Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαζού γόνου φίλε.. Που έπρεπε ντε και καλά να κληρονομήσει την χώρα. Τι να κάνουμε κατα τον λαο κ οι αρχοντες.
Printable View
εχει κανει κανεις ταττοο πανω απο χαρακιες στα χερια? ξερετε κανεναν που χτυπαει σε τετοιους πελατες?
Λίγο άσχετο αλλά δεν πειράζει. Παίζει να είναι στα πέντε πιο κορυφαία νοκ άουτ εβερ.
https://www.youtube.com/watch?v=sTWylfLdCcc
Κάθομαι σένα πάρκο και βλέπω 3 πιτσιρίκια να κάνουν γύρω - γύρω ξεγνοιστα..... Ενώ εγώ έχω σε λίγο ψυχοθεραπεία.
ενταξει, μας βρηκαν οι 7 πληγες του φαραω, δεν ειναι νορμαλ οι συνθηκες. απο κορονοιο σε κορονοιο κι απο πολεμο σε ενεργειακο... σε τετοια ζορια, κι ο ζορο, ζοριζεται...
αν ειχαμε τα οικονομικα χαλια που λενε, δεν επρεπε να επιβιωσουμε μετα τον κορονοιο, κι εδω λενε οτι δεν εχει κανεις μια, ερχεται τριημερο και δεν βρισκεις δωματιο απο τις κυκλαδες μεχρι τον ολυμπο και την καστορια, ουτε αν εχεις γκομενο τον ξενοδοχο...
με τι θα πληρωσουν ολοι αυτοι οι "φτωχοι" τις διακοπες τους;
Κλασική τακτική ο πατριωτισμός.. Το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.. Παίζει Ερντογαν κ Κουλης να κάναν συμφωνία στην τελευταία συνάντηση.. Άλλωστε εκλογές έρχονται. Για να αποπροσανατολίσουν το λαό από την αθλιότητα στην οποία ζει. Όσο μεγαλύτερη η φτώχια εντός, τόσο μεγαλύτερες οι προκλήσεις εκτός. Παιχνίδια εντυπώσεων.
Στο μεταξύ πληρώνουμε την ακριβότερη ενέργεια στην Ευρώπη με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη.. Η βενζίνη έχει φτάσει σχεδόν στα τρία ευρώ και κοντά στον βασικό μισθό οι λογαριασμοί ρεύματος.. Το διανοείστε;
Έχουμε κ τον Κουλη να μας πουλάει φούμαρα για ολιστική ζωή. Ποιος ο Κουλης.. Ο άνθρωπος που είχε δηλώσει, δεν έχω ζήσει με 800 ευρώ το μήνα και εύχομαι πραγματικά να μη χρειαστεί. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα στο μυαλό του μικροαστού πατριώτη.
Χειροκρότησαν τον στρατηλάτη Κουλη στο Κογκρέσο. Θα πάρουμε την Πόλη και την Ανατολία όλη χαχαχα.. Τι ζούμε ρε φίλε.