εκεινη, η εσυ;
Επηρεαζεσαι πολυ απο τα λογια των άλλων ....
Σου ειπα κατι,μην πιεσεις τον ευατο σου για το οτιδηποτε ...Γι αυτο τον λογο στο ειπα...
Ασε τι λεει ο καθενας μας εδω μεσα ,ολοι μιλαμε βαση τα γραφομενα σου ...Εξω απο χορο ολοι θεωρειες λεμε ...
Το πως αισθανεσαι ομως εσυ και τι σου βγαζει η καθε σου πραξη ,μονο εσυ το ξερεις αν το θελεις πραγματικα και αυτο φαινεται απο τις αντιδρασεις σου .
Γιατι πιεζεσαι?Δεν μπορω να το καταλαβω.
Σου εβαλε κανενανς το μαχαιρι στο λαιμο να αποφασισεις ΤΩΡΑ τι εισαι στην ερωτικη σου ζωη?
Εχεις να δωσεις σε καποιον αναφορα ?
Μονο στον ευατο σου ....
Οριστε προχωρησες παρακατω ...το αποτελεσμα ?
Δωσε χρονο στις σχεσεις σου και ακΟμα στην ιδια σου την ζωη να καταλαβεις τι θελεις .Βγηκες απο μια σχεση και μπηκες κατευθειαν σε μια αλλη.
Δεν εδωσες καθολου περιθωριο στον ευατο σου να μεινεις λιγακι μονος σου ,να δεις ουσιαστικα τι σου λειπει ...
Το ερωτικο ,το φιλικο ?Τι ?
Μπορεις να απαντησεις τωρα με τα σημερινα δεδομενα τι θελεις για να εισαι καλα ?
Δωσε βαση στα δικα σου συναισθηματα ,αυτα θα σε οδηγησουν..
Και να ξερεις οταν εναν ανθρωπο τον θελουμε ερωτικα και γινονται βηματακια προς τα εκει το σιγουρο ειναι οτι δεν καταληγουμε ετσι ..Ετσι καταληγουμε οταν κανουμε πραγματα με το ζορι και που δεν τα θελουμε ...επεισες τον ευατο σου τωρα οτι το θελεις μαλλον ...κοιτα ομως πως αντεδρασες ....
Αρα εγω πλεον βλεπω εναν ανθρωπο να πιεζει καταστασεις γιατι εχει επηρεαστει απο τα λεγομενα τριτων ανθρωπων που δεν τον ξερουν καν και μπορει να λενε οτι θελουν .
Δες καθαρα τι θες εσυ βαση των συναισθηματων σου και οχι με το σκεπτικο τριτων ...
Προσεχε μην πιεστεις και προχωρησεις και αλλο γιατι μετα το αποτελεσμα θα ειναι τραυματικο .Πλεον δεν ειναι θεμα αποδοχης και συμφιλιωσεις με την διαφορετικοτητα σου ,γιατι ακομα δεν ξερεις εσυ ο ιδιος αν υφίσταται βαση των αντιδρασεων σου .
Θα ειναι τραυματικα γεγονοτα και τοτε σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι πολυ πιο δυσκολο ..
Ακροβατης Soul συνειδητοποιησετο ποσο επικυνδινο ειναι αυτο και τι τραυματα θα αφησει μια πτωση σου και απο εκει που είσαι τωρα ...
Σεβασου το σωμα σου και στην επιθυμια του μυαλου σου ,ειτε αποδεχεται το τι εισαι ειτε οχι .
Ολα τα αλλα θα σε οδηγήσουν αλλου ...
Το να γούσταρε εκείνη τη στιγμή να το κάνει ό,τι έγινε το αποκλείεις;
οχι φυσικα, αλλα η αντιδραση του στο τελος αυτο δειχνει .
Οταν γουσταρουμε κατι δεν ειμαστε ετσι μετα ,ισα ισα ...
Εκ του αποτελεσματος ομως κρινονται πραγματα ....
Γι αυτο λεω οτι επειδη ακομα και ο ιδιος δεν ξερει τι θελει ,αμφιταλαντευεται στο τι ειναι ,να μην πιεζεται για τιποτα ..
Χρονο να δωσει και τιποτε αλλο ...
Κοίτα εδώ και ένα μήνα μας έχει πει πως έχει κάνει ερωτικές σκέψεις για τον κούριερ, όταν ακόμα ήταν με την κοπέλα του. Απλά τότε είχε το θέμα αν το γεγονός πως ήθελε τον κούριερ ερωτικά σήμαινε πως είναι γκέι. Αφού ξεπέρασε όλο αυτό, εδώ και μισό μήνα φιλιέται, κοιμάται, αγκαλιάζεται με το παληκάρι στο κρεβάτι και νιώθει έξαψη από ότι κατάλαβα. Άρα δεν μου κάνει εντύπωση που χθες έκαναν κάτι. Τον κούριερ τον ξέρει κανένα εξάμηνο και πιστεύω υπήρχαν αισθήματα πολύ πιο πριν γράψει εδώ. Η αντίδρασή του μετά έχει να κάνει με τα στερεότυπα και τα κουτάκια που έχει εκείνος και εγκλωβίζεται. Ο κούριερ δεν τον πίεσε να κάνουν σεξ, κάτι το οποίο ο θεματοθέτης έχει πει πως ακόμα δεν θέλει. Υποθέτω τον βοήθησε να ολοκληρώσει και πέρασε ωραία για να είχε την ευχάριστη κατάληξη. Το γιατί αντέδρασε έτσι μετά είναι αντικείμενο ψυχοθεραπείας που πρέπει να γίνει για να κατασταλάξει τι θέλει από τον εαυτό του.
Βλεπεις τι γραφεις ?
Απο την μια δικαιολογείς την αντιδραση του συμφωνα με την προσωπικη σου αποψη και στο τελος λες πως αυτο πρεπει να αξιολογηθεις απο ειδικο ...
Αυτο λεω και εγω ...δεν ειναι σιγουρος ακομα τι θελει ,ασε τα φιλια και τις αγκαλιες ..
Η πραξη ολοκληρωσεις της ερωτικης μας σχεσεις θα καθορισει τι ειμαστε ...
Αυτη οταν νοιωθουμε έτοιμοι δεν ειμαστε ετσι ,ειτε εχουμε κουτακια οπως λες ειτε οχι ..Το πολυ πολυ να νοιωθουμε καποιες τυψεις μετα ....Φαντασου ακομα και στα προκαταρκτικα ενοιωσε ασχημα ,αντεδρασε ασχημα ,δεν παρεμεινε να απολαυσει αυτο που εγινε ,εφυγε .... ..Τι θα γινει αν πιεστη και προχωρηση σε μια ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ μετεπειτα πραξη?
Οποτε με βαση και τα δικα σου λεγομενα να μην επηρεαζεται απο ολους εμας αλλα μονο τι θελει ο ιδιος ξεκαθαρα ...ακομα και κουτακια να εχει ,μονο οταν θα φυγουν αυτα τα στερεοτυπα θα καταφερει να δει τι θελει και να το απολαυσει .
Έχουμε προτείνει ψυχοθεραπεία για αυτό το θέμα που τον εγκλωβίζει. Κανένας δεν του είπε πήγαινε και κάνε σεξ μαζί του και δεν νομίζω να κάτσει να κάνει κάτι για να μας αποδείξει εμάς κάτι. Προσωπικά δεν με επηρεάζει η προσωπική ζωή των αλλων. Από την άλλη στο πλαίσιο του χαβαλε και της ελαφρότητας που έχει όταν γράφει αρκετές φορές θεωρώ πως δεν τα λέει όλα. Αλλά όταν ο άλλος αρνείται να ζητήσει βοήθεια από ειδικό, εδώ μέσα δεν μπορεί να βρει κάποια λύση. Είμαι κοντά ηλικιακά στο παιδί, δεν δικαιολογείται να αρνείται κάποιος πεισματικά με επιχειρήματα αρνητών την ψυχοθεραπεία, όταν έχει διδαχθεί ψυχιατρική στην σχολή.