Πωλίνα,έπεσα στον πίνακα αυτόν της Johanna Velasco και σε σκέφτηκα...
Printable View
Πωλίνα,έπεσα στον πίνακα αυτόν της Johanna Velasco και σε σκέφτηκα...
Ναταλία σου μεταφέρω τι μου είπε η αδερφή μου για τον υδροχόο με ωροσκόπο τοξότη. Είσαι καλοπροαίρετη, κοινωνική, λίγο της φαντασίας, του ονείρου, της επιστήμης, με τρέλα αλλά είσαι και λίγο αλλοπρόσαλλη, ως ζώδιο του αέρα είσαι στα σύννεφα και είναι δύσκολο να σε παρακολουθήσει κάποιος. Έχεις υπομονή και ανεκτικότητα αλλά άμα σου βιδώσει είσαι επίμονη και ξεροκέφαλη κι αν εσύ θέλεις βλέπεις στις 12 το μεσημέρι το φεγγάρι στον ουρανό αντί για τον ήλιο και επιμένεις ότι είναι το φεγγάρι. Δεν ξέρω σε τι έχει πέσει μέσα και σε τι όχι πάντως το ρεζουμέ είναι ότι θα ζήσεις!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
... πάντως το ρεζουμέ είναι ότι θα ζήσεις!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Από τα ολίγα που είδα και γνώρισα , πιο μέσα δεν θα μπορούσε να πέσει!Quote:
Ναταλία σου μεταφέρω τι μου είπε η αδερφή μου για τον υδροχόο με ωροσκόπο τοξότη. Είσαι καλοπροαίρετη, κοινωνική, λίγο της φαντασίας, του ονείρου, της επιστήμης, με τρέλα αλλά είσαι και λίγο αλλοπρόσαλλη, ως ζώδιο του αέρα είσαι στα σύννεφα και είναι δύσκολο να σε παρακολουθήσει κάποιος. Έχεις υπομονή και ανεκτικότητα αλλά άμα σου βιδώσει είσαι επίμονη και ξεροκέφαλη κι αν εσύ θέλεις βλέπεις στις 12 το μεσημέρι το φεγγάρι στον ουρανό αντί για τον ήλιο και επιμένεις ότι είναι το φεγγάρι. Δεν ξέρω σε τι έχει πέσει μέσα και σε τι όχι πάντως το ρεζουμέ είναι ότι θα ζήσεις!
Αμ δε που το συνήθισα, ασυνήθιστο παραμένει, περνάω από καθρέφτη και με ψιλοτρομάζω, φτύνω τον κόρφο μου κτλ. Σήμερα ψιλομακιγιαρίστηκα και κάπως ήταν υποφερτό το θέαμα, πήγα και μια επίσκεψη σε φίλες που είχαν να με δουν μήνες, εντάξει, καλά σχόλια πήρα αλλά τους απαγόρευσα να κοιτάνε και να σχολιάζουν την κουρούπα, μόνο το σώμα! χιχιχοQuote:
Originally posted by NADINE
Ξανθοκοντοκουρεμένη μας μανταρινιά,το συνήθισες το νέο σου λουκ;Πώς είναι τα πρώτα σχόλια μέχρι στιγμής;Σε είδε και κανένας;
Επιλεκτικά κοπλιμέντα πρώτη φορά ακούω. Γιατί καλέ φτύνεις τον κόρφο σου για να μη σου μοιάσεις; χιχιχι
Κορίτσια παρακάτω είμαι εγώ πριν την επέμβαση sleeve :lol::lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=wzx5oub7bWs
Γιωτάκι,κυκλοφορούμε κάμπριο πλέον;ʼλα της μανταρινιάς!
Κερατίνα,τι είναι τούτο πάλι;Μα τι στίχος!ʼκουσα λίγα δεύτερα και τ'αυγολέμονο...Έχει θέμα ο τύπος με το φαΐ!
Σήμερα είδα στο δρόμο,μέσα από το αυτοκίνητο,μια πανέμορφη υπέρβαρη κοπέλα μ' εκπληκτικό κοκκινοπορτοκαλί μαλλί,
υπέροχο πρόσωπο κι ωραίο στυλ ντυσίματος.Έβγαινε από τον Βασιλόπουλο στη Σοφούλη κι ακτινοβολούσε!Αναρρωτήθηκ� �
αν συνειδητοποιεί την ομορφιά της,αν χαίρει θαυμασμού από το άλλο φύλο,αν είναι καλά με τον εαυτό της και τους άλλους,
πόσο ευτυχισμένη να είναι στη ζωή της...Ενδεχομένως είναι κι εκείνη μέλος στο φόρουμ μας ή μας διαβάζει...Ακόμα την έχω
εικόνα.Θα στεναχωριόμουν πολύ να μάθαινα πως νιώθει τόσο άσχημα για τα κιλά της,που στερείται αυτοπεποίθησης κι απολαύσεων.
Και τώρα που το γράφω σκέφτομαι πόσες δικές μου γνωστές και φίλες νιώθουν έτσι εξαιτίας των κιλών!Ακόμα κι εγώ-μην πάω
μακριά-τα χρόνια που μ'ένοιαζε η εικόνα μου...Πόσο κρίμα είναι...Ένας λόγος που χαίρομαι το Κατερινάκι μας είναι κι αυτός!
Από τα λίγα ουσιαστικά ακομπλεξάριστα άτομα που ξέρω να χαίρονται τη ζωή τους ανεξαρτήτως εικόνας και βάρους!Τι μ'έπιασε τώρα...
Παρόμοια συζήτηση είχα με την αδερφή μου τις προάλλες η οποία είναι αδύνατη και το περισσότερο που έχει παχύνει είναι 3-4 κιλά κι έτσι δεν ξέρει την ψυχολογία του υπέρβαρου. Της έλεγα λοιπόν ότι πιστεύω ότι όλοι οι υπέρβαροι έχουν πρόβλημα με τα επιπλέον κιλά, είτε για την εικόνα τους, είτε για τη δυσκολία κινήσεων απλά κάποιοι μαθαίνουν να ζουν με αυτό και το δέχονται γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν διαφορετικά. Η εικόνα του καθενός είναι υποκειμενική μεν αλλά όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα το καταλαβαίνεις και θέλεις κάτι καλύτερο χωρίς απαραίτητα να θέλεις να γίνεις και μοντέλο. Εγώ είμαι στη φάση που πρέπει να φοράω σφιχτά σουτιέν και καλσόν για να σταθώ στο ύψος μου και να μην είμαι σαν το λαλάγγι σε ελεύθερη πτώση. Οπότε κι ας μου λέει η αδερφή μου ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ αισθητικές επεμβάσεις (λογικό αφού δεν έχει πρόβλημα) εγώ στην πρώτη ευκαιρία που θα μου δοθεί θα τις κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Νομίζω όλοι κατά βάθος θα θέλαμε ένα ιδανικό,κατά το δυνατόν αψεγάδιαστο σώμα.Απλά έχουμε επίγνωση πως δε θα το έχουμε ποτέ
και εστιάζουμε στον επόμενο εφικτό στόχο.Πέρα όμως απ'το αισθητικό κομμάτι και το αδιαμφισβήτητα δύσκολο πρακτικό υπάρχει
και το ευαίσθητο ψυχολογικό.Εδώ είναι που θαυμάζω όσους δείχνουν να μην επηρεάζονται από την εικόνα τους και τον ενδεχόμενο
εις βάρος τους ρατσισμό.Κι ο χειρότερος όλων είναι αυτός που οι ίδιοι επιφυλάσσουμε στον εαυτό μας.Όσα μας στερούμε γιατί νιώθουμε
πως δεν αξίζουμε,όσους περιορισμούς χαράς μας επιβάλουμε,όσα αναβάλουμε για όταν θα...,όσα μίζερα νιώθουμε και σέρνουμε στα χρόνια.
Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση το ιδανικών αναλογιών σώμα για να ζήσουμε όμορφες εμπειρίες.Επηρεάζει κάποια θέματα σε έναν βαθμό,
κάποια ενδεχομένως είναι απαγορευτικά,ωστόσο υπάρχουν πολλά να ζήσουμε και ορισμένες φορές τα σαμποτάρουμε οι ίδιοι.Αυτό είναι
που με λυπεί.Αυτό έκανα κι εγώ πολλά χρόνια στον εαυτό μου κι όποτε συναντώ κάποιον που από μικρός τα είχε ξεπερασμένα αυτά
τα θέματα πολύ τον χαίρομαι!Όταν παίρνεις απόσταση από τα γεγονότα,όταν πήζει λιγάκι ο εγκέφαλος λόγω ηλικίας και βιωμάτων,
όταν συνειδητοποιείς ποιά είναι τα πραγματικά προβλήματα,αυτά στα οποία στέκεσαι σαν ανίκανος χάνος μπροστά τους,είναι τόσο
εμφανές το πόσο κρίμα είναι να ταλαιπωρούμαστε με τον οικειοθελή αυτόν τρόπο!Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα...Τέλος πάντων...
Καλημέρα Ντεζιρένιες, πλησιάζει 7ή ώρα το πρωί και δεν μου κολλάει ύπνος, ο πυρετός καλά κρατεί, 38,3 η τελευταία μέτρηση. Πονάνε τα κοκαλάκια μου και το κεφάλι μου, ακόμη και ο λαιμός μου από τους πολλούς εμετούς αλλά το παλεύω. Μόλις πήρα ένα ντεπονάκι Μaximum και περιμένω να δράσει μπας και ξανακοιμηθώ....
Ναταλία μου όλες μας έχουμε ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από αυτή τη ριμάδα την εικόνα μας, η οποία είναι τόσο υποκειμενική ακόμη και για εμάς τους ίδιους κατά καιρούς! Θυμάμαι τον εαυτό μου με πολύ λιγότερα κιλά από τώρα και να νιώθω τόσο απαίσια με τον εαυτό μου! Ακόμη και στα 78-80 κιλά ένιωθα τόσο χοντρή! Ακόμη και στα 75! Πόσο πολύ βασανιζόμουν για χρόνια! Έκοβα τόσες απολαύσεις από τον εαυτό μου ως ένδειξη αυτοτιμωρίας και πάντα περίμενα για να ευχαριστηθώ την ζωή μου να φτάσω πρώτα σε συγκεκριμένα κιλά. Τι να πω κάλλιο αργά παρά ποτέ! Τουλάχιστον τώρα έχω σταματήσει να περιμένω για να απολαύσω την ζωή μου σε συγκεκριμένα κιλά! Όλοι μας έχουμε περάσει από αυτή τη φάση, το σημαντικό είναι να την ξεπεράσουμε και να αγαπήσουμε επιτέλους τον εαυτό μας και να χαιρόμαστε το σήμερα χωρίς αναβολές και στόχους που μας στερούν τις καθημερινές απολαύσεις. Το χειρότερο που θυμάμαι να έκανα είναι να δίνω δίκιο σε όσους ήταν επικριτικοί απέναντι στο περιττό μου βάρος! Εκεί είναι που θυμώνω πολυ με τον εαυτό μου! Μα καλά πως τους άφηνα να με κουρελιάζουν έτσι;;;;:flaming::flaming:
Που τα βρίσκετε εσύ και η Ava αυτά τα τρασοτραγουδάκια είναι απορίας άξιο!!! :lol::lol::lol:Quote:
Επιλεκτικά κοπλιμέντα πρώτη φορά ακούω. Γιατί καλέ φτύνεις τον κόρφο σου για να μη σου μοιάσεις; χιχιχι
Κορίτσια παρακάτω είμαι εγώ πριν την επέμβαση sleeve :lol::lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=wzx5oub7bWs
Εγώ θα προτιμούσα ένα γαλακτομπούρεκο :lol:, αν και στο χάλι που είμαι απορώ αν θα καταφέρω να φάω μία μπουκιά! Εδώ έχω μιάμιση μέρα άκαπνη! Έχω τον πόνο μου περνάω και στερητικό σύνδρομο αααααααααα
Ότι να ναι είμαι....δεν φταίω εγώ ο πυρετος :shocked2:
Καλημερα σε ολες τις Ναταλενιες κ ολες τις Ντεζιρενιες!Περαστικα στο Ελακι μας!Καλα γιατι εμενα δε με πιανει τιποτα τετοιο μπας κ χασω κανενα γραμμαριο?Ετοιμαζω τραπεζι για το μεσημερι της Πρωτοχρονιας κ τρεχω γι'αυτο δεν εχω μπει καθολου.πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!
Σας γραφω το μενου¨
Κοκκορας κοκκινιστος με μακαρονια
Μοσχαρι στρογγανωφ με ρυζι μπασματι
Χοιρινο ρολο γεμιστο με καστανα,κεφαλοτυρι με πατατες κ κυδωνια στο φουρνο
Ενα μικρο χοιρινο ρολο γεμιστο με δαμασκηνα, γυρω δαμασκηνα κ βερυκοκκα καραμελωμενα με μελι
Τυροπιττα με φυλλο καταιφι
Σαλατα κινεζικο λαχανο,ροκα,παρμεζανα,ροδι, βαλσαμικο
Σαλατα μαρουλι με τοματινια(για το συζυγο)
Σαλατα πατζαρια γιαουρτι μαγιονεζα
Διαφορα τυρια
Για γλυκο Χριστουγεννιατικο ρολο σοκολατα
Κυδωνια ψητα με σαντυγι
κ Βασιλοπιττα που ειναι παντα απο ζαχαροπλαστειο μα λιστα περνουμε απο 3 διαφορετικα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.
Μπαααα Γλαύκη μου άστο δεν παλεύεται, άσε που τα περισσότερα που χάνεις με την γαστρεντερίτιδα είναι υγρά που μετά από λίγο τα αναπληρώνεις. Σίγουρα βέβαια έχω γλυτώσει να βάλω κιλά μετά από 4 μέρες απόλυτης κρεπάλης :lol::lol::lol:, τουλάχιστον έπεσε ο πυρετός και νιώθω καλύτερα! ʼντε να δούμε θα καταφέρω να κάνω και καμιά δουλειά σήμερα;; Αύριο το βράδυ θέλουμε να κάνουμε τραπέζι με την Κατερίνα και δεν έχω ακόμη ετοιμάσει τίποτα!!!!
Καλά το μενού σου φαίνεται φανταστικό! Αλήθεια πόσο κόσμο έχεις σκοπό να ταΐσεις;;;;; Αν περισσεύουν να μας καλέσεις και εμάς :lol::lol::lol:
Καλές ετοιμασίες Γλαύκη μου εύχομαι να έχει το τραπέζι σου μεγάλη επιτυχία!
Καλημέρα. Eli εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να φύγει και η αρρώστια σου μαζί με τον παλιό τον χρόνο. Ο άντρας σου έχει συνέλθει ή κοντράρετε τους πυρετούς σας;
Γλαύκη το μενού σου είναι υπέροχο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι μαγειρέψεις και να πάρεις πολλά συγχαρητήρια από τους καλεσμένους σου. Με τις ποσότητες που τρώω πλέον υπολόγισα ότι για να φάω όλο το μενού σου θα χρειαζόμουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο!!:lol:
Σε ευχαριστώ Τζινάκι μου :starhit::starhit:Quote:
Καλημέρα. Eli εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να φύγει και η αρρώστια σου μαζί με τον παλιό τον χρόνο. Ο άντρας σου έχει συνέλθει ή κοντράρετε τους πυρετούς σας;
Ευτυχώς έχει συνέλθει ο άντρας μου, σήμερα πήγε και στην δουλειά του κανονικά, αν και τον εξόπλισα με απολυμαντικά μπουκαλάκια και του είπα να τους έχει όλους στην απόσταση. Πάλι καλά δεν αρρωστήσαμε ταυτόχρονα γιατί εκεί θα ήταν το μεγάλο γέλιο! Επιτέλους μου έπεσε και εμένα ο πυρετός και ελπίζω να μην ξαναγυρίσει! Λέω σιγά σιγά να δοκιμάσω να κάνω και καμιά δουλίτσα γιατί πλέον ζούμε μέσα σε ένα σπίτι μου μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο!! :lol::lol:
Κοριτσακια μου μολις τελειωσα τον κορμο σοκολατα κ παω για υπνο αλλα δεν μπορουσα να μην παρω μυρωδια!Ελι μου χαιρομααι που εισαστε καλυτερα.Αντε να μπορεσεις να φας κ τιποτα!
Τζινα ενα απο τα καλα της σληβ ειναι οτι κανεις κ οικονομια!Οχι πια πεταμενα λεφτα για σαβουροφαγητο!
Με το καλο να ερθει το 2012 κ ολα τα κακα να φυγουν μαζι με τον παλιο το χρονο!!
http://www.youtube.com/watch?v=l44UIqeQ18E
Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε Ντεζιρένιες μου!!!
Εύχομαι ο νέος χρόνος να κάνει πραγματικότητα ακόμη και τις πιο κρυφές επιθυμίες μας!
Γλαύκη καλή επιτυχία στο υπέροχο και γιορτινό σου πρωτοχρονιάτικο τραπέζι :) είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις θραύση!
Ναταλάκι μου όλα καλά με την μανούλα σου;
Μπήκα να ευχηθώ και έκανα αμάν καλέ να βρω το τόπικ !!!! Για τις αλλαγές ονομάτων δεν σχολιάζω.....:P
Μόλις ξεφούρνησα τις βασιλόπιτες μου, με την συνταγη της Barbαρας και την θημήθηκα! Επίσης θυμήθηκα που πέρσυ καταφέραμε και ήπιαμε εναν καφε παρεΐτσα...φέτος.... δεν... Any way
Ναταλάκι ελπίζω να είσαι καλα! Έχεις χαιρετίσματα απο τον Δημητρη και τα κορίτσια! Για εσένα θα ευχηθώ υγεία, δύναμη και όμορφα θαύματα στη ζωή σου το '12!
Εύχομαι σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και αγάπη, με ελπίδα και ισορροπία, με γέλιο και χαρά, με δύναμη να τα ξεπερνάμε ολα!!!
Καλός και ευλογημένος ο καινούριος χρόνος 2012!!!!!
Ησυχίααααααααααααααα! Κορίτσια υποθέτω ότι έχουν πάρει φωτιά οι κατσαρόλες και οι φούρνοι σας μέρα που είναι. Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.
Τις καλύτερες μου ευχές για όλες σας, σας έχω μέσα στην καρδιά μου και αποτελείτε μέρος της ζωής μου πια! Ελπίζω το 2012 να συνεχίσουμε να είμαστε μια γροθιά απέναντι σε ό,τι μας κατεβάζει και σύμμαχοι σε ό,τι μας κάνει καλύτερες...
Κατερινάκι, μην νομίζεις ότι έχω ξεχάσει ότι αναμένεται ένας απολογισμός...
Σήμερα δεν έχει πάρει φωτιά ο φούρνος μου, περνάω μια μάλλον βαρετή, τελευταία μέρα του 2011, αργότερα θα βγούμε έξω με την οικογένεια για φαγητό..
Που είναι η Ναταλία μας; Ελπίζω να είναι καλά και να μην έχει τρεχάματα με τη μητέρα της.
ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΊΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙ Η ΜΗ ΝΑΤΑΛΕΝΙΑ ΜΟΡΦΗ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΓΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Τ´ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 324.ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.ΕΛΠΙΖΩ Ν´ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗ!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΜΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Ναταλιτσα μου καλη χρονια να εχουμε.Σε σκεφτομαι...Μια μεγαλη μεγαλη αγκαλιτσα.....
Ναταλία μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς και να μην δοκιμάζονταν τόσο πολύ οι αντοχές σου. Εύχομαι αυτές τις δύσκολες ώρες να σου δίνει ο Θεός όση δύναμη και όσο κουράγιο χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα. Η σκέψη μου και η προσευχή μου είναι μαζί σου. Μια μεγάλη αγκαλίτσα και από μένα.
Καλή χρονιά σε όλους , με αγάπη, υγεία και πολύ τύχη!!!!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Ντεζιρένιες μου!
Αγαπημένη μου Ναταλία είσαι στις σκέψεις μου και στις προσευχές μου, σου στέλνω ένα αγγελούδι να σε προσέχει και να σου κρατάει ζεστή την καρδιά σου, καλή δύναμη αγαπημένη μου...
Καλημέρα. Χρόνια πολλά. Ξυπνήστεεεεεεε. Ελπίζω να σας μπήκε καλά το 2012! Ναταλία με το καλό να γυρίσετε όλοι στο σπιτάκι σας.
Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά!!!!
Καλά Τζίνα η γελοιογραφία τέλειαααα!!!:lol::lol::lol::lol:, τώρα εξηγούνται όλα!
Σκέφτομαι ότι στην ουσία έρχεται το τέλος μίας εποχής και η απαρχή μίας νέας, θέλω να πιστεύω ότι παρόλα τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας ότι οδεύουμε προς την βελτίωση και όχι προς την καταστροφή :). Εύχομαι να μας βρίσκει το 2012 όλους μας λίγο πιο σοφούς, πιο δυνατούς, πιο ευτυχισμένους, γύρω από αγαπημένα μας πρόσωπα με χαμόγελα και ζεστές καρδιές :bigsmile:
Εεεεεε για να μαζευόμαστε σιγά σιγά όλες οι Ντεζιρένιες!!!
Μου πιάσατε όλες τους δρόμους και τα τραπεζόματα και ψυχή δεν πατάει εδώ μέσα;;;
Λείπει και η οικοδέσποινα μας και έχουμε ερημώσει!
:fake sniffle:
Πες τα βρε Eli!!! Εμένα ξεκίνησε η σημερινή μέρα με πολύ γέλιο που οφείλετε στο ακόλουθο μήνυμα της Γλαύκης:
Ο Αη Βασίλης έμαθα δεν έρχεται εντέλει, είναι παλιό το έλκηθρο και ακριβά τα τέλη!
Δώρα λοιπόν μην ψάχνετε να βρείτε μες το τζάκι, τα έκλεψε η Τρόϊκα μαζί με τον Γιωργάκη!!!
Όμως εμείς οι Έλληνες καθόλου δε μασάμε, κάτι θα βρούμε απ'την αρχή ξανά μπροστά να πάμε.
Ο νέος χρόνος εύχομαι να είναι γκέι γιατί ο παλιός μας γαμ.... και άφησε και χρέη!!
Επιτέλους μία ψυχή εμφανίστηκε!
Αυτό το μήνυμα Τζίνα μου έχει κάνει θραύση :lol::lol::lol:, το λάβαμε και εμείς σήμερα από φίλους και λιώσαμε στο γέλιο!
Νομίζω ότι μόλις έφαγα το τελευταίο μου κομμάτι κορμού και βασιλόπιτας ουφφφ λες να μην γράφει κανείς γιατί έχουν βαρυστομαχιάσει τόσο που δεν μπορούν να γράψουν; :lol::lol::lol:
Έχει πλάκα πάντως μέσα στις γιορτές νέκρα σχεδόν κανείς δεν γράφει, προβλέπω σε 2-3 μέρες την απίστευτη κίνηση όμως, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λένε και εμείς οι διατροφικά διαταραγμένοι στον πάγκο του φόρουμ για εξομολογήσεις και αφέσεις αμαρτιών μετά το αχαλίνωτο ξεσάλωμα των εορτών :lol::lol:
Καλη χρονία Ναταλένιες- Ντεζιρένιες μου!! Να είστε όλες χαρούμενες, υγιείς και ευτυχισμένες. Το 2012 να φέρει λιγότερα κιλά, πολύ υγεία και σεξ! Και γιατί όχι και κανένα ακόμη φορουμωρό.
Μανταρινιά μου σου έρχομαι!!!!
Ναταλάκι μου κουράγιο ψυχή μου , να είσαι δυνατή και εσύ και οι δικοί σου και εύχομαι γρήγορα όλοι στο σπιτάκι σας. Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο. μακια
Και η απόλυτη ησυχία συνεχίζεται, μύγες θα αρχίσουμε να βαράμε σε λίγο...:lol::lol::lol::lol:
Καλά τα λες Eli. Και που να τις βρούμε τις μύγες χειμωνιάτικα!!
Έλα ντε;;; Ακόμη και αυτές μας έχουν εγκαταλείψει και τις βρίσκουμε μόνο σε φωτογραφίες :lol::lol::lol:
Καλημέρα ΝαταλοΝτεζιρένιες μου γλυκιές
Σήμερα κρατάω παρέα στην ανηψούλα μου γιατί η μαμά Κατερίνα δουλεύει και ο βρεφονηπιακός είναι κλειστός. Έχουμε απλώσει μπογιές, παιχνίδια παντού στο πάτωμα, βλέπουμε παιδικά και μετά θα πάμε και βόλτα στην παιδική χαρά για να ξεσκάσουμε λίγο!
Αν και έχουμε χαρές και παιχνίδια δεν μπορεί η σκέψη μου να ησυχάσει... στο μυαλό μου είναι η αγαπημένη μας Ναταλία. Εύχομαι να είσαι καλά Ναταλία μου, σε σκέφτομαι και προσεύχομαι ο Θεός να σου δίνει δύναμη και κουράγιο, μας λείπεις :(
Ναταλία μου, τη σκέψη μου, την προσευχή μου, ό,τι πιο δυνατό έχω αυτή τη στιγμή μέσα μου, το στρέφω προς εσένα...
Ναταλία σε σκέφτομαι, κουράγιο