Θέλω να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί τι άλλο μπορεί να προσφερει και τι αλλο να κάνει πέρα από το να πάει γυμναστηριο γιατί μόνο του δεν αρκεί.
Printable View
Ε τώρα γιατί επεξεργαστηκες την απάντηση σου; Σαλάτα έγινε το σχολιο μου με την παραθεση. Πάμε πάλι. Ειπες περα απο εμφανιση ενας αντρας για να ελκυει μια ωραια γυναικα πρεπει να εχει χιούμορ μυαλό κατανόηση γοητεία και σεξ απιλ. Και σε ρωτησα από αυτά ποια θεωρείς ότι έχεις; Όσα έχεις αν τα εχεις τα χρησιμοποιείς όταν και αν προσεγγίζεις κοπέλες η κάτι σκαλωνει; Πιστεύεις πως κάποια από αυτά χρειαζεσαι δουλειά για να τα αναπτύξεις και αν ναι ποια; Η καποια δεν τα εχεις καθολου; Απαντησε μου σε αυτο και μετα θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε για το καθενα.
Α ωραια. Άρα θεωρείς σου λείπουν η κατανοηση η γοητεία και το σεξαπίλ; Πως θεωρείς ότι αποκταται το καθενα από αυτά;
Αν οντως τα εχεις και δεν σκαλωνες και προσπαθουσες να προβαλεις ολα τα υπολοιπα θετικά σου σε μία προσέγγιση είσαι σίγουρος ότι θα σε απέρριπταν επειδή δεν θα τους αρεζες από εμφάνιση; Ή γοητεια που ειπες πιο πάνω τι νομίζεις ότι είναι; Μπορεί κάποιος να μην είναι πανέμορφος σαν οπτασία αλλά όλα τα άλλα θετικά που έχει τον κάνουν να εκπέμπει έναν μαγνητισμο και να ασκεί έλξη στους γύρω του.
Why απλοποίησε την ζωή σου, εφόσον είναι όμορφη και επειδή οι γυναίκες λίγο πολύ τα ίδια κριτήρια έχουν, ρώτησε την αν θα δεχόταν καμάκι στο δρόμο ή στην στάση του μετρό. Αν σου πει όχι πες της γιατί; τι θα έχανες αν ενέδιδες σε αυτό άρα είσαι κλειστή στο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου;
Εγώ πάντως βρε why μου και επέτρεψε μου να εκφερω γνώμη πάνω σε αυτό, μια φορά δεν σε έχω δει στο φόρουμ να κάνεις χιούμορ ουτε να το αντιλαμβανεσαι. Έχει τύχει μάλιστα αρκετές φορές να αστειεύεται κάποιος και εσύ να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου ακόμα και αν είναι καλοπροαιρετο. Επίσης κατανόηση δεν σημαίνει δεν είμαι αδιάφορος. Σημαίνει ότι μπορώ να βάλω λίγο τον εαυτο μου στην θέση του αλλου και να τον σεβαστω, και οι χαρακτηρισμοί που πετάς κατά καιρούς προς κάποιους ανθρώπους δείχνουν ότι ούτε αυτό έχεις εξασκησει. Θα νοιαζοσουν να μην πληγωσεις καποιον και όμως τα λόγια σου μπορούν να πληγώσουν πολλούς. Για το μυαλό δεν αντιλεγω απλά η εμμονή σου σε κάνει να μην βλέπεις καθαρά. Ίσως αν την καταπολεμουσες θα εκφραζόταν και αυτό το θετικό σου στοιχείο πιο ξεκάθαρα. Συγχώρεσέ με που παίρνω το θάρρος και στα λέω όπως τα βλέπω. Μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα εκτός φόρουμ αλλά συχνάζεις αρκετά εδώ και πιστεύω είναι μία σχετικά ακριβής εικόνα σου. Θέλεις να μιλήσουμε για αυτά τα χαρακτηριστικά ενα ενα; Να πιάσουμε πχ το χιούμορ πρώτα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να το αναπτύξεις και ούτω καθεξής με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μετά. Θες;
Οκ. Αν δεν νιώθεις άνετα τώρα πες μου οποτε θες. Πάντως δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε όσον αφορά εσένα. Μπορούμε απλά να μιλήσουμε για το πώς εκφραζεται και αναπτύσσεται το καθένα στην πραξη και να βγάλεις τα δικά σου συμπερασματα για το τι θα κανεις που δεν χρειάζεται να τα μοιραστεις.
Το αφήνω για τωρα. Πες μου οπότε θες, εγω παρακολουθώ το θέμα.
Why αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι ειλικρίνεια.... Επειδή εσύ ακόμη δεν έχεις κάνει σχέση κάτι μου λέει μέσα μου πως κάποια στιγμή όταν θα κάνεις τη σχέση, θα αναπτερωθεί το ηθικό σου και επειδή θα αναπτερωθεί το ηθικό σου και θα σου δώσει η γυναίκα τη δύναμη να ανοίξεις τα φτερά σου, θα την πουλήσεις στην επόμενη όμορφη. Και το να τη χωρίσεις πάει στο διάολο, πες οκ φέρθηκες σωστά, γνώρισες μια άλλη και την χωρίζεις, κάτι μέσα μου όμως μου λέει πως δεν θα την χωρίσεις αλλά θα την κερατώσεις και θα το παίζεις σε διπλό νταμπλό...
Ξέχασα να σε βάλω σε σκέψη για κάτι Ναταλία.
Εγώ γιατί να μην έχω σύμφωνα με κάποιους το δικαίωμα να είμαι με κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα και αντιθέτως να πάω με κάτι μέτριο η άσχημο;
Άντε κάλο ξημέρωμα.
Αυτή η σκέψη δεν είναι χρήσιμη. Οδηγεί σε κάποια λύση αν απαντηθεί; Οχι. Θέλω προτού εστιασεις τη προσοχη σου σε καποια σκεψη η καποιο επιχειρημα να σκέφτεσαι αν ωθεί την συζήτηση μπροστά προς το να βγουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ συμπεράσματα. Το "σύμφωνα με κάποιους" δεν είναι νόμος. Δεν σου στερεί το δικαίωμα να πας με ομορφη. Είναι γνώμη. Και οι γνώμες είναι όσες οι κωλοτρυπιδες, όλοι έχουμε από μία. Και πρέπει να μάθεις να διακρίνεις ποιανού η γνώμη είναι χρήσιμη και ποιανου η γνώμη είναι άχρηστη και ποιανου πρέπει να έχει αξία για εσένα και ποιανού όχι. Οι προθέσεις όλων ήταν καλές. Τώρα αν η προσέγγιση κάποιων σου φάνηκε λάθος δεν θα κάτσεις να τρελλαθεις για αυτο, το ξεχνάς και πας παρακάτω, εστιαζεις σε πράγματα που θα ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, δε θα χτυπάς το κώλο σου κάτω αιωνια επειδή κάποιος είπε κάτι που δεν σου άρεσε. Επίσης ψέμματα μου ειπες....δεν πηγες για ύπνο. Απλα αισθάνθηκες αβολα πριν η βαριοσουν να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά ενα ενα. Και δεν είναι κακό. Απλα με αυτη την ευκαιρια να σου πω οτι τα ψέμματα είναι μεγάλο μείον και για τον πιο αστείο γοητευτικό παιδαρο. Άντε καλή ξεκούραση.
γουαιιιιιιιι αφιερωμενο ρε... αντε και τα μυαλα στο μιξερ
https://www.youtube.com/watch?v=Mzclq6W2-Vc
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (αλεπάλληλα μηνύματα off topic και προσβλητικά μηνύματα).
Εγω τον συμπαθω τον Γουαι .........................ας λετε οτι θελετε ........μερικοι ....
Μπράβο PAPA , κανένας δεν απάντησε σε αυτό.... Που πραγματικά έχει σημασία για την απάντηση που έδωσε μέσα σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης... Πάλι κακός θα γίνω...... αφήστε τον άνθρωπο στην εμμονή του, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό αν δεν μιλήσει με κάποιον ειδικό... Τέρμα
με τι ασχολειστε, θεε μου αληθεια.......
Μα κι εγω , διαπιστωση εκανα , κρινοντας απ το κακοηθες σχολιο σου , το οποιο δεν ηταν οφ-τοπικ , το εγραψα για τον Γουαι ....... δεν ειρωνευομαι ποτε κανεναν ..........το προβλημα του καθενος , ειναι σεβαστο , δεν θα κρινω εγω αν το προβλημα ειναι οντως προβλημα , αμα δεν το βρισκω αξιο νασχοληθω , δεν το σχολιαζω καν , απλα απεχω .....
και οι 2 φορες την εβδομαδα, καλες ειναι, δεν ειναι απαραιτητο να βγαινεις καθημερινα.
αλλα χρειαζεται να τολμας, αν θες να κανεις γνωριμιες.
δεν θα ερθει καμια ομορφη να σου ζητησει να κανετε παρεα.
πρεπει να κανεις κινησεις, να φλερταρεις.