BIBH MOY,
μάλλον τον ίδιο σωματότυπο έχουμε.
Μπουτάρες που λέει κι ο άντρας μου:D Και φυσικά πολύ χοντρά γόνατα. Ακόμα και τότε που ήμουν 53 κιλά πάλι αυτά δεν αδυνάτιζαν. Τι γυμναστική , τι μασάζ, λάσπες, κρέμες, χίλια δυό χαζά είχα κάνει προκειμένου να αδυνατίσουν τα γόνατά μου. Τζίφος φυσικά ώσπου ένας φίλος ορθοπεδικός μου είπε να πάψω να ασχολούμε με το θέμα αυτό γιατί τσάμπα θα πετάω τα λεφτά μου και φυσικά ούτα να σκεφτώ για λιποαναρροφήσεις αφού τέτοια είναι η κατασκευή τους. Οπότε μου έμεινε μεγάλο απωθημένο το μίνι.
Όσο για την κυταρρίτιδα κι εμένα έτσι ήταν αλλά τα τελευταία 2 χρόνια με τα φάρμακα που πήρα για τις εξωσωματικές έχει πολύ χειροτερέψει και είναι πλέον εμφανής ακόμα και στα μπράτσα.
Και τώρα πάλι σε προσπάθεια είμαι και με το που ξεκίνησα τα φάρμακα ήδη φόρτωσα ένα κιλό και ας κάνω και διατροφή. :( :(
Δεν βαριέσαι όμως άς έχουμε αποτέλεσμα και χαλάλι κι η κυταρίτιδα και τα κιλά.
Προσπάθησε να γυμνάζεσαι 4 φορές την εβδομάδα από μία ωρίτσα ή το καλύτερο και το πιο ασφαλές πιστεύω είναι το καθημερινό μισάωρο γρήγορο βάδισμα. Το περπάτημα βοηθά πολύ, κυκλοφορεί καλύτερα η λέμφος και σε συνδιασμό με αρκετό νερό αποβάλλονται οι τοξίνες και ενεργοποιείται κι ο μεταβολισμός μας που έχει φτάσει πια να καίει κάρβουνο. Σαν το τρενάκι μου ένα πράγμα. :D
Φιλενάδα μην τα παρατάς, συνέχισε
Φιλιά πολλά