περασμενα ξεχασμενα οπως το ειπες τωρα παμε για τα καλητερα κοριτσι! :D
Printable View
περασμενα ξεχασμενα οπως το ειπες τωρα παμε για τα καλητερα κοριτσι! :D
αμαν τι περασες και εσυ κοπελα μου..χαχαχαχαχα και μετα τα εχεις στην εφηβεια και σου βγαζουν μια γλωσσα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑQuote:
Originally posted by *Katie
μιγκ δεν παιζεσαι !!!!! αυτο με την πιπιλα τα ξεπερνα ολα!!!! Μιτσο ενα θα σου πω και εγω απο την δικη μου εμπειρια. Υπενθυμιζω οτι εγω δεν ημουν σλιβατη τοτε αλλα με ενα στομαχι νααα!!! εβαλα 10 κιλα μπορει και 11 δεν ειχα ζυγιστει την τελευταια εβδομαδα πριν γεννησω. Στις 15 ημερες μετα την γεννα ειμουν μειον 12 χωρις απολυτως κανενα κοπο!!! μειον 6 μολις βγηκα απο την κλινικη ( μωρο 3,750 και τα λοιπα) και τα υπολοιπα μεχρι την 15η μερα. ΠΩΣ???? με τον τροπο που περιεγραψε η μιγκ. Αφου θυμαμαι τοσο που δεν προλαβαινα , μοιριζε η αναπνοη μου απο την αφαγια και ειχα την μανα μου να με ταιζει στο στομα γιαουρτι ενω θυλαζα το μωρο στις 3 το πρωι!! απλα απεριγραπτα σκηνικα! Εσυ δικιο εχει η μιγκ μεχρι να σαραντησεις εχεις πιασε και στοχο ΧΑΛΑΡΑ!!
μου φαινεται σαν ψεμα! το σεπτεμβριο δινω την διπλωματικη μου!!!
τοσα χρονια πεδευομουν ( τα ειχα παρατησει βασικα) και τωρα ολα μπηκαν στο δρομο τους ..
και εκει που αισθανομουν ασχημα που ειχα καθυστερηση μιλαω με μια καθηγητρια μου και με ανεβασε τοσο πολυ ...
γιατι μου λεει αισθανεσαι ασχημα? ο καθενας οπτοε θεωρει τον εαυτο του ετοιμο κανει το οτιδηποτε, εσυ αποφασισες να δουλεψεις πρωτα να μπεις για τα καλα στο τι σημαινει μηχανικος και μετα να παρεις το πτυχιο σου συνηδητοποιημενη πια για το τι κανεις ...
αχ ..... επιτελους .....
ζωητσα μου καλη επυτηχια σου ευχομαι! εχει δικιο η καθηγητρια σου δεν σε πηραν και τα χρονια δα!
εγω οταν σπουδαζα ειχα συμφητητρια μια 55αρα! :D
Μας κέρασε σήμερα το αφεντικό διάφορα σνακ γιατί είναι τα γενέθλιά του. Και όταν ήρθε στο γραφίο μου να δει τί θέλω δεν ήμουνα εδώ και μου παράγγειλε ένα σάντουιτς σε ψωμί του τοστ ολικις άλεσης, με κοτόπουλο ντομάτα και μαρούλι!!!! Μου το έφερε τώρα και μου λέει έχω προσέξει ότι προσέχεις την γραμμή σου, και δεν ήθελα να στην χαλάσω με τυρόπιττες και βλακίες, έτσι σου πήρα αυτό, χωρίς μαγιονέζες, βουτύρους κτλ!!!! Και χάρικα πολύ!!! Οχι πως θα το φάω όλο, αλλά το μισό θα το φάω για μεσημεριανό, μιας και δεν είχα τίποτα στο πρόγραμμα!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8UouP8cRYZ8
ειμαι καθαρη 17 εβδομαδες και 2 μερες! :D
σκεφτομαι οτι θέλω να ξυπνησω αυριο το πρωι κ να ειμαι αδυνατη.... (προκαταβολικα κ υποσχομαι να συνεχισω την υγιεινη διατροφη!!!!!)
επισης σκεφτομαι ποσο ασχημο ειναι να βλεπεις δικους σου ανθρωπους να καταστρεφονται κ να μην μπορεις να κανεις τπτ γι'αυτο...
εχω δυο μερες που ζηταω σοκολατα και το αποφευγω σαν ο διαολος το λιβανι! Ελπιζω να νικησω , να την βγαλω απο το μυαλο μου, για τα 79 κιλα μου ρε γαμωτο πρεπει να αντεξω !!!! η ζυγαρια απο τοτε που το ειδα μου κανει παιχνιδια σαν να μην θελει να το χωνεψει , σαν να τα επαιξε το συστημα . Εδω που τα λεμε δεν το εχω δει αυτο το νουμερο ποτε στην ενηλικη ζωη μου.
Που ειναι το pritsaki μου????????????
Κουμπαρουλα μου :love:
Δεν ειχα ιντερνετ για μερικες ημερες λογω "τεχνικων προβληματων" τωρα ειμαι οκ :D
Ησυχια κατα τα αλλα, βαρετο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης, δεν εχω αξιωθει να κανω ουτε ενα μπανιο :(
Τι κανεις εσυ; Το μπιζελακι κλωτσαει; Το φυλο ποτε θα το μαθουμε; Περιττο να πω οτι θελω κορη ε; :roll:
σκεφτομαι οτι θα ηθελα παρα παρα πολυ να ημουν σπιτι με τα μωρα μου..... αχ ατιμη ζωη δεν μου ριχνεις κανα λοττο!!!δεν περναει η ρημαδα η ωρα σημερα. γυρισα απο διακοπες 1 εβδομαδας στο γραφειο και μου φαινεται οτι σερνεται η ωρα.
γκρρρρ..
Ψάχνοντας στο u tube είδα ένα φοβερό τραγούδι. Φωνάρα η κοπέλα, γλυκύτατη, ταλαντούχα και μόλις 21 χρονών. Φανταστείτε πώς θα εξελιχθεί. Και μόνο το πόσοι το έχουν ακούσει τα λέει όλα. Διάβασα τα σχόλια από κάτω και έφριξα. Είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος, που παραβλέπει ένα ιδιαίτερο ταλέντο και στέκεται στα λίγα παραπανίσια κιλά?
Δείτε και μόνοι σας:
http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
pritsaki Μουυυυυυ!!! αντε τι θα γινετε μια εγω μια εσυ? πρεπει να συντονιστουμε παρακαλω!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Κουμπαρουλα μου :love:
Δεν ειχα ιντερνετ για μερικες ημερες λογω "τεχνικων προβληματων" τωρα ειμαι οκ :D
Ησυχια κατα τα αλλα, βαρετο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης, δεν εχω αξιωθει να κανω ουτε ενα μπανιο :(
Τι κανεις εσυ; Το μπιζελακι κλωτσαει; Το φυλο ποτε θα το μαθουμε; Περιττο να πω οτι θελω κορη ε; :roll:
βαρετα και εσυ ε? και εγω φετος πολυ καθησιο ουτε μπανιο ...γκρρρ.. πρεπει να οργανωθουμε!!!
καλα ειμαι ηρεμια ... το νιωθω καμια φορα το νινι λιγο, το φυλο θα το μαθουμε την Πεμπτη!!! για να πεφτουνε τα στοιχηματα! :P
κορη θες ε? για να δουμε για να δουμε???? χιχιχιχιχ
φιλακιααα
ΑΑΑΑΑΑ Εγώ θέλω αγοράκι!!!!!!!!!! :yes: :yes::yes:
Αγορακι θα ειναι βρε! Λες να πεσει τοσο εξω το μητρικο ενστικτο;;; :P