http://www.youtube.com/watch?v=P0j14GrB-u8
Printable View
αγαπω placebo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
και ειδικα brian molko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα τους δω live σημερα μετα απο 8 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by alexandrita
θεσσαλονικη κι εσυ αγαπη??????Quote:
Originally posted by click
καλα να περασεις,ειναι τρομεροι στα live τους...
εγω τους χανω αυριο αθηνα,εχω ενα γαμο που δε γινεται να μην παω....
τουλαχιστον τους εχω δει το 2006,κατι ειναι και αυτο....
:smilegrin: thank you!!Quote:
θεσσαλονικη κι εσυ αγαπη??????Quote:
καλα να περασεις,ειναι τρομεροι στα live τους...
εγω τους χανω αυριο αθηνα,εχω ενα γαμο που δε γινεται να μην παω....
τουλαχιστον τους εχω δει το 2006,κατι ειναι και αυτο....
του χρονου πολυ πιθανο να ξαναρθουν, δε χανονται οι placebo, εχουν κολλημα με την Ελλαδα
κεσύυυυυ?κεγώωωωω!!!!!!
να σαι ρωτήσω κάτι?από τι ώρα θα πας να πιάσεις θέση?
:smilegrin::smilegrin: placebofan και συ!!Quote:
Originally posted by bouliana
να σαι ρωτήσω κάτι?από τι ώρα θα πας να πιάσεις θέση?
ελεγα να παω 8. δεν ξερω αν ειναι αργα.
βασικα δεν εχω παει ποτε σε αυτο το χωρο, δεν ξερω πως ειναι και τι ωρα μαζευεται ο κοσμος.
δεν εχω ιδεα.
αλλα να σου πω, και ορθατο να καταληξουμε δε με χαλαει και πολυ. θα θυμηθω τα νιατα μου
(εχμ θα χασω και καμμια θερμιδα :P )
PLACEBOOOOOOOOOOOO
http://www.youtube.com/watch?v=HPcxd...eature=related
:yes:
δεν με νοιάζει που θα καταλήξω σρκεί να χω οπτικό πεδίο.λέει οτι οι πόρτες ανοίγουν στις 6 αλλά μου φαίνεται υπερβολή.εντάξει δεν είναι κ η μαντόνα.. είναι πάντως μεγάλο το θέατρο γης.έλα ρε πάνω απτο γήπεδο του ηρακλή είναι
http://www.youtube.com/watch?v=OLGw_...eature=related
Απο τα πολυ αγαπημενα και μου αρεσει υπερβολικα η συγκεκριμενη εκτελεση.
My sweet prince
ααα πανω απτο γηπεδο του ηρακλη, πεστο βρε! τωρα με φωτισες!
λολ
1 χρονο ειμαι Θεσσαλονικη, και πανω απο το μισο χρονο ημουν μεσα σε 4 τοιχους, οποτε αστο δεν το χω το γεωγραφικο.
ευχομαι να μην επικεντρωθουν στο τελευταιο cd τους γιατι θα ξενερωσω!
να πουν πολλα παλια θελω!!!
θα τρελαθω:smilegrin:
πεθαινω. τι κομματαραQuote:
Originally posted by Lifedrops
PLACEBOOOOOOOOOOOO
Απιστευτη κομματαρα!
Και εμενα τα παλια τους μου αρεσουν πολυ.
χαχχα sorry κοπελιά τώρα θυμήθηκα οτι είσαι κερκυραία???
καλά πάντως είναι ωραίο θέατρο.
πάντως από live που έχω δει έτσι στο you tube δεν θα μας πολυνοιάξει τι θα πουν.τα παλιά ή τα καινούρια
και μετα το απολυτο αισχος που βιωσαμε χτες στην πιο απαισια συναυλια εβερ, οποιος ξαναβαλει πλασιμπο εδω θα φαει ξυλο :P :P :P:smilegrin:
Nirvana rehearsing "the man who sold the world"
το συγκεκριμενο αναφερεται στην ηρωινη και στα ναρκωτικα γενικα,οπως και σχεδον ολα τους τα τραγουδια... και το sweet prince που ειδα πιο κατω...Quote:
Originally posted by Lifedrops
PLACEBOOOOOOOOOOOO
γιατι τοσο χαλια?Quote:
και μετα το απολυτο αισχος που βιωσαμε χτες στην πιο απαισια συναυλια εβερ, οποιος ξαναβαλει πλασιμπο εδω θα φαει ξυλο :P :P :P:smilegrin:
αχ τι να πρωτοπω....Quote:
γιατι τοσο χαλια?Quote:
το γκρουπ επαιζε σα να εκαναν αγγαρεια. ειδικα ο μολκο. καμμια επαφη με το κοινο.
μας επριξαν αρχικα με το νεο cd, και οκ τουλαχιστον τα επαιζαν καλα.
στο every me every you οπως ηταν αναμενομενο εγινε πανικος, για διαφορους λογους. για αλλους σηματοδοτει τη γνωριμια και την αγαπη προς τους placebo ενω για αλλους ενα απο τα εμπορικα χιτ τους...
και εκει τα παιρνει ο μολκο που μαλλον ειχε περιοδο χτες, και αρχιζει να τη λεει σε εναν και να θελει να τον διωξει. σταματαει να τραγουδαει, αφηνει την κιθαρα. μετα απο λιγο επανηλθε...
αλλοι λενε οτι την ελεγε σε καποιο φρουρο επειδη καποιος περασε τα καγκελα, ενω αλλοι λενε οτι την ελεγε σε καποιο παιδι που τον τραβαγε με καμερα (χλωμο)
και σα να μην εφταναν ολα αυτα.
στα 50 λεπτα (ΠΕΝΤΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ!!!!!!!!!) παφ!!!!!
εξαφανιζονται απο τη σκηνη
για 5 λεπτα επικρατει απλη... "απορια" ενω ταυτοχρονα ειχαν προνοησει να δειχνει η οθονη μια ξωβυζη να χορευει "μπαλετο"
βγαινουν μετα απο 5 λεπτα τα αγορια μας, παιζουν το "taste in men", ο κιθαριστας προσπαθει να κανει λιγο σοου να τραβηξει τα βλεμμματα μπας και σταματησουμε να ακουμε οτι ο brian δεν μπορουσε να βγαλει ουτε λαλια απο την κουραση....
τελειωνει το κομματι, γδυνονται, χαιρετανε και εξαφανιζονται.
επικρατει ενα ψιλοχαος.
βλεπω τους τεχνικους να μαζευουν, και πιανω το νοημα.
οι γυρω γυρω μου χαμπαρι!!!!!!!
"μπα πλακα κανουν, θα ξαναβγουν"
φωνες, ουρλιαχτα.
σηκωθηκαμε και φυγαμε.
πολλοι εκατσαν αλλη ΜΙΣΗ ωρα να περιμενουν!!!!!!!!!
και στο τελος πεταγαν και μπουκαλια.
αισχος.
πιο αντιεπαγγελματιες δε θα μπορουσαν να ειναι.
πολυ κριμα. παρα πολυ κριμα
ωχ.... ναι ρε γαμώτο!!!!κριμα,δεν το περίμενα με τίποτα!
συγγνώμη αν σε πρήζω αλλά μήπως είπαν αυτό?
http://www.youtube.com/watch?v=tJ9_CNz4i0M
οχι. ουτε στην Αθηνα το επαιξαν.
στην Αθηνα μαζεψαν τον ιδιο αριθμο ατομων με τη θεσσαλονικη (7-8000 ατομα) αλλα επαιξαν 1μιση ωρα!!!
η σετλιστ της Αθηνας ηταν αυτη
*
1. Nancy Boy
2. Ashtray Heart
3. Battle For The Sun
4. Soulmates
5. Kitty Litter
6. Every You Every Me
7. Special Needs
8. Breathe Underwater
9. The Never-Ending Why
10. Bright Lights
11. Meds
12. Teenage Angst
13. All Apologies (Nirvana cover)
14. Song To Say Goodbye
15. The Bitter End
Encore:
16. Trigger Happy Hands
17. Post Blue
18. Infra-red
19. Taste In Men
σε ευχαριστω πααααρα πολυ click!!!!!!!!
απο οτι μου λες τα αγαπημενα μου δεν τα επαιξαν οποτε δε στενοχωριεμαι και τοσο που τους εχασα...
και μενα τα αγαπημενα μου δεν τα επαιξαν :sniff:
δυστυχως εχουν γινει πιο εμπορικοι απο ο,τι ειχα τολμησει να φανταστω. ποτε ξανα σε συναυλια πλασιμπο.
Savatage - Gutter Ballet (Video)
Συλληπητηρια στους ατυχους Θεσ/κεις που πηγαν να δουνε τους Placebo. Μου θυμισαν στιγμες Him πριν καποια χρονια, που ειχαν παιξει 40'-50' μονο, με προπωληση εισητηριου 40ε. Black list οι Placebo απο εδω και περα.
ps. Το battle for the sun ηταν αθλιο cdακι.
http://www.youtube.com/watch?v=_4VCpTZye10&ob=av2e http://serve.mysmiley.net/party/party0034.gif
πολλοί είναι απογοητευμένοι από τους καινούριους placebo...Quote:
Originally posted by kwstas01
ps. Το battle for the sun ηταν αθλιο cdακι.
προσωπικά δε συμφωνώ,σίγουρα όμως δεν μπορώ να είμαι και πολύ αντικειμενική...
ο brian δεν μπορουσε να βγαλει ουτε λαλια απο την κουραση....
αισχος.
πιο αντιεπαγγελματιες δε θα μπορουσαν να ειναι.
πολυ κριμα. παρα πολυ κριμα [/quote]
τί να σου κάνει και ο άνθρωπος..πέρασαν τα χρόνια, έγινε και πατέρας, πού να βρει κουράγιο να τα σπάσει!
δε πειράζει ρε παιδιά, πάντα γίνονται τέτοια.μη χαλιέστε έτσι!
http://www.youtube.com/watch?v=LaQl_...eature=related
ναι ρε συ bomo δεν χαλιόμαστε εμένα με βοήθησαν να ξεκινήσω κ δίαιτα γιατί χόρτασα από placebo!πλάκα με do?
7000 κόσμος να ακούει όρθιος τους placebo 55 λεπτά και μετά επί μισή ώρα να τους περιμένει με ανοιχτό το στόμα να ξαναβγούν. αυτό είναι ροκάς.?ο έρχομαι κάνω αρπαχτή κ φεύγω κ δεν σέβομαι 700ο κοινό???
το τραγικό της υπόθεσης ήταν άνθρωποι που ερχόντουσαν στις 930 και τους κόβανε εισιτήρια κ μάλιστα εισιτήρια του τερα βάιμπ γιατί το θέατρο ήταν sold out. Πληρώνανε 45 ευρώ για 20 λέπτά. κ άντε εγώ είμαι θεσνικιά σκέψου ανθρώπους που ήρθαν από τριγύρο πόλεις να τους δουν. να τους χέσω έξαλλη είμαι.από έδώ κ πέρα από ξένη ροκ θα ακούω μόνο james σαν σωστή θεσνικιά γιατί σαν τους james και την χαλκιδική δεν έχει.. μας είπε οτι πήραμε την λέξη δημοκρατία κ τη γαμήσαμε που έχει κ άποψη ο κοντός με το ρουζ.εν τω μεταξύ κλικ πρόσεξες που ήταν ένας κακόμοιρος που του άλλαζε κιθάρα σε κάθε τραγούδι?αυτός έφαγε μετά τα πιο πολλά μπουκάλια!
Απλά μωρέ δυστυχώς πρέπει να πηγαίνουμε υποψιασμένοι πιά.Οι διαμαρτυρίες για τους placebo πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια..χμ.. προφανώς αντιλήφθηκαν ότι το ελληνικό κοινό ψοφάει να τους ακούσει και έρχονται για περίπατο τα άτομα. Εξαρτάται και σε τί κοινό παίζουν. Τους έχω δει στην Αμβέρσα. Ιστορικές στιγμές. (τυχαίο; δεν νομίζω..). Τους έχω δει προ δεκαετίας στην Αθήνα (ακόμα έφτιαχναν σχέση με το ελληνικό κοινό). Εξίσου ιστορικές στιγμές. Πλέον δεν θα πήγαινα να τους δω γιατί ξέρω τί να περιμένω.Γενικό το κακό πάντως και τριπλοτσεκαρισμένο. Όλοι κάποιοι στιγμή μυρίζονται την εξάρτηση και το εκμεταλλεύονται. Και μια που το ανέφερες και οι james έχουν κάνει τραγική εμφάνιση στην Ελλάδα..Γενικά μας έχουν χ..... τα ξένα συγκροτήματα, ή θα έρχονται στα γεράματά τους και θα τα δίνουν όλα για την υστεροφημία (αφού δεν ξανάρθαν και ούτε θα ξανάρθουν γιατί μάλλον δεν θα ζουν) ή θα έρχονται στα νιάτα τους και ψωνισμένοι να εισπράττουν μπουκάλια επί σκηνής.
Δικό μου συμπέρασμα: όσο πιο λιώμα είναι τα γκρουπάκια τόσο καλύτερα παίζουν. ʼρα σταματούμε να πετάμε άδεια μπουκάλια και άδεια blisters. Τα γεμάτα δίνουν ώθηση και εγγυημένο αποτέλεσμα ;)
οι james στο εξωτερικό ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη πέραση , μόνο στην ελλάδα τους γουστάρουμε τόσο κ κυρίως στην θεσνικη και στην ισπανία.λογικό ίσως την πρώτη φορά να έρθουν απροετοίμαστοι. τελευταία κάνουν υπέροχες εμφανίσεις.
συμφωνώ όμως που λες οτι έπρεπε να το περιμένουμε για τους μακάκες τους placebo μου ταχε πει μια φίλη μου που τους είχε δει με τον moby αλλά περίμενα ναναι δαιφορετικά τα πράματα τώρα που είχαν έρθει μόνοι τους. πολύ κακώς! κ συμφωνώ που λες οτι τελικά δεν αξίζουν τέτοια γκρουπάκια.!!
σε κάποια συναυλία τους πετούσαν σφαίρες!!
αχ μη τα λετε αυτα,σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!
στενοχωριέμαι τοσο πολύ,αλλά δεν με έχει αγγίξει άλλος καλλιτέχνης τόσο όσο ο brian molko.... αυτοί οι στίχοι του.... πόσο με εκφράζουν....
η φωνή του.... τα μάτια του.... ο τρόπος που καπνίζει όταν τραγουδάει....
οι φούστες που φορούσε επί σκηνής..τα λιπ γκλος του..
αχ alexandrita μου, θα τα απομυθοποιήσεις αμέσως μόλις φας κανα δυο άκυρα όπως τα κορίτσια προχθες.
χαχαχαχαχα!για σου ρε bomo. πάντως αλεξανδρίτα κ μένα μάρεσε το καινούριο cd και ιδιαίτερα οι στίχοι γιαυτό κ πήγα άλλωστε κ για τα παλιά κ για τα καινούρια. σ
εγώ να πω κ κάτι άλλο ρε κορίτσια να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. αφού είναι παντρεμένος με παιδί με την γαλλιδούλα του γιατί μοστράρει gay πρότυπα και ντύνονται σε gay στυλάκι κτλ κτλ κ έχουν επί 10 λεπτά δύο gay να φιλιούντε(το ένα τέταρτο τιης συναυλίας) .δεν έχω κάτι με τους gay αλλά άμα δεν είσαι γιατί να το παίζεις???
Βomisko παντως ο tankian (απο τους 3-4 κορυφαιους του ειδους παγκοσμιως) δεν εκανε αρπαχτη... Χασαμε μεγαλη εμφανιση στις 17...
ειναι bisexual(ετσι δηλωνει ο ιδιος) και έχει χωρίσει...Quote:
Originally posted by bouliana
αφού είναι παντρεμένος με παιδί με την γαλλιδούλα του γιατί μοστράρει gay πρότυπα και ντύνονται σε gay στυλάκι κτλ κτλ κ έχουν επί 10 λεπτά δύο gay να φιλιούντε(το ένα τέταρτο τιης συναυλίας) .δεν έχω κάτι με τους gay αλλά άμα δεν είσαι γιατί να το παίζεις???
εχει για προτυπο τον david bowie μαλλον!Quote:
Originally posted by bomo
οι φούστες που φορούσε επί σκηνής..τα λιπ γκλος του..
μπουλιάνα τίποτα δεν είναι πιό ελκυστικό και σέξι από μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην ροκ....
βέβαια όταν απο αμφιλεγόμενος καταντάς καρικατούρα εκεί έχεις θέμα