Δεν γυρισε αλλα και να γυριζε τωρα δεν θελω να την δω...οχι τωρα θελω να καταλαβω τι σκατα συμβαινει.
Printable View
Δεν γυρισε αλλα και να γυριζε τωρα δεν θελω να την δω...οχι τωρα θελω να καταλαβω τι σκατα συμβαινει.
Κανε λιγο υπομονη πανικουλα.
εχει σχεση με την κοπελα ολο αυτο?με τι εχει σχεση?
σε λενε τρελο και βλακα?ε και?καποτε ειπεςδεν σε νιαζει αν σε λενε ετσι αρκει να περνας καλα!!
Δεν εχω την παραμικρη ιδεα με τι σκατα εχει σχεση...αυτο δεν λεω τοση ωρα πρεπει να μαθω το γιατι.
δλδ δεν ξερεις τι σου συνβενει?
Και για αυτο θελω να ξεκουμπιστω απο δω δεν θα μου πηδανε το κεφαλι μια ζωη.
Αντε παλι απο την αρχη....λοιπον εχουμε και λεμε...η συμπεριφορα των αλλων ειναι γελοια και θελω να μαθω το γιατι.
σε λενε μαλακα?
Λοιπον θα εχετε νεα μου....τα λεμε
ναι θα εχουμε τα γνωστα δυσαρεστα νεα σου παλι.
κανενα ευχαρηστο θα διαβασουμε?οτι πηγες να ρυθμησεις την αγωγη σου?
τι εχεις παθει?αλλες φορες εισουν συνεπης στην θεραπεια.
Κηπάκο μουQuote:
Originally posted by keep_walking
Weird δεν μπορεις να διανοηθεις για τη μοναξια μιλαμε...την απολυτη.
σε πείραξε η τόση μοναξιά
σε πόνεσε
πρέπει δεις την κατάσταση ως έχει...
Καλά κατάλαβα keep με έχεις γράψει κανονικά...
εγω παιδια δεν ξαναγραφω στον κιπ.
εχω αρχησει και νευριαζω.με ποναει πολυ π τον βλεπω ετσι :(
ειναι κριμα ενας τοσο αξιολογος και γλυκος ανθρωπος να ειναι ετσι και τοσες μερες.
νικο σαγαπαμε πολυ ψυχουλα μου.
παιδες αυτο που με στενοχωρησε στην κοπελλα ηταν οτι κατι \"περιεργο\" εγινε γιατι ηταν λιγο αλλοπροσαλη κατα τα αλλα ολα καλα...και φυσικα προσπαθησα να δω παλι την αληθεια.
κανει πολυ κακο στον εαυτο μ με ολα αυτα.ολοι σε ποναμε και σε αγαπαμε ρε κιπ γιατι δεν ακους κανεναν μας???μακαρι ολοι οι ανθρωποι να χαν ε τους φιλους που εχεις εσυ..δες τη θετικη πλευρα της ζωης κιπ.ειναι ομορφη η ******* παρολες τις στεναχωριες.ακουσε μας λιγο.................