Εννοεις Λιμπα οτι δεν μπορουμε να τα ελεγξουμε?Πραγματι θα ειμασταν ολοι πολυ τυχεροι αν το καταφερναμε να εχουμε καθορισμενα κ ελέγχομενα συναισθηματα
Τις πραξεις μας ομως?Πιστευεις οτι θα μπορουσαν να τις ελεγχει η λογικη?
Printable View
Εννοεις Λιμπα οτι δεν μπορουμε να τα ελεγξουμε?Πραγματι θα ειμασταν ολοι πολυ τυχεροι αν το καταφερναμε να εχουμε καθορισμενα κ ελέγχομενα συναισθηματα
Quote:
Originally posted by keep_walking
απλως τον παραχαϊδευεις λολ.
Αυτο ελειπε.
Ναι ηπιαμε καφε καλα ηταν...μετα χαλασε καπου η συνταγη , τεσπα δεν δινω σημασια δεν ειμαι υπερ ουτε κατα κρινο , (παλι το επικεντρο εγινες κρινο λολ)...απλως οντως διαφωνω μαζι του σε ολα σχεδον τα θεματα...απο πολυ παλια.
σιγα μην ειναι και νταντα μου,
βρε σοβαρεψου λιγο λεμε.....
Το γιατι χαλασε η συνταγη, το γνωριζεις πολυ καλα.
Απεχθανομαι τις κατινες, ανεξαρτητου φυλου, απλο ειναι.
Anyway, δεν φταίω εγώ που μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις τέτοιου τύπου αλλά οι άλλοι που είναι κακοί και μιλάω κυρίως γι\'αυτούς που με χλευάζανε αλλά και για τους άλλους. Δυστυχώς δεν ζούμε σε τέλεια κοινωνία να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον με όποιες απόψεις κι αν έχει. Αυτό το κάνουν μόνο οι γονείς κι αυτοί όχι πάντα.Quote:
Originally posted by weird
Δεν είπα οτι ξεκίνησες εσύ τις επιθέσεις, ενδεχομένως οι απόψεις σου και ο τρόπος που τις παρουσίασες να πυροδότησε την αντίδραση μερικών και έτσι άρχισε το θέμα.
Σου είπα, μόνο υποθέσεις κάνω και δεν θέλω να πάρω μέρος κανενός, γιατι ο καθένας το βλέπει απο την μεριά του.
Οσον αφορά την άποψή σου, εγω την αντιλαμβάνομαι ως εξής.
Ο τύπος σκότωσε το παιδί του, αν ήταν άτακτο και ζωήρό και ήταν δικό μου παιδί, και δεν φοβόμουν τις συνέπειες, μπορεί να έφτανα και εγώ μέσα στα νεύρα μου να κάνω κάτι τέτοιο.
Για αυτό και λες οτι δεν θέλεις να κάνεις παιδία, δεν θα άντεχες, οπότε εσύ ποτέ δεν θα βρισκόσουν στην θέση του.
Το βρίσκω πολύ θαρραλέο να είσαι τόσο ειλικρινής, αν όντως, εννοούσες τα παραπάνω, όπως το ερμήνευσα εγώ.
Γιατί η τόση ειλικρίνεια, μπορεί και να πυροδοτήσει αντιδράσεις, ειδικά αν υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Ε ναι...Γι\'αυτό λέω ότι δεν θα σκότωνα το παιδί,γιατί θα πήγαινα φυλακή. Ως προς το αν θα με ένοιαζε για το θάνατό του δεν θα κόλλαγα στην πράξη γιατί θα ήταν απόρροια των συναισθημάτων μου. Οπότε στην πράξη παίζουν και τα δύο.Quote:
Originally posted by mariafound
Θα συμφωνήσω οτι δεν ζούμε σε μια τέλεια κοινωνία, για τα υπόλοιπα, θα συνεχίσουμε απο u2u.Quote:
Originally posted by libpa
Anyway, δεν φταίω εγώ που μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις τέτοιου τύπου αλλά οι άλλοι που είναι κακοί και μιλάω κυρίως γι\'αυτούς που με χλευάζανε αλλά και για τους άλλους. Δυστυχώς δεν ζούμε σε τέλεια κοινωνία να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον με όποιες απόψεις κι αν έχει. Αυτό το κάνουν μόνο οι γονείς κι αυτοί όχι πάντα.Quote:
Δεν είπα οτι ξεκίνησες εσύ τις επιθέσεις, ενδεχομένως οι απόψεις σου και ο τρόπος που τις παρουσίασες να πυροδότησε την αντίδραση μερικών και έτσι άρχισε το θέμα.
Σου είπα, μόνο υποθέσεις κάνω και δεν θέλω να πάρω μέρος κανενός, γιατι ο καθένας το βλέπει απο την μεριά του.
Οσον αφορά την άποψή σου, εγω την αντιλαμβάνομαι ως εξής.
Ο τύπος σκότωσε το παιδί του, αν ήταν άτακτο και ζωήρό και ήταν δικό μου παιδί, και δεν φοβόμουν τις συνέπειες, μπορεί να έφτανα και εγώ μέσα στα νεύρα μου να κάνω κάτι τέτοιο.
Για αυτό και λες οτι δεν θέλεις να κάνεις παιδία, δεν θα άντεχες, οπότε εσύ ποτέ δεν θα βρισκόσουν στην θέση του.
Το βρίσκω πολύ θαρραλέο να είσαι τόσο ειλικρινής, αν όντως, εννοούσες τα παραπάνω, όπως το ερμήνευσα εγώ.
Γιατί η τόση ειλικρίνεια, μπορεί και να πυροδοτήσει αντιδράσεις, ειδικά αν υπάρξουν παρεξηγήσεις.
:)
Μπα υπαρχει κατι που δεν ξερω....γιατι εγω θυμαμε να γραφεις 150 ποστ την ημερα και να θαβεις τεσπα...παλια ιστορια.Quote:
σιγα μην ειναι και νταντα μου,
βρε σοβαρεψου λιγο λεμε.....
Το γιατι χαλασε η συνταγη, το γνωριζεις πολυ καλα.
Απεχθανομαι τις κατινες, ανεξαρτητου φυλου, απλο ειναι.
.
Σοβαρος ειμαι...ο χψζ ειναι ενας αγνωστος στο φορουμ που γραφει διαφορα πραγματα , εσεις εχετε πιο φιλικη σχεση , οποτε σε υποστηριζει που και που παραπανω , δεν ειναι κατι σπουδαιο.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σου δωσει μια στο κεφαλι μπας και στρωσεις:)
Πολυ ακραια θεση Λιμπα αλλα κ ενδιαφερουσα.Υποστηριζεις οτι θα μπορουσαμε να σκοτωναμε οποιον μας ενοχλει η καταλαβα λαθος?
Όχι δεν το \'χω ξανανιώσει αυτό μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Α, και σε κάτι σκυλιά που γαβγίζουν όλη μέρα... Δεν ξέρω αν θα το ξανανιώσω ποτέ, αλλά σίγουρα δεν θα καταλήγαμε κάπου αν το κάναμε αυτό, θα μας σκοτώνανε κι εμάς :)Quote:
Πολυ ακραια θεση Λιμπα αλλα κ ενδιαφερουσα.Υποστηριζεις οτι θα μπορουσαμε να σκοτωναμε οποιον μας ενοχλει η καταλαβα λαθος?
Quote:
Μπα υπαρχει κατι που δεν ξερω....γιατι εγω θυμαμε να γραφεις 150 ποστ την ημερα και να θαβεις τεσπα...παλια ιστορια.
δεν θαβω γενικα,
εσενα θαβω γιατι αυτο σου αξιζει.
Σοβαρος ειμαι...ο χψζ ειναι ενας αγνωστος στο φορουμ που γραφει διαφορα πραγματα , εσεις εχετε πιο φιλικη σχεση , οποτε σε υποστηριζει που και που παραπανω , δεν ειναι κατι σπουδαιο.
γνωριζω την αρκτος περιπου οσο εσενα,
μαλιστα για την αρκτος δεν ετυχε να κανω 150 + 150 χιλιομετρα για να πιω καφε.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σου δωσει μια στο κεφαλι μπας και στρωσεις:)
το \"στρωσιμο\" εχει να κανει στο να νιωθεις εσυ καλα?
τραβα εδω,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5168#pid136658
να θυμηθεις ποτε και πως εγινες παπαρας.
Ποτε καταλαβα οτι εισαι ηλιθιος θες να πεις μηπως?Quote:
τραβα εδω,
Ηθελες να πεις \"παρα μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση\"?Γιατι το νοημα ειναι τελειως διαφορετικο
πες το και ετσι αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.Quote:
Ποτε καταλαβα οτι εισαι ηλιθιος θες να πεις μηπως?Quote:
τραβα εδω,
;)
Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...Quote:
Originally posted by libpa
Όχι δεν το \'χω ξανανιώσει αυτό μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Α, και σε κάτι σκυλιά που γαβγίζουν όλη μέρα... Δεν ξέρω αν θα το ξανανιώσω ποτέ, αλλά σίγουρα δεν θα καταλήγαμε κάπου αν το κάναμε αυτό, θα μας σκοτώνανε κι εμάς :)Quote:
Αλλά αν σκοτώναμε έτσι απλά, καήκαμε...
Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.
Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.
Σ\'ευχαριστώ για την κατανόηση και τα καλά σου λόγια :) αυτό είπα κι εγώ πως δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό να σκοτώνουμεQuote:
Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...
Αλλά αν σκοτώναμε έτσι απλά, καήκαμε...
Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.
Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.
Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα για βιαστές αλλά φοβάμαι πάλι ότι θα αρχίσουν αντιδράσεις.