εδω κ γω τα ιδια αντιμετωπιζω...πες μου...διαταραχες αγχους, φοβιες ,στρες ,στρες ατελειωτο! ειμαι σαν τον Δημητρη...πες τα σε μενα..
εδω κ γω τα ιδια αντιμετωπιζω...πες μου...διαταραχες αγχους, φοβιες ,στρες ,στρες ατελειωτο! ειμαι σαν τον Δημητρη...πες τα σε μενα..
Εχετε καποιο e mail του Δημητρη;;Σας ευχαριστω για την ανταποκριση απλα αυτή την στιγμη θα με βοηθουσε καποιος που το εχει ζησει και το εχει ξεπερασει..
ΝΑΙ βρε..κ γω το ειχα ξεπερασει για πολλα χρονια..αλλο αν εκανα ξανα παλι υποτροπη...μπορεις να μιλησεις κ σε εμας που εχουμε κανει μεγαλο αγωνα κ τελικα ναι το ξεπερασαμε καποια στιγμη..
φυσικα κανεις δεν μπορει να διασφαλισει το αν θα ξανασυμβει η οχι...απο την εμπειρια μου κ απο την γυρα μου στην ζωη με ανθρωπους που πασχουν απο το ιδιο, εχω καταλαβει οτι δεν ξεπερνιεται εντελως ποτε(σορρυ αν ακουγεται αρνητικο), απλα εχει εξαρσεις κ υφεσεις..μπορει καποιος να κανει 7 χρονια να το παθει..κ σε ενα ασχημο γεγονος να ξανασυμβει...νομιζω οτι εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου καθως κ με οργανικα αιτια...
εχει παρατηρηθει οτι οι ανθρωποι που παρχουν απο αγχωδεις διαταραχες εχουν μικροτερη αμυγδαλη εγκεφαλου απο αυτους που δεν παθαινουν κατι τετοιο..
το ανεβαζω για να βλεπουμε και τιποτα θετικο...!!!
Αυτό το κείμενο είναι ο ύμνος του φόρουμ. Ήταν το πρώτο πράγμα που διάβασα εδώ μέσα και με γέμισε αισιοδοξία και δύναμη.
Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Μπορούμε να μιλισουμε προσοπικα στο φεσπουκ φίλε επειδι πραγματικα υποφερο και εχο μόρο και τιν κοπελα μου που με περιμένουν να τους φερο κυπρο εδώ και 4 μοινες που καναμε το μορακι μας στιλε μου το φεισπουκ σου εαν θες στο ειμαιλ μου να σε βρο [email protected] se euxaristw
ΜΟΥ ΈΔΩΣΕΣ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΔΎΝΑΜΗ! ΜΠΡΆΒΟ!!!