Σκέφτομαι ότι το πλυντήριο κάνει παράξενους θορύβους αλλά αφού τα ρούχα μοσχοβολάνε όλα καλά :P
Printable View
Σκέφτομαι ότι το πλυντήριο κάνει παράξενους θορύβους αλλά αφού τα ρούχα μοσχοβολάνε όλα καλά :P
σκεφτομαι ως επισης οτι η καρεκλα που καθομαι εχει πιασει μαλλι και ισως ειναι η ωρα να σηκωθω...........
σκεφτομαι την αρνηση των γυναικων, που απεγνωσμενα ψαχνουν αντικαταστατη του μπαμπακα τους, για να συνεχισουν να κανουν οτι θελουν νιωθωντας κοριτσακια, απλα γιατι δε μπορουν να μεγαλωσουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους. και τουμπαλην, γιατι ποιος ειναι αυτος που μας αναγκαζει τελικα να αναλαβουμε κατι που δε θελουμε ? ουσιαστικα ολοι για μαλακα ψαχνουμε. θυματα οπως τα ελεγα πριν λιγους μηνες. απεχω πλεον απ'αυτο.
σκεφτομαι τοσα πολλα που μου τη δινει...
................ok :D
Αρες, μαρες, κουκουναρες!
Σκέφτομαι το α-όρατο, την Κασσάνδρα, την Ιοκάστη και την ειρωνεία να μειδιάζει εκτός σκηνής.
Σκεφτομαι οτι ηρθε να πληρωσω τεβε και ηρθε διπλασιο απο οτι περιμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Κλεινουμε πατζουρια και μας χανει ο κοσμος...εχω οικονομικο γολγοθα να περασω.
Σκέφτομαι τον μουσικό του δρόμου, ανάσα στην πόλη, ήλιος, γεμάτη πλατεία, να κατηφορίζω και να φυσάει ελαφρά, η θάλασσα μια ματιά μακρυά, ν' ακούω κανονάκι, να μυρίζουν τα μπαχάρια μες του Καπάνη τα δρομάκια, λουίζα, πασιφλόρα και κανέλα, σκέφτομαι ότι ξεφλουδίζω από πάνω μου χειμώνα αλλά και πάλι λίγη κανέλα θ' αγοράσω..
"τα πραγματα πισω απο τα οποια μπορουμε να δουμε δε μας αρρωσταινουν, παρόλο που μπορεί να μας κανουν να νιωθουμε αγανακτηση, θλίψη, θυμο, ή αισθηματα ανικανότητας. Αυτα που μας αρρωσταινουν ειναι εκεινα πισω απο τα οποια δε μπορουμε να δουμε" Α. Μίλλερ
Σκέφτομαι ότι οι γυναίκες συγχωρούν τα πάντα εκτός το να μην τις θέλουν :D
Κι επίσης ότι πληγώθηκα σήμερα, αλλά δεν έτρεξε καθόλου αίμα... (είχα τα αιμοστατικά έτοιμα φαίνεται)
Σκεφτομαι οτι διαγω μια φαση........κινουμαι ημιτονοειδως ποτε στο 0 και ποτε στο 90.................
...σκεφτομαι πως μου λείπει το μωρό μου και δεν περνάει ο καιρός μέχρι να τον ξαναδω.........
.................................
carrie !! xe xe !! σκεφτομασι τι πλακα θα εχει να σε πετυχω σε καμια πιστα σημερα λολ!! :P
μη πεσεις επανω μου οκ ? Προσεχε τη δεξια στροφη βαζεις σωμα ,δεν αντεχω συγκρουσεις ακομα, παρα μονο πτωσεις ακροβατικες χεχε!! :P
Αιντε μας βλεπω για τσιρκο μετα :P
πως τίποτα δν κρατάει για πάντα..
Nαι πηγα σημερα τωρα πτωμα και τα μαγουλα ολο φωτια ,και το σωμα μου δεν ξερω που ειναι εκει η εδω ,ζεστο μπανακι λολ!!
Λοιπον ακου αν το δεις πριν φυγεις ..δεν ξερω αν εχεις δασκαλο εκει που πας ,θα σου πω οτι
1) να κοιταξεις τα πεδιλα πολυ σημαντικο ,το λαθος που κανουν
2) δεν στριβεις με ποδια αλλα με σωμα ,και με μια ελαφρια κλιση των ποδιων προς την κατευθυνση ,αριστερα δεξια
οσο για το φρενο μη με ρωτησεις ακομα δεν το εχω !!!
Εσενα εφαγα σημερα ?? :P
M αρεσει η ταχυτητα τι να κανω ? :D
Να περασεις ομορφα αυριο carrie !! :)
Σκέφτομαι ότι θα είμαστε όλοι ίσοι μόνο όταν θα είμαστε όλοι νεκροί.
Πάρ'το arktοs, έτσι κι αλλιώς κλεμμένο είναι : )
Σκέφτομαι ότι είναι κοντά μας αλλά και εμείς είμαστε κοντά τους λολ
Σκέφτομαι αυτό:
http://29.media.tumblr.com/tumblr_le...9l3ro1_500.jpg
Να κοιτάς συχνά τον καθρέφτη, αφού χάθηκαν οι ράγες.
.................................................. ........
.................................................. .....
σκεφτομαι καληνυχτα αγαπη μου.......................
..................
οτι τελικά υπάρχουν πράγματα, καταστάσεις και πρόσωπα στη ζωή που μ αρέσουν, και με κάνουν να νιώθω καλά :)
............................
Σκέφτομαι ότι θέλω να πάνε καλά τα πράγματα για κάποια πολύ αγαπημένα μου άτομα.
Κι ότι η ζωή είναι απίστευτα απρόβλεπτη...
thunder,thunder,thunder,thundercats............... ................................................