Για να μιλαω για φαρμακευτικη θεραπεια, για προτροπη ή μη, για να θυμωνω, και για να ειναι τοσο εμφανες Helena μεσα απο εδω ΝΑΙ, προφανως κ με εχει πονεσει πολυ το θεμα.
Printable View
Για να μιλαω για φαρμακευτικη θεραπεια, για προτροπη ή μη, για να θυμωνω, και για να ειναι τοσο εμφανες Helena μεσα απο εδω ΝΑΙ, προφανως κ με εχει πονεσει πολυ το θεμα.
:D
Ηelena ποσων χρονων εισαι κοριτσι μου?
:D:D
Quote:
Originally posted by Helena
αμα σε ποναει το θεμα συνεχισε
:D
Μαλλον σε ενα θεμα που λεγεται αρενα ειναι πολυ αστειο να γραφω για κατι που με πονεσε...Συγγνωμη και πάλι! Εχω κ εγω βεβαια ευθυνη σε ολο αυτο...επρεπε να προσεχω που μιλάω...
Συνεχιστε βεβαια με περισσοτερη πλακα κ περισσοτερο γελιο στην αρενα σας.
:D:D:D:D
Ψυχολογικα τα χρονια σου δεν δειχνουν ουτε να αυξανονται ουτε να ξεπερνουν το μονοψηφιο αυτη τη στιγμη, Ελενα...
Αλλα τα γραπτα μενουν.
να και κατι που συμφωνουμε ομπορουκο μας λολ
Quote:
Originally posted by oboro
Ναι ρε, θα \'πρεπε κι εγω να γαμαω την ψυχικη μου υγεια με εναλλακτικες παπαριες και να φερομαι σαν αυτοκαταστροφικο, ανωριμο εφηβακι που συμβουλευει τους αλλους να κανουν τα ιδια σκατα με μενα απλα και μονο για να επιβεβαιωθω μεσα μου και να νιωσω ασφαλης απο το daddy-complex που μαλλον ηταν και ο πρωταγωνιστης στο ψυχωσικο μου επεισοδιο.
Πωπω τι σεμνη που εισαι... Και τι ευαισθητη?
Quote:
Originally posted by oboro
Φοβασαι που τα κοβεις, αλλα δεν φοβασαι να παροτρυνεις αλλους να κανουν το ιδιο?
Α και λυπησου με κυρια πρωην χρηστρια αλλα αρχιδια σκληρη εισαι - φοβικη, ανωριμη, κομπλεξικη και ανασφαλης εισαι και για αυτο περιμενεις να αρχισουν και αλλοι να κοβουν τα φαρμακα αντι για φλεβες οταν σε βλεπουν.
Κατα τα αλλα, δυο χρονια τωρα δεν ειχες κριση, επαιρνες φαρμακα και νομιζεις εχουν ξεκαθαρισει ολα. Τι να σου πω... Αν, λεω αν, σε μερικα χρονια που θα χεις παθει καμια υποτροπη ακομη απο την εγκληματικη προσωπικη σου αμελεια ως προς τη φαρμακευτικη αγωγη, που θα εχεις αποδυναμωθει σε επιπεδο ψυχισμου πλεον απο τη φρικη, καταλαβεις το λαθος σου, κατι θα ειναι κι αυτο...
Μεχρι τοτε ομως, φερσου σαν ενηλικη, σκληρενια μου. Θες να γαμησεις τον εαυτο σου? ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ.
Υ. Γ. Δεν ξερω αν εχεις εσυ την συναισθηματικη αντιληψη να καταλαβεις ποτε καποιος γραφει θυμωμενος και ποτε απο ηδονη η επειδη σε επιβουλευεται. Αυτο πλακα πλακα κοιταξε το πριν βγαλεις τον αλλο αναισθητο, \"σκληρο κοριτσι...\"
Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
Originally posted by arktos
έλα βρε κι εγώ που νόμιζα πως πεθαίνουν άνθρωποι σε νοσοκομεία της αγγλίας, της γαλλίας.λάθος θα κάνω.τόσοι νεκροί κι εσύ αλλού?επειδή δεν ξέρεις τι έγινε στο παιχνίδι, μη μιλάς τότε.και πριν ξαναμιλήσεις, να έχεις ενημερωθείς.
δειτε εδω μια μορφωμενη αχαχαχαχαχ
καλά εσένα που να σε συναγωνιστώ!
επισημαινω απλα ποιον ετρεξε να βοηθησει η σοφια η οποια ξερει και τον δον .
ευαισθητη ε?
κοπι απο τις δικες σου καλοσυνες γλυκα μου..
Helena σου ξεφυγε μια βρισια... ναι ναι, εκει. εκει ακριβως...
[quote]Originally posted by krino
[/quoQuote:
Originally posted by Sofia
πιαστειτε απο οποια λεξη θελετε....
καντε οτι θελετε.........
ειλικρινα δεν με νοιαζει..........
αν δεν σε ενοιαζε δεν θα εγραφες - σχολιαζες.
Σε νοιαζει και σε κοφτει.
αλλα με νοιαζει να βλεπω προταση του τί χαπι θα παρει καποιος κ πόσο κ πότε...εχει σημασια για ποια παθηση, εχει σημασια για ποτε, εχει σημασια...
φυσικα και εχει.
Η κατερινα εκανε λαθος.
τελεια.
ξερεις τι σημαινει τελεια?
Εγω εχω απειρες σκεψεις για πιο λογο το εκανε αυτο το λαθος,
ειτε δεν εχει εμπειρια, ειτε ειναι μικρη ειτε πολλα αλλα.
Εσενα σου περασανε τετοιες σκεψεις η δεν εχει σημασια?
Εκεινο που θα με βαλει σε αλλες σκεψεις ειναι ξαναδω την ιδια προτροπη απο το ιδιο ατομο.
ο πονος μου δεν ειναι χθεσινος, ουτε προχθεσινος....τί να πω? Τα χω πει προσωπικα εδω κ χρονια στον ΝikoD, οταν κουβεντιαζαμε για το φορουμ.
κατσε βρε χρυσο μου,
εσυ εισαι η ψυχοπαραπονιαρα και ολοι οι υπολοιποι τα γαιδουρια?
Αντε εισαι η πρωτη και η καλυτερη στο πονο ever done.
So?
Τί ειναι δλδ κ το προσπερναμε ετσι? Πρεπει να κατασπαραξουμε ατομα εδω?
Νομιζω οτι η κατερινα καταλαβε οτι εκανε λαθος.
Προτεινεις καποια αλλη ποινη για ναλυθει το θεμα?
Αλλα σωστα, προκειται για αρενα. Εχει ενα ενδιαφερον να τρωμε τις σαρκες μας.
Εχεις φτιαχτει απειρα ε?
Προσωπικα δεν μπορω αλλο. Συγγνωμη. Συνεχιστε οπως σας αρεσει.
οκ,
τοτε να μην ξαναμπεις σε αυτο το θρεντ,
εχει ενα σωρο αλλα.
ps.O καθενας ληγει οτι θελει, οποτε θελει, αναλογα με τι θελει, μ.πορει κ αντιλαμβανεται ή τον βολευει
εγω ειμαι ανοικτος μεχρι τελικης πτωσεως,
και δενκλεινω τιποτα και ποτε.
Το κατερινακι δεν εκανε λαθος επειδη ειναι μικρη και πρωταρα στο φορουμ, εκανα μια ερωτηση και ειπα την γνωμη μου σε καποιον που θεωρω εξυπνο και γνωστη της καταστασης.Μια φορα!