ναι Σέμι έτσι ξέρω κι εγώ , ειδικά το τελευταίο , στα πρώτα 20 λεπτά καίγονται υδατάνθρακες και μετά το λίπος, έτσι λέγεται.
Printable View
ναι Σέμι έτσι ξέρω κι εγώ , ειδικά το τελευταίο , στα πρώτα 20 λεπτά καίγονται υδατάνθρακες και μετά το λίπος, έτσι λέγεται.
τι να σου πω βρε Πενέλοπε, μπορεί να έχεις δίκιο, ....
ενταξει εννοειται πως αν νοιωσεις αδυναμια σταματας.απλα εγω σημερα ενοιωσα πολύ καλα κ αφου μπορεσα εκανα νηστική.αλλες φορες κανω απογευμα πχ.οποτε κ να κανεις καλο ειναι παντως!
Join the club....:/Quote:
Originally posted by semie
βασικα ισως κολλαω που κ που επειδη δεν επισκεπτομαι συχνα την τουαλετα..τι προβλημα κ αυτο!!!!!
κορίτσια ακτινίδια και ξερά δαμάσκηνα δε σας κάνουν τίποτα? εγώ το έχω λύσει το πρόβλημα με αυτά.
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4217Quote:
Originally posted by BettyG
Κι εγώ αυτό έχω ακούσει Πενέλοπε, οτι όταν γυμνάζεσαι νηστικός ειδικα το πρωί ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και καίει περισσότερο.
δεν είμαι και σίγουρη όμως...
δε ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την διεύθυνση κάποιου site εδώ αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Επίσεις διαβασα κι αυτό σε ένα άλλο site. όταν είσαι νηστικός και κάνεις γυμναστική, η κάποια εργασία γενικά καταπιέζεις το γλυκογόνο-ζάχαρο, άρα έχεις κίνδυνο να πάθεις υπογλυκαιμία. σε έναν νορμάλ άνθρωπο αυτό μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία.
εμενα δε μου κανουν τπτ.βασικα τρωω τα φρουτακια μου,τρωω τις σαλατες μου,.το λαδακι μου αλλα τζιφος!κ ειναι πολύ σπαστικο γιατι μερικες μερες ειμαι φουσκωμενη μονο απ αυτο.κ το εχω απο μικρη το προβλημα
Τρωω καθημερινα δαμασκηνα καλιφορνιας 2-3 μικρα.Και αφεψηματα, και ολικης αλεσης τροφιμα, και ακτινιδια και πολυ νερο και και...Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.Παραδοξως βεβαια ειμαι ικανοποιημενη απο την απωλεια κιλων μου.Quote:
κορίτσια ακτινίδια και ξερά δαμάσκηνα δε σας κάνουν τίποτα? εγώ το έχω λύσει το πρόβλημα με αυτά.
σ ευχαριστουμε πολύ!ειδα παρακατω κ ενα τίτλο που λεει αν παχαινουμε αν τρωμε αργα το βραδυ,μπορεις να το βαλεις κ αυτο?γιατι δε μπορεσα να το βρω!Quote:
Originally posted by maraua
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4217Quote:
Κι εγώ αυτό έχω ακούσει Πενέλοπε, οτι όταν γυμνάζεσαι νηστικός ειδικα το πρωί ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και καίει περισσότερο.
δεν είμαι και σίγουρη όμως...
δε ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την διεύθυνση κάποιου site εδώ αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Επίσεις διαβασα κι αυτό σε ένα άλλο site. όταν είσαι νηστικός και κάνεις γυμναστική, η κάποια εργασία γενικά καταπιέζεις το γλυκογόνο-ζάχαρο, άρα έχεις κίνδυνο να πάθεις υπογλυκαιμία. σε έναν νορμάλ άνθρωπο αυτό μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία.
Επίσεις μια κουπα τσαι την ημέρα από φύλλα αλεξανδρεια κάνει πολύ καλό.. Όποιος θέλει πάει σε φαρμακείο και το ζητάει.Quote:
Oντως ωραιο αρθρο.Νομιζω αυτο που λεει στο τελος ειναι ιδανικο.Να φας ενα φρουτακι ή κατι λιγο και ελαφρυ και να ξεκινησεις.Προσωπικα οποτε γυμναζομουν νηστική ημουν εξαντλημενη για ωρες μετα.Θελει μετρο.Ουτε να εχουμε φαει πολυ ουτε και τιποτα.
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4253Quote:
σ ευχαριστουμε πολύ!ειδα παρακατω κ ενα τίτλο που λεει αν παχαινουμε αν τρωμε αργα το βραδυ,μπορεις να το βαλεις κ αυτο?γιατι δε μπορεσα να το βρω!
Ευχαριστούμε , ωραία αρθράκια. Τι να πείς άλλος λέει έτσι και άλλος αλιώς...
Εγώ δεν μπορώ να γυμναστώ πολύ πρωί, οπότε κρατάω 3 ώρες απόσταση από το φαγητό μου κι έτσι
δεν το εχω το πρόβλημα του πρωινού φαγητού. Τις περισσότερες φορες γυμνάζομαι απόγευμα
σ ευχαριστωωωωωωω!!!!!!Quote:
Originally posted by maraua
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4253Quote:
σ ευχαριστουμε πολύ!ειδα παρακατω κ ενα τίτλο που λεει αν παχαινουμε αν τρωμε αργα το βραδυ,μπορεις να το βαλεις κ αυτο?γιατι δε μπορεσα να το βρω!
+300 σήμερα και αδιαθετησα πάω πακετο με την dew στην περίοδο :P Πάντως κοριτσια βλεπω πολλες απώλειες μπραβο
καραμελάκι με αγνοείς ή κάνω λάθος ?? :P για ποιές απώλειες μιλάς?
καλε δεν σε αγνοω :P η πλειοψηφια ομως ειναι απωλεια κιλων γι'αυτο,Quote:
καραμελάκι με αγνοείς ή κάνω λάθος ?? :P για ποιές απώλειες μιλάς?
και εγω σε αυτες που δεν εχασαν ειμαι οποτε μην μου στεναχωριεσαι;)
-400 γρ σημερα... ξυπνησα δηλαδη 82,9!! Super χαρουμενη και συνεχιζω ακαθεκτη!!
Αλλα -400γρ σημερα!!! Τελεια!! 82,5 αισιως και η εβδομαδα αρχιζει με αλλη διαθεση!
Καλημέρα :)
+-0 Σήμερα στα 112,3..
στα σημερινα μου 81,7... καλα ειναι!!! κραταμε το 82 στο τικερακι μεχρι την Κυριακη που θα μας ερθει!!! ακομα και αυτο ειναι τοοοοοοσο ομορφο να το βλεπω!!!!! :)
ο πιο μεγαλος στοχος την αλλη Δευτερα που εχω διαιτολογο, να δειχνει η δικη μου ζυγαρια τα 80 κιλα!!!!!!!!!! :)
Σου το ευχομαι!!!
Quote:
Originally posted by mtsek85
ο πιο μεγαλος στοχος την αλλη Δευτερα που εχω διαιτολογο, να δειχνει η δικη μου ζυγαρια τα 80 κιλα!!!!!!!!!! :)
ax μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
προχωραμε προσεκτικα και ολα καλα!!!
+500 γρ φυσικα σημερα μετα το cheesecake στα starbucks!
61.8
Μπραβο κοριτσια
καλημέρα....ε, εννοείται όει είμαι στα ίδια....καλή εβδομάδα
καλημερα κοριτσια....ξεκινησα παλι απο χθες και σημερα ειμαι -800...72,000 απο 72,800....για να δουμε θα το συνεχισω????Φιλακια σε ολες
στα ιδια...
Κολλημένη Δευτέρα για την πλειοψηφία; :D Δε πειράζει, έχουμε άλλες 6 μέρες για να τελειώσει η εβδομάδα με χάσιμο!
Pennou μπράβο κουκλίτσα! Να συνεχίσεις και αν χάσεις κανα δυο κιλάκια μέσα στο Μάη και γίνεις όπως στους αρραβώνες θα είσαι θεά, θα απολαύσεις και τη θάλασσα!
καλημερα κοριτσαρες μου! εντελως κολλημενη δευτερα-η χειροτερη μερα! εμενα μαλιστα με εδειξε +200 αλλα δεν αλλαζω τικερακι γιατι δεν εχω κανει καμια παρασπονδια, ουφ! θα μας περασει, που θα παει...
Καλημερα κι απο μενα κοριτσια μου. -100σημερα μια χαρα.:)
μπραβο Constance χαιρομαι που τουλαχιστον καποια παει καλα!!!!αντε να δουμε κ εμεις κανα καλο νουμερακι...!!
Καλα παμε ολες απλα δε συμπιπτουν οι μερες που κολαει η ζυγαρια μας, χιχιχι.:P
Semie μου εισαι καλα σημερα?:)
οχι..ακομα χειροτερα αλλα δε πειραζει.δε σκεφτομαι τπτ απλα.
Mιλησε σε αυτον που πρεπει semie μου μη το κρατας μεσα σου.Ειναι μεγαλο σφαλμα.Κι εγω μονη μου νιωθω και ειμαι μπορω να πω και προσπαθω να συμβιβαστω γιατι βλεπω οτι δεν αλλαζει και τιποτα επι της ουσιας, αλλα καμια φορα πρεπει να μιλας για να ξεσπασεις.Παντως απο ψυχολογια ειμαστε ολες μια χαρα.......................και δυο τρομαρες.Anyway...Quote:
οχι..ακομα χειροτερα αλλα δε πειραζει.δε σκεφτομαι τπτ απλα.
μπα τι να του πω,τελειωσε τωρα το ολο θεμα.γενικα νοιωθω χάλια,μαλλον πρεπει να μεινω μονη μου τελειως να ηρεμησω.
semie κρατα γερα. δεν θελω να βλεπω να πεφτεις!
πηνελοπη μου εισαι πολύ γλυκεια!πραγματικα παντα μου απαντας κ για τις θερμιδες και για οτι άλλη βλακεια ρωτήσω κ σ ευχαριστω πολύ.ενταξει τη διαιτα δε τη χαλαω,η ψυχολογια μου ειναι στο πατωμα..
Κι εγω μια απο τα ιδια.Η διαιτα κρατα γερα.Πλεον εχω παψει να ταυτιζω τις απογοητευσεις μου με 2 λιτρα παγωτο και μια πιτσα.Αλλα παλι τι βγαινει.Χθες βραδυ ειχα τετοιο θυμο για ολα.Τεσπα.Φαση ειναι θα περασει.Τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα.:P
Σεμι τι επαθες κοριτσαρα μου? γιατι τετοιες νταουνιλες??
-700 σήμερα και ειμαι και αδιαθετη, τελικα ειμαι πολύ ανωμαλη δεν βγαζω ακρη,
Αύριο εχω ελευθερο θα γινει κολαση, το τσιζκεικ και οι σοκολατινες με περιμενουν στην γωνια :P