Quote:
Originally posted by mtsek85
Καλημερα καλη μου!!!
τι βλεπω, ειδαμε επιτελους το 78???? μπραβο καλη μου!!!
σχετικα με τη ζυγαρια μου και τα κιλα μου, ημουν οταν πηγα διαιτολογο 84, τωρα στα 83.... χθες 82,5... βασικα οταν πινω πολλα νερα, μετα παντα με διχνει αρκετα πιο πολυ... δε με πειραζει, βλεπω τους ποντους που φευγουν και βλεπω καλυτερα τον εαυτο μου και το σωμα του οποτε δε θα δωσω σημασια για την ωρα....
σχετικα με τη διαθεση μου... γενικα ειμαι πεσμενη αυτες τις μερες.... ωρες ωρες με πιανει το παραπονο και νιωθω απλα κενη..... τες πα.... θα δουμε πως θα παει...
λοιπον, βρικα κατι που ισως ενδιαφερει κοσμο απο εδω!!!
εχετε διαβασει το προγραμμα replayce που εχει φτιαξει η Ερρικα Πρεζερακου? ειναι ενα προγραμμα σκληρης εκγυμνασης που γινεται μεσα απο παιχνιδια που παιζαμε παιδια. Εβλεπα χθες βιντεο στο ιντερνετ και πραγματικα ειναι παρα πολυ γλυκο προγραμμα και αποτελεσματικο!!! εχει ασχοληθει κανεις???
mtsek μου δεν εισαι μονη σου μη στεναχωριεσαι!Ειναι φρικες που περναμε ολοι το καταλαβαινω.Παμε και κατα διαολου γενικα δυσκολο να εισαι χαρουμενος αυτες τις μερες...Το εχω ακουσει αυτο που λες αλλα απο οσο ξερω ειναι αρκετα ακριβο.Γενικα ολα αυτα με χορογυμναστικες ειναι τσιμπιμενα και ενω μαρεσει η ιδεα γιαυτο δεν εχω παει.