ουφ αν και εφαγα λιγο το σκ είμαι λίγο παρακάτω και είχα και πρόβλημα εδώ και 3 μέρες με τουαλέτα.. πφφφ
09/05/10: 110.5
την άλλη βδομάδα που θα ξανάρθω θέλω να είμαι 108! wish me luck!
και έφυγα για gum με χαρά, λέμε τώρα :PPPPP
Printable View
ουφ αν και εφαγα λιγο το σκ είμαι λίγο παρακάτω και είχα και πρόβλημα εδώ και 3 μέρες με τουαλέτα.. πφφφ
09/05/10: 110.5
την άλλη βδομάδα που θα ξανάρθω θέλω να είμαι 108! wish me luck!
και έφυγα για gum με χαρά, λέμε τώρα :PPPPP
Η απώλεια είναι πάντα απώλεια Κάρεν μου!!! Μπράβο!!! Σίγουρα την επόμενη εβδομάδα θα έχεις πολύ καλύτερο νούμερο!!!
Μπράβο Μπραζίλ, 10 ψωροκιλάκια μείνανε!!!
καλημερα !!! μερα ζυγισματος και για μενα σημερα με την ζυγαρια να δειχνει 66,900 !!! - 1,100 γιουπι!!!
Εχμ... Μήπως πήρες 200 γραμμάρια; Γιατί το τικεράκι σου δεν δείχνει απώλεια!
maria εμενα λες?
filippara gerakina & brazil συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!! Κ εις κατώτερα
karen μην πτοεισαι, σημασία έχει να μην παίρνεις και κατα προτίμηση να χάνεις... αυτά λέω και στον εαυτό μου...που θα πάει, κάποια στιγμη θα πάρουμε φόρα και θα φεύγουν τα κιλα ευκολότερα.... gooud luck!!!!
ευχαριστω konina!!!
Δεν πτοούμαι.. περιμένω το ζύγισμα της επόμενης εβδομάδας να με ανταμείψει... μπράβο σ' όλους για την προσπάθεια τους!!Quote:
Originally posted by konina
karen μην πτοεισαι, σημασία έχει να μην παίρνεις και κατα προτίμηση να χάνεις... αυτά λέω και στον εαυτό μου...που θα πάει, κάποια στιγμη θα πάρουμε φόρα και θα φεύγουν τα κιλα ευκολότερα.... gooud luck!!!!
Oυπς! Λάθος μου! ʼλλο είδα! Μπράβο για την απώλεια!Quote:
Originally posted by konina
thanks μαρια!!!
εγώ κατρακύλησα...
ήμουν 49 κιλά
έφτασα 58,8 και
στόχος είναι τα 49 που με τόσο κόπο έφτασα πέρσυ... κλαψ :(
Eυαγγελία..πόσο ύψος έχεις αν επιτρέπεται?Quote:
Originally posted by Evangelia_A
εγώ κατρακύλησα...
ήμουν 49 κιλά
έφτασα 58,8 και
στόχος είναι τα 49 που με τόσο κόπο έφτασα πέρσυ... κλαψ :(
Να 'μαι κι εγώ....
Τετάρτη 4/5--->84kg
Τετάρτη 11/5 --->82kg
....άντε καλή συνέχεια να έχουμε....:bouncing::bouncing::bouncing:
Καλησπέρα! Είπα να "μετακομίσω" σε αυτό το topic, καθώς το καθημερινό ζύγισμα μπορεί να σε βοηθάει στο να έχεις μια εικόνα πώς τα πας (και δυστυχώς δεν μπορώ να το κόψω :P ), αλλά ουσιαστικά όταν "κλείνει" μια βδομάδα "βλέπεις την δουλειά σου"... Οπότε:
Ξεκίνησα 28/04 --> 56,1
05/05 --> 54,5
12/05 --> 53,5
...Καλή μας συνέχεια και συγχαρητήρια σε όλους όσους πλησιάζουν τον στόχο τους και σε όσους δεν τον έχουν ξεχάσει και προσπαθούν!
καλημερα παιδια και συγχαρητηρια σε ολους και ολες για τις απωλειες
6-1 130 κιλα
13-1 125 κιλα
20-1 122 κιλα
27-1 120 κιλα
3-2 118 κιλα
9-2 117 κιλα
17-2 116 κιλα
24-2 115 κιλα
11-3 114 κιλα
1-4 110 κιλα
9-4 109 κιλα