Το δήθεν,οι ρατσιστικές διαθέσεις,ο καθωσπρεπισμός,η ανειλικρίνεια,η εκμετάλευση,η ασέβεια.Quote:
Originally posted by Remedy
τι σας απωθει πανω σε εναν ανθρωπο?
Printable View
Το δήθεν,οι ρατσιστικές διαθέσεις,ο καθωσπρεπισμός,η ανειλικρίνεια,η εκμετάλευση,η ασέβεια.Quote:
Originally posted by Remedy
τι σας απωθει πανω σε εναν ανθρωπο?
ΣXHMATIZΩ AΠOΨH AMEΣΩΣ KAI ΠOTE ΔEN EΠEΣA EΞΩ. ΠANTΩΣ MEPIKEΣ ΦOPEΣ ΔINΩ THN EYKAIPIA NA ΓNΩPIΣΩ TON AΛΛON KAΛYTEPA
Έχει πολύ καιρό να το κάνει και δε θυμάμαι......Quote:
Originally posted by Sofia
πότε κ γιατι σε εξεπληξε ο εαυτος σου ευχαριστα?
οι φιλοι σας γκρινιαζουν για....(1 χαρκτηριστικο)
για την αδυναμια μου στα μαυρα ρουχα:)Quote:
Originally posted by olgaki82
οι φιλοι σας γκρινιαζουν για....(1 χαρκτηριστικο)
μια αλλαγη που χρειαζεσαι αμεσα στη ζωη σου?
Να μάθω να ξεκολλάω γενικά και ειδικά.
Κάποια παράξενη συνήθεια που έχετε?
να φυγω απο το πατρικο μ και να νοικιασω ενα δικο μ σπιτι
Έναν άνθρωπο τον συμπαθείτε ή αντιπαθείτε απ\'την πρώτη στιγμή ή χρειάζεται να τον γνωρίσετε πρώτα?Έχετε πέσει πολλές φορές έξω στην αίσθηση της πρώτης εντύπωσης? [/quote]
Η πρωτη συναντηση παντα σου προκαλει διαφορα συναισθηματα.Πολλες φορες δεν χρειαζομαι δευτερη φορα για να καταλαβω αν αντιπαθω η συμπαυω καποιον.Εχω πεσει εξω ναι ..
Τι συναισθημα σας δημιουργει οταν εισαστε στο αεροπλανο;
α, επίσης: μανιτάρια α λα κρεμ
παραξενη συνηθεια:καθε βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν βεβαιωθω οτι τα παπουτσια μ ειναι μεσα στην παπουτσοθηκη.
:P χαριτωμένο αυτό
Quote:
Originally posted by oboro
Κάποια παράξενη συνήθεια που έχετε?
Θελω να πινω τον καφε μου το πρωι στο μπαλκονι, ανεξαρτητα απο θερμοκρασια που εχει εξω(κρυο, ζεστη, χιονι, βροχη), μονη μου.
Κοιμαμαι το βραδυ παντα με κουβερτα, ακομα κ το καλοκαιρι, με καυσωνα. Ανεξαρτητα που την ιδια μερα μπορει να χω λιωσει στη ζεστη φορωντας ελαχιστα...
Αγαπημενος συγγραφέας?
Μαρω ΒαμβουνακηQuote:
Originally posted by Sofia
Αγαπημενος συγγραφέας?
Τι ζεστο καφε πινεται;
παουλο κοελιο.απιστευτα θετικιστης.
ερωτηση:)αγαπημενο παιχνιδι οταν εισασταν παιδια?
emena το μηλακια.