Nαι αλλα δεν μπορεις να τρως μονο σπερμα, ασε που ειναι αλμυρο κ βρωμαει, μπορει κ να παχαινει δεν ξερω....
κι αυτο καλο ειναι...
06-08-2011, 03:14
Θεοφανία
ελεος ρεμ.....τι τα αναπαράγεις?
06-08-2011, 03:15
Militon
Quote:
Originally Posted by arktos
βρες μου εσυ, ένα ποστ εδώ μεσα τοσα χρονια που να ξεφτιλιζω το φύλο σας!
οχι, βρες μου! :)
Ω μα δεν χρειάζεται να μας ξεφτιλίσει καμία σας. Τα καταφέρνουμε και μάλιστα καλύτερα μόνοι μας. Αφού πλέον δεν θεωρείται ξεπεσμός αλλά δείγμα ανδρισμού!
06-08-2011, 03:16
Remedy
εντυπωσιαστηκα!!
και θυμηθηκα και ποσα λεπτα της ωρας σπαταλησαμε να την παρηγορουμε που την ενοχλησαν σε πριβε (!!!!!) μηνυμα!!!!
ας προσεχαμε...
06-08-2011, 03:22
iberis
Quote:
Originally Posted by Militon
Ω μα δεν χρειάζεται να μας ξεφτιλίσει καμία σας. Τα καταφέρνουμε και μάλιστα καλύτερα μόνοι μας. Αφού πλέον δεν θεωρείται ξεπεσμός αλλά δείγμα ανδρισμού!
Καλά τα λες, συμφωνώ. Ο καθένας είναι σε θέση να ξεφτιλιστεί από μόνος του με τις πράξεις και τα λεγόμενά του-και να "καλύπτει" την ξεφτίλα πίσω από μία δικαιολογία. Απλά εδώ στο φόρουμ, η ανωνυμία βοηθάει να εκδηλώνονται τέτοιες συμπεριφορές.
06-08-2011, 03:23
arktos
Quote:
το ιδιο ισχυει κ για τις γυναίκες.
θηλυκότητα κ ξεφτιλα δν ταιριάζουν.
δν θα συναντηθούν ποτε. ( που λεει κ μια φιλη )
06-08-2011, 03:27
Remedy
Quote:
Originally Posted by Θεοφανία
τώρα εγώ αν πω πως γυρίζουν τα άντερα μου όση ώρα διαβάζω αυτό το τόπικ, θα είμαι υπερβολική?
σα να ξεφτιλίζουμε το φύλο μας μου φαίνεται....
εμενα παλι ρε κοπελια, με ενοχλησε αυτο περι φυλου...
ο καθενας τον εαυτο του ξεφτιλιζει, δεν θεωρω οτι με εκπροσωπει η καθεμια που θα ξεφτιλισει τον εαυτο της...
αν νομιζει οτι θελει να ξεφτιλιστει, ας το κανει. θα προτιμουσα καπου αλλου βεβαια..
06-08-2011, 03:32
Militon
Quote:
Originally Posted by iberis
Καλά τα λες, συμφωνώ. Ο καθένας είναι σε θέση να ξεφτιλιστεί από μόνος του με τις πράξεις και τα λεγόμενά του-και να "καλύπτει" την ξεφτίλα πίσω από μία δικαιολογία. Απλά εδώ στο φόρουμ, η ανωνυμία βοηθάει να εκδηλώνονται τέτοιες συμπεριφορές.
Η ανωνυμία λύνει την γλώσσα ή μάλλον τα χέρια! Δεν τίθεται θέμα συλλογικής ευθύνης από προσωπικές συμπεριφορές. Πάντως εγώ το διασκεδάζω.
06-08-2011, 03:46
arktos
Quote:
Η ανωνυμία λύνει την γλώσσα ή μάλλον τα χέρια! Δεν τίθεται θέμα συλλογικής ευθύνης από προσωπικές συμπεριφορές. Πάντως εγώ το διασκεδάζω.
με τι διασκεδάζεις ακριβώς?
06-08-2011, 03:56
Militon
Quote:
με τι διασκεδάζεις ακριβώς?
Το "καφριλικι"! Και το αντρικό και το γυναικείο.
06-08-2011, 04:15
Remedy
Quote:
ωστε εσυ εισαι ο υποκινητης!
06-08-2011, 04:19
arktos
Quote:
ειχα καιρο να την ακουσω αυτη τη λεξη!
06-08-2011, 11:18
Lacrymosa
Quote:
εγω παλι λεω να αρχισω να βγαινω.....
κουραστικο κιολας....
Στο καλο κ να μην μας γραφεις..
(δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να διαβαζει ο,τι δεν τον κανει κ να λεει την αποψαρα του θαρρεις κ αμα δεν την πει το θρεντ θα ειναι ελλιπες..)