dimitroula22 καλησπέρα , πως πας ? Ολα καλα?:roll::roll::roll::roll:
Printable View
dimitroula22 καλησπέρα , πως πας ? Ολα καλα?:roll::roll::roll::roll:
ολα καλα alma libre μου..... εφυγε εκεινο το βρωμοκιλο κ γενικα ηρεμησα!!!!οποτε τωρα μπορω ν συνεχισω την προσπαθεια μου....εσυ??? πως τα πας????
dimitroula22 χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και ηρεμησες !!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!
Εγω θα δω την τεταρτη τα αποτελεσματα των κοπων μου !
αντε να μας τα πεις κ εμας ......σιγουρα θα ειναι καλα!!!!
μπλαααααααααααα... μαλλον δε θα μπορεσω να συνεχισω ατκινς. Παιρνω κατι υπερτροφες που θελουν η γιαουρτι η γαλα να τα βαζω, και μπεσελ προ ακτιβ για τον επομενο μηνα για τη χοληστερινη.
Αντε... κατεβηκαν τα κιλα, να κατεβει και η χοληστερινη, να μπορεσω να κανω ατκινς παλι, μιας και λογω κολλιτιδας δεν μπορω να φαω πολλα λαχανικα και φρουτα ουτοσιαλλος..
εφοσον θα θελω συντηρηση και οχι τοσο απωλεια, παω κατευθιαν φαση 2, ετσι;
πιστευω πως ναι καλη μου....φαση 2 και συνεχιζεισ ωσ το τελος φαση3 -4 κτλ................
Δημητρα μου ημουν και πολλαααααααααααααααααααα χρονια καταξανθη κι ετσι εχω καποια καταλοιπα:D:D:D:D
και δεν καταλαβα για το χειρουργειο:D:D:D
Καλα δεν πιστευω πως θα μπορεσω να χασω ολαααααα αυτα τα κιλα κιλα κιλααααααααααααααααα μονο με ατκινς:(παρ'ολα αυτα σημερα ειμαι ακομη πιο κατω δεν το πιστευα το πρωι ολο ανεβαινα στην ζυγαρια 140,8:tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumb le::tumble:γεια σου βρε γιατρε!!!!!
σ'αγαπαμε!!!!!
φιλακια σε ολους σας!!!
Quote:
Originally posted by migg
τον πρωτο μηνα εχασα 10-12 απο οτι θυμαμαι...ιδιος ρυθμος περιπου μετα, απλα τωρα με βολευει που τρωω γιαουρτακια....σ ευχαριστω απλα επρεπε να κανω κατι..πολλα τα κιλα...
migg τα 47 κιλά τα έχασες μόνο με διατροφή? Δεν έχεις κάνει επέμβαση?
αδαμαντια ναι απαντησα στην δημητρουλα για του χειρουργειο..δικο μου λαθος.:-))
break τα κιλα τα εχασα μονο με διατροφη..δεν εχω κανει επεμβαση...
αδαμαντια μου δεν πειραζειιι....ετσι κι αλλιως μπερδεμα εγινε!!! εγω κοριτσια μου το σ/κ περασα υπεροχα αλλα εβαλα 1 κιλακι.... δεν πειραζει...μακαροναδες στο φουλ..... απο σημερα ξανα 1η φαση :thumbdown: δεν πειραζει..... πηρα δυναμη απ αυτη την ατασθαλειαααα ...... καλο μου κουραγιοοοοο :grin:
αγαπη μου σε μια μερα θα χει φυγει...καλο ΜΑς κουραγιοοοοοοοοοο
1 μερα γλυκια μου migg για ενα ολοοοοκληρο κιλο?????:crazy: δεν νομιζω..... αλλα οτι θα φυγει θα φυγει..... εσυ πως τα πας με την ντουκαν???σκεφτομαι οταν κ αν κολλησω με την ατκινς να την αρχισω.....
κατακρατηση ειναι στανταρ. Καθε φορα που εχω χαλασει τη διαιτα γιατι λυπηστικα κατι, βαζω ενα - εναμιση κιλο που φευγει σε 2-3 μερες. Οι υδατανθρακες κανουν κατακρατηση να θυμασαι.Quote:
Originally posted by dimitroula22
1 μερα γλυκια μου migg για ενα ολοοοοκληρο κιλο?????:crazy: δεν νομιζω..... αλλα οτι θα φυγει θα φυγει..... εσυ πως τα πας με την ντουκαν???σκεφτομαι οταν κ αν κολλησω με την ατκινς να την αρχισω.....
ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......... ......................
ομορφα κοριτσουδια εδω μεσα, τι μου κανετε??
διαβασα ολο το θεμα σας και αποφασισα να αρχισω ατκινς
πρεπει να αποχαιρετισω το ψωμι φιλες μου και το αγαπω σας λεω
αυριο θα παω σουπερ να εφοδιαστω
για πειτε τι να παρω
ν παρεις οπωσδηποτε αυγουλακια καμια γαλοπουλα κανα μαρουλακι...τονουσ κοτοπουλακια κ οτι κρεατακι θες....αν πασ στα αβ εχει κ μια νοστιμοτατη μαγιονεζουλα δικια του χωρις υδατανθρακες κ αυτο που εγω τρωω σαν τρελη ειναι τα ζελε χωρις ζαχαρη.... τα σκοτωνω καθημερινα.... ομως βρε πουλακι μ μηπως εφοσον λατρευεισ το ψωμι δεν ειναι η ατκινς καταλληλα γ σενα??? βεβαια κ εγω μακαρονου ημουν κ τωρα τα εχω απαρνηθει αλλα οκ...δικη σου η αποφαση καλη μ!!! ελπιζω να ωοηθησα εστω κ λιγο....καλη σ επιτυχια και οτι θες να μας ρωτασ!
πρεπει να το σταματησω το ψωμι
δυστυχως ανεβασα ζαχαρο και φοβαμαι πολυ
δεν μ αρεσουν και τα γλυκα αλλα λατρευω τα αλμυρα
καλα μπορει να ειναι κατι παροδικο δεν χρειαζεται ν φοβασαι...λιγη προσοχη μονο χρειαζεται!
αν υπαρχει ομως ψωμι στο σπιτι απλα πρεπει να το φαω οοοολο
ψυχωση σου λεω
αν μενεις μονη σου εινα πολυ απλα τα πραγματα! μην ξαναγορασεις!
μακαρι να ηταν τοσο απλο
παντως το αποφασισα οτι αυριο ξεκιναω ατκινς, το σκεφτομουν εδω και μερες
καλη σου αρχη λοιπον κουκλιτσα μου και εμεις ειμαστε εδω οτι κ ν χρειαστεισ....σκεψου οτι μαζι ξεκιναμε αφου κ εγω σημερα ξανναξεκινησα μετα απο τις ατασθαλειες μου
εγω εχω μια σχετικη δισανεξια στο ψωμι και τα ζυμαρικα γενικοτερα, παιρνω κατι σκανδιναβικες φρυγανιες που εχουν 2 υδ./φετα. Βεβαια σκετες ειναι αισχος αλλα απιστευτες με κατι απο πανω.
http://healthylowcarbliving.com/wp-c...crispbread.gif καπως ετσι δειχνουν
ευχαριστω κοριτσια για οοοοολα!!!
αν εχω διαβασει καλα στην πρωτη φαση επιτρεπονται μονο τα κρεατα, ψαρια, τυρια και ελαχιστα λαχανικα, ετσι??
αν πας σε σουπερμαρκετ που εχει προιοντα ατκινς, συνηθως εχουν και ενα βιβλιαρακι που σου τα λεει ολα. Τσαμπα το δινουν, απο εκει πηρα το δικο μου
λιγο εως πααααρα πολυ δυσκολο να βρω σουπερ μαρκετ στα γιαννενα με προιοντα ατκινς
στα μεγαλα καρφουφ βρισκω, εχει εκει;
γεια σας παιδια..κατε καλη αρχη..δημητρουλα μια χαρα πει το θεμα...ευχαριστιεμαι γλυκακια με βρωμη,γιαουρτακια και ζελε Light..
αντε αδερφή λίγο μας έμεινε!!!!!!!!!!Quote:
γεια σας παιδια..κατε καλη αρχη..δημητρουλα μια χαρα πει το θεμα...ευχαριστιεμαι γλυκακια με βρωμη,γιαουρτακια και ζελε Light..
εεεεεεεεχω ακομαααααααααααααα....αχ αχ...χαχαχαχα..εσυ τυχερουλα αλλο ενα μηνα το πολυ...μετα θα τρως και θα καθομαι μ ανοιχτο το στομα..χαχαχαχαQuote:
Originally posted by loukouloukou
αντε αδερφή λίγο μας έμεινε!!!!!!!!!!Quote:
μιγκ μου κατεβηκε κ αλλο η ζυγαρια σου???μπραβοοοοοοοοοοοοοοο! !!! τελεια!!!!! συγχαρητηρια!
αν εχετε intersport κοίτα εκείQuote:
Originally posted by κατέ
λιγο εως πααααρα πολυ δυσκολο να βρω σουπερ μαρκετ στα γιαννενα με προιοντα ατκινς
καλησπερα κοριτσια, τωρα σε λιγο θα παω κι εγω σουπερ μαρκετ να εφοδιαστω
προς το παρον εφαγα ενα αυγο για να με κρατησει
δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα, χειροτερα δεν θα μπορουσα να ειμαι
εσεις τι κανετε?
ευχαριστω δημητρουλα κοντα δυο βδομαδες για να φυγει ενα κιλο...
αγαπες μου ειμαι πολυ ευτυχισμενη...οχι μονο εφυγε σε 2 μερες το κιλο που ειχα πηρε κ αλλα μαζι του κ η ζυγαρια το πρωι εδειξε 89.8...απιστευτο????μετα απο τοοοοοοσα χρονια μπροστα το 8....θα περιμενω ν εδραιωθει κ αυριο θα αλλαξω και το τικερακι....ειμαι ευτυχισμενη!!! μιγκ μου το θεμα ειναι ν φευγουν προς τα κατω.....τοσα εχασεσ...τα ξερεισ μην σου τα λεω...πεφτουν οι ρυθμοι...το ευτυχες ειναι οτι χανεισ :)
ειμαι χαρουμενη....θελω αυτη η αισθηση ν κρατησει....μακαρι να μην με πιασει κανενα ξεσπασμα...χτες η αδερφη μου και οι φιλες της τρωγανε καρμποναρα κ μετα παγωτα και δεν ζηλεψα ουτε στιγμη... οχι οτι αν μπορουσα δεν θα ετρωγα ομως δεν λυγισα εστω..... μακαρι απο εδω κ περα ν πανε ολα καλα σ ΟΛΟΥΣ μας.... επομενος μικρος στοχος τα 85 κιλακια.... για να δουμε ποτε θα τον φτασουμε!
dimitroula22 ενα μεγαλο μπραβο ! Θα φτάσεις συντομα στο στοχο σου γιατι το θέλεις πολυυυυ! Μπραβο και πάλι μπραβο!
γλυκια μου alma libre εσεις μου δινετε δυναμη!!!! φυσικα και το θελω πολυ και τρεμω στην ιδεα οτι μπορει κατι να γινει και να τα ξαναπαρω.... ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος....σιγα σιγα σκεφτομαι να ξεκινησω και το γυμναστηριο εκτος απο χορο ....:tumble:
dimitroula22 το άγχος και ο φοβος δεν ειναι καλος συμβουλος ! Εχασες 6 ολοκληρα κιλα !!! Απολαυσε το και κοιτα μπροστα το τελειο κορμακι που σε περιμενει!
Προσωπικα θεωρω το χορο την καλυτερη γυμναστικη , αν ομως νοιωθεις οτι θες και γυμναστηριο ξεκινα . Απλα μην εξαντληθεις προσεξε !
εχω τοσα αποθεματα ενεργειας απο τους 3 μηνες που ειχα χτυπησει και δεν εκανα τιποτα που δεν νομιζω ν εξαντληθω τοσο γρηγορα...πιστευω οτι αν δω οτι δεν με παιρνει πια θα σταματησω.... κι εγω πιστευω οτι ο χορος ειναι η καλυτερη γυμναστικη γ αυτο ακομα κ τωρα στα 89.8 ( δεν χορταινω να το βλεπω σημερα ) εχω καπως συμπαθητικο σωματακι....στρουμπουλο στρουμπουλο αλλα τουλαχιστον σφιχτο.... δεν νομιζω να σταματησω ποτε τον χορο....με κανει τοσο δυνατη εξαλλου...ομως λεω ν αρχισω γυμναστηριο ν κανω πιλατες γ ν στηριχτει η μεση μου που μετα το πεσιμο ατροφησε σχεδον κ θελω ν σφιξω ραχιαιουσ κυριως...σαφως και για την βοηθεια που θα μου δωσει και στην διαιτα μου :smug b: