εκθαμβωτικη διαφορα!!!:thumbup::thumbup::thumbup: εισαι κουκλα!
Printable View
εκθαμβωτικη διαφορα!!!:thumbup::thumbup::thumbup: εισαι κουκλα!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Γιωτούλα,άρχισε να κυκλοφορείς με ματόχαντρα,προβλέπω να σε ματιάσουμε :D
γιωτα πραγματικα αλλος ανθρωπος!!!!!!!!!!μπραβο σου κοπελα μου............
Χίλια ευχαριστώ κορίτσια, με συγκινείτε!
Είσαι όμορφη!!! Συγχαρητήρια για τα κιλά και για το χαμόγελο!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
καλημέρα σας!
Τελικά υποκύπτω στον πειρασμό να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου και ποστάρω φωτό πριν από ό,τι είχα πει. Αυτή τη στιγμή είμαι στα -35 και πολύ χαρούμενη!
Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ανεβάσω φωτογραφία εκτός από το imageshack?
koukoutsi μου υπάρχει μία σελίδα που λέγεται http://www.picnik.com μπορείς να ανεβάσεις πολύ απλά εκεί φώτο κ να κάνεις κ διάφορα εφέ
Αγγελουδάκι, μπορώ από το picnik να ανεβάσω κατευθείαν εδώ, χωρίς link? Οπως η monahoiot δλδ??
http://img196.imageshack.us/img196/3952/35255672.jpg
By ermia_ at 2011-12-02
φοβερη αλλαγη,
συγχαρητηρια!!! αλλος ανθρωπος.
Κουκουτσάκι πολλά μπράβο !!!! Και το κατάφερες αυτό μόνη σου !!! Μόνο με τη διατροφή σου . Κοριτσι μου πολλά συγχαρητήρια .
Σας ευχαριστώ πολύ!!! Η διαιτολόγος μου, η ψυχολόγος μου και εσείς μου δώσατε πολίτιμη βοήθεια για να φτάσω μέχρι εδώ.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
Μπράβο κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked2::shocked2::shoc ked2::shocked2:
Κουκουτσάκι!!! Τρομερό αποτέλεσμα!!!
http://media.bigoo.ws/content/gif/disney/disney_671.gif
Είσαι σίγουρη πως θες να χάσεις ακόμα 10 ολόκληρα κιλά; Νομίζω είναι υπερβολικό, λίγες καμπύλες χρειάζονται! Εγω μια χαρά σε βρίσκω και τώρα δλδ αν θες την άποψη μου...
Ευχαριστώ, break μου. Ευχαριστώ Φίλιππέ μου. Ναι, νομίζω χρειάζονται κάποια κιλά ακόμα, ίσως όχι 10, πάντως τα μπούτια μου είναι αρκετά μεγάλα!!!
koykoytsaki τι καταπληκτικο αποτελεσμα εχεις πετυχει?! η προσπαθεια σου εχει αποδωσει τα μεγιστα. μπραβο κοριτσι μου, συγχαρητηρια, σου ευχομαι ολοψυχα να τα διατηρησεις για παντα :)
koukoυtsi μπραβο!!!
εισαι θεα!!
βεβαια ηλπιζα να δουμε κ το ανεπαναληπτο τσαχπινικο μουτρακι αλλα δεν πειραζει, θα το φανταστουμε!!!
για οσους ομως δεν ειχαν δει την αλλη φωτο, ειναι εγκλημα κατα της ανθρωποτητας αυτο που εκανες!!
στο λεω!!!
δλδ αυτο το ναζι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
μπραβο κ παλι :)
Χι χι χι, clickάκι, smartάκι, σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Ε είπα να το κρύψω λιγάκι, είναι μικρός ο κόσμος...καταλαβαίνεις :) Κι έχω μοιραστεί πολλά εδω :)
κουκουτσάκι, έχεις καταφέρει υ π έ ρ ο χ α πράγματα! Μπράβο σου κοριτσάκι, και συμφωνώ ότι οι καμπύλες σου είναι πανέμορφες και πολύ σέξι!
χεχε monahoiot μου, ευχαριστώ κι ανταποδίδω!!!!
κανανοητο.... αλλα δε μπορουσε παρα να γινει αισθητη η απουσια.... :)Quote:
Originally posted by koukoutsi
Χι χι χι, clickάκι, smartάκι, σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Ε είπα να το κρύψω λιγάκι, είναι μικρός ο κόσμος...καταλαβαίνεις :) Κι έχω μοιραστεί πολλά εδω :)
koukoutsi μπραβοο σου! τρομερη διαφορα
Συγχαρητηρια κουκουτσακι, αλλος ανθρωπος κυριολεκτικα. Στα 91 η μανα και στα 66 η κορη! :)
χεεχχεχ άκου μάνα!!!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Συγχαρητηρια κουκουτσακι, αλλος ανθρωπος κυριολεκτικα. Στα 91 η μανα και στα 66 η κορη! :)
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
Πού χάθηκες εσυ;;;;;;;;;;;;
ασε με εμενα εσυ εισαι το επικεντρο τωρα!Quote:
Originally posted by koukoutsi
χεεχχεχ άκου μάνα!!!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
Πού χάθηκες εσυ;;;;;;;;;;;;
πωωπωωωωωω κουκουτσι εκανες φοβερο σχημα! επιπεδη κοιλια και ωραια καμπυλη, που καλα εκανες κατα τη γνωμη μου και φορεσες φορεμα να το δειξεις. Εχω μανια με καμπυλες σε φορεματα και φουστες, και εκανες τελειο σχημα! πιστευω πως ανφας φωτο θα πρεπει να'χεις ) ( σχημα, το οποιο ειναι απιστευτο για φορεματα!
τέλεια κουκουτσάκι! συγχαρητήρια! δείχνεις πολύ γυναίκα! και πολύ ωραια επιλογη ρουχων που δειχνουν τις καμπυλες σου!
koukoutsaki mou ολε!!!συμφωνώ πως το νάζι που είχες στις παλιότερες φώτο σου ήταν όλα τα λεφτά!!!Θα συμφωνήσω πως έχεις γίνει κουκλάρα!Πολύ μου αρέσουν οι καμπύλες σου κ θα συμφωνήσω με τον Φίλιππο πως 10 κιλά κάτω είναι too much!!όπως κατάλαβες είμαι μέσα σε ένα γενικότερο πνεύμα συμφωνίας :D
Κουκουτσάκι μου είσαι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!
Να ανεβάσω και εγώ μία τελευταία μου. Είναι ένα φόρεμα που πήρα από την Αθήνα (αυτό που βγάλαμε από την κούκλα αν κάπιος διάβασε το ποστ την Μερρυ μίζερυ!)
πωωωωωω
πού είναι αυτό το εικονίδιο που του πέφτουν τα σαγόνια;
υπέροχο φόρεμα, υπέροχη εσύ, υπέροχη η λάμψη στο πρόσωπό σου!
Πωλίνα...ό,τι και να πω, είναι λίγο!
εχω μείνει και κοιτάω τη φωτο........
..............
Πωλινάκι μου όμορφο, χίλια μπράβο για την επιλογή φορέματος και άλλα χίλια μπράβο για την πορεία σου ως εδώ! Είσαι ένας άνθρωπος που ακόμη και στα δύσκολά του, βρίσκει το χαμόγελο που του πάει τόσο πολύ και μας το χαρίζει απλόχερα! :thumbup:
καλα πωλινακι θεα,τι ναλεμε τωρα!!!
καμια σχεση!!!
μπραβο σου !!!
ʼλλος ένας λόγος για να χαίρεται το Πωλινάκι! Αυτές είναι αλλαγές, μπράβο!
μπραβοοο πωλινα μου ,ακομα πιο ομορφη!! καθε φορα.μου αρεσει που δειχνει κ η μεσουλα τωρα! :)
Μπραβο σας κουκουτσακι και πωλινα.....υπεροχες;)!
Κουκουτσακι τα 10 κιλα φανταζομαι τα θες για το τελειο?Γιατι και τωρα αδυνατη εισαι με τις καμπυλες σου βεβαια!Α ολα κ ολα δε θελουμε να χασουμε τις καμπυλες μας ε:spin:?Γι'αυτο μη το παρα κανεις.Ισως μονο λιγα ακομα!
Φτου σου κουκλάρα μας....!!!
Κουκουτσακι και Πολινα συνχαρητηρια για την απωλεια σας ευχομαι να χαιρεσται οτι στεριθηκατε αυτα τα χρονια γεματα υγεια και χαμογελο.
Πρωι Πρωι ξυπνησα για τα καλα με την φωτο σου polinaki εισαι κουκλα φαινεσαι πολυ λιγοτερα κιλα απο αυτα που γραφεις κ το φορεμα υπεροχο.